- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.361
Çok belim ağrıyor benim demide ekşimesi ve yorgunluk çalışan hanımlar ne alemdesiniz? Gün içinde uyku atakları oluyor resmen
Canm herkeste bulantı olacak diye bişey yok bnde oluyor mesela görümcem dedi iki gebeligimdede hiç olmadı dedi kişiden kişiye değişiyoKızlar mide bulantılarınız başladı mı erken mi daha bulantı için. Bende hiç bulantı yok
Aynı dediklerinizi yaşıyorum kaç gündür 7 haftalık hamileyim özellikle bugün hastaneye markete filan gittim o koku beni mahvetti ne mutfağa girebiliyorum ne de yemek yapabiliyorum her şey kokuyor midem bulanıyor leblebi elma yedim sadece ne zaman geçecek diye gün sayıyorum resmen başka hiçbir şey de yapamıyorum uyuyorum yatıyorumHiç sevmiyorum o durumu ya inşallah tekrar yaşamam herşeyin koktuğu anlar sonra sürekli uyumak isteği vardı bnde ama ne zaman başladı unuttum O aralar hamile olmam bi daha derdim hatta Allah unutturuyor işte
Canım ilk haftalar adet ağrısına benzer kasıklarda oluyormuş özellikle adet döngüsünün geldiği zamanlarda öyle okumuştum forumda bir de bugün doktora gittim 7 haftalığım ben de kasıkların ağrıyabilir normal dedi bir de geçen hafta bi anda bir iki kere ağrı giriyordu öyle dediğin gibi benim de gün içinde bu hafta geçti ama sen kendini takip et kendini en iyi insan kendisi bilir adetlerin nasıl geçiyordu ağrılı mı bir de ağrın dayanılmayacak derecede olursa hiç durma kontrole git derimKizlar ben 6+0 hafta hamileyim kesemi gordum kalp atisi icin pazartesi gidecegim ama tup bebek ile 1 bebegim 6 haftalikta gelisimi durdu korkum var oyuzden surekli kendimde belirti ariyorum ,kasik agrilarim kalmadi korkuyorum cook derindne gelen cok nadir oluyor 1 kaybimdan dolayi yardimci olurmusunuz? Bu bebegimde 7 yil sonunda Allah kendiliginden verdi cok mutlu olduk esimle martta yine tup bebege baslayacaktik
Normal ultrasonla duyduk bugün şükür 7 haftalık olmuşuzzHerkese iyi geceler arkadaslar bebislerin kalp atışını duyan anneler normal ultrason ile mi yoksa vajinal ultrason ile mi duydunuz ilk olarak?
Tam 7 haftalık dedi kese de gördük kalp atışı da dinledik şükürMerhaba kese gördünüz mü gördüyseniz hangi haftada belirtir misiniz
Maşallah canımNormal ultrasonla duyduk bugün şükür 7 haftalık olmuşuzz
İnşallah düşündüğüm değildir ama mantar enfeksiyonu olabilir canım ben çok çektim hala da çekiyorum. Bebeğe bı zararı yok çok su içmek iyi geliyor ama doktoruna söyle mutlakaHanımlar sarı akıntısı olan var mı? Az mı su içiyorum acaba, doktorum suyu bol içmemi söyledi şimdi. Hatta kahverengi sandım akıntıyı ama değil, koyu sarı. Üzüldüm bi görünce :/
Ben de polimo nerde diyordum kendi kendimeSelaaamm Bende artık yazabilirimbugün kalp atışını duyduk çok şükür. Ankara yaş 33 sat 30 Aralık tahmini doğum 4 Ekim 5+3 kese 6+4 kalp atışı
Oyy maşallahSelaaamm Bende artık yazabilirimbugün kalp atışını duyduk çok şükür. Ankara yaş 33 sat 30 Aralık tahmini doğum 4 Ekim 5+3 kese 6+4 kalp atışı
Kalbinizi ferah tutun rabbim en hayırlısını bilir rabbim kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul etsin ve yüzünüzü güldürsün inşallahKizlar ben 6+0 hafta hamileyim kesemi gordum kalp atisi icin pazartesi gidecegim ama tup bebek ile 1 bebegim 6 haftalikta gelisimi durdu korkum var oyuzden surekli kendimde belirti ariyorum ,kasik agrilarim kalmadi korkuyorum cook derindne gelen cok nadir oluyor 1 kaybimdan dolayi yardimci olurmusunuz? Bu bebegimde 7 yil sonunda Allah kendiliginden verdi cok mutlu olduk esimle martta yine tup bebege baslayacaktik
Ben de öyleyim… bir kaybım var benim decanım uykum çok oluyor esneyip duruyorum onun dışında hiçbir belirtim yok Allah im nolur sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Kurtajim var bir tane. Çok korkuyorum. Bazen teslim oluyorum moralim bozulmasın diye stres yapmamak için ama bazen aklıma geliyor içim gidiyor
Yaa gogus agrim cok fena dokunamiyorum halsizim ve yorgunum Allah buyuktur evham yapsamda dogacak gunu varsa dogar hayirlisiyla yarin gideyim acilden kan veriyim en son pazar vermistim yukselisi iyiydiCanım ilk haftalar adet ağrısına benzer kasıklarda oluyormuş özellikle adet döngüsünün geldiği zamanlarda öyle okumuştum forumda bir de bugün doktora gittim 7 haftalığım ben de kasıkların ağrıyabilir normal dedi bir de geçen hafta bi anda bir iki kere ağrı giriyordu öyle dediğin gibi benim de gün içinde bu hafta geçti ama sen kendini takip et kendini en iyi insan kendisi bilir adetlerin nasıl geçiyordu ağrılı mı bir de ağrın dayanılmayacak derecede olursa hiç durma kontrole git derim
Evet görünür canım karındanKızlar selam tüp bebekle hamile kaldım. Hcg değerim 2 güne bir katlanıyor çok şükür dün 2400 çıktı. Transferin üstünden 15 gün geçti. Yarın doktora gideceğim kese görünür mü sizce? Tahmini 3000 geçer diye düşünüyorum yarına kadar. Bu şekilde görebilen oldu mu
Yok kuzum keseyi zorla gördük kalp atışı için iki haftamız var bakalımKalp atışını duydun mu canım. Bende yarın gideceğim ilaç yazdırmaya belki bakarlar
Canım çoğumuz kötü tecrübeler yaşadık. Hepsi geldi geçti. Onları düşünüp durmak hiçbirimize fayda etmez..Kizlar ben 6+0 hafta hamileyim kesemi gordum kalp atisi icin pazartesi gidecegim ama tup bebek ile 1 bebegim 6 haftalikta gelisimi durdu korkum var oyuzden surekli kendimde belirti ariyorum ,kasik agrilarim kalmadi korkuyorum cook derindne gelen cok nadir oluyor 1 kaybimdan dolayi yardimci olurmusunuz? Bu bebegimde 7 yil sonunda Allah kendiliginden verdi cok mutlu olduk esimle martta yine tup bebege baslayacaktik
Evet kesinlikle guzel dusunup guzel olsun InsallahCanım çoğumuz kötü tecrübeler yaşadık. Hepsi geldi geçti. Onları düşünüp durmak hiçbirimize fayda etmez..
Ben de böyle söylüyorum diye polyanna gibi olmayayım, ben de yaşıyorum bazen bir şeyler ama yaşamamalıyım. Yaşamamalıyız.
Artık geçmiş geçmişte kaldı. Bundan sonrası aydınlık, ferahlık. Her şey güzel olacakDe mi kediannesibiri
Heheheh biraz stres olmuştum kalp atışını duyana kadar yazmak istemedim bugün çok şükür sevindikBen de polimo nerde diyordum kendi kendime