2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar başka bir konuyla geldim dün hani sevgilicilik günüydü ya eee bu beyler gül almıştır ben kokladım annem benim aklıma kurt düşürdü niye kokladın da bilmem be ya bunun bilimsel açıklaması var mı bunun mantığı var mı gerçekten bişi çıkar mı siz de koklayan ve yo nur yüzlü yavrum oldu diyen

Benimki Ayıcık almış o nolacak

kızlar bu hamilelikle ilgili hurafelerle nasıl baş ediyorsunuz ben kafayı yicem ağzı olan konuşuyor , onu yap bunu yapma hepsi doktorlardan iyi biliyor

Selam canım benim hemen hemen başından beri bel ağrım var hamile yastığı aldım gece rahat ettim bir nebze doktorum normal dedi 12. Haftaya kadar bu şikayetler sürer dedi. Adım sayim çok olurdu günlük rutinlerim de 5000 at en fazla dedi bolca dinlen dedi öyle

eşim sağolsun birazcık kendi ailesinden herkese söyledi onlarda çok biliyorlar her şeyi :)

Eve yürüyüş bandı aldım evde yürüyorum malum Hatay da hava çok pis. Doktorum da önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…