2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Çok belim ağrıyor benim de mide ekşimesi ve yorgunluk çalışan hanımlar ne alemdesiniz? Gün içinde uyku atakları oluyor resmen

canım uykum çok oluyor esneyip duruyorum onun dışında hiçbir belirtim yok Allah im nolur sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Kurtajim var bir tane. Çok korkuyorum. Bazen teslim oluyorum moralim bozulmasın diye stres yapmamak için ama bazen aklıma geliyor içim gidiyor

Kizlar ben 6+0 hafta hamileyim kesemi gordum kalp atisi icin pazartesi gidecegim ama tup bebek ile 1 bebegim 6 haftalikta gelisimi durdu korkum var oyuzden surekli kendimde belirti ariyorum ,kasik agrilarim kalmadi korkuyorum cook derindne gelen cok nadir oluyor 1 kaybimdan dolayi yardimci olurmusunuz? Bu bebegimde 7 yil sonunda Allah kendiliginden verdi cok mutlu olduk esimle martta yine tup bebege baslayacaktik

Hiç sevmiyorum o durumu ya inşallah tekrar yaşamam herşeyin koktuğu anlar sonra sürekli uyumak isteği vardı bnde ama ne zaman başladı unuttum O aralar hamile olmam bi daha derdim hatta Allah unutturuyor işte
Aynı dediklerinizi yaşıyorum kaç gündür 7 haftalık hamileyim özellikle bugün hastaneye markete filan gittim o koku beni mahvetti ne mutfağa girebiliyorum ne de yemek yapabiliyorum her şey kokuyor midem bulanıyor leblebi elma yedim sadece ne zaman geçecek diye gün sayıyorum resmen başka hiçbir şey de yapamıyorum uyuyorum yatıyorum

Canım ilk haftalar adet ağrısına benzer kasıklarda oluyormuş özellikle adet döngüsünün geldiği zamanlarda öyle okumuştum forumda bir de bugün doktora gittim 7 haftalığım ben de kasıkların ağrıyabilir normal dedi bir de geçen hafta bi anda bir iki kere ağrı giriyordu öyle dediğin gibi benim de gün içinde bu hafta geçti ama sen kendini takip et kendini en iyi insan kendisi bilir adetlerin nasıl geçiyordu ağrılı mı bir de ağrın dayanılmayacak derecede olursa hiç durma kontrole git derim

Hanımlar sarı akıntısı olan var mı? Az mı su içiyorum acaba, doktorum suyu bol içmemi söyledi şimdi. Hatta kahverengi sandım akıntıyı ama değil, koyu sarı. Üzüldüm bi görünce :/
İnşallah düşündüğüm değildir ama mantar enfeksiyonu olabilir canım ben çok çektim hala da çekiyorum. Bebeğe bı zararı yok çok su içmek iyi geliyor ama doktoruna söyle mutlaka

Kalbinizi ferah tutun rabbim en hayırlısını bilir rabbim kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul etsin ve yüzünüzü güldürsün inşallah

Ben de öyleyim… bir kaybım var benim de sebepsiz ağlıyorum sık sık… İnan doktora gitmeye korkuyorum aynı şeyleri ya yaşarsam diye Allahım kimseye yaşatmasın

Yaa gogus agrim cok fena dokunamiyorum halsizim ve yorgunum Allah buyuktur evham yapsamda dogacak gunu varsa dogar hayirlisiyla yarin gideyim acilden kan veriyim en son pazar vermistim yukselisi iyiydi

Evet görünür canım karından

Canım çoğumuz kötü tecrübeler yaşadık. Hepsi geldi geçti. Onları düşünüp durmak hiçbirimize fayda etmez..

Ben de böyle söylüyorum diye polyanna gibi olmayayım, ben de yaşıyorum bazen bir şeyler ama yaşamamalıyım. Yaşamamalıyız.

Artık geçmiş geçmişte kaldı. Bundan sonrası aydınlık, ferahlık. Her şey güzel olacak De mi kediannesibiri

Evet kesinlikle guzel dusunup guzel olsun Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…