-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.421
Benimki Ayıcık almış o nolacakKızlar başka bir konuyla geldim dün hani sevgilicilik günüydü ya eee bu beyler gül almıştır ben kokladım annem benim aklıma kurt düşürdü niye kokladın da bilmem be ya bunun bilimsel açıklaması var mı bunun mantığı var mı gerçekten bişi çıkar mı siz de koklayan ve yo nur yüzlü yavrum oldu diyen
Kimseye daha duyurmayarak baş ediyorumkızlar bu hamilelikle ilgili hurafelerle nasıl baş ediyorsunuz ben kafayı yicem ağzı olan konuşuyor , onu yap bunu yapma hepsi doktorlardan iyi biliyor
Kimseye söylememek en iyi çözümkızlar bu hamilelikle ilgili hurafelerle nasıl baş ediyorsunuz ben kafayı yicem ağzı olan konuşuyor , onu yap bunu yapma hepsi doktorlardan iyi biliyor
Benim bir gün çok ağrıyor bır gün hiç agrimiyor normaldir inşallahKızlar benim aşırı aşırı karın ağrım var . Sanki adet olacakmış gibi şiş hissediyorum. Nefesim daralıyor. Malum şehrimde çok fazla hava kirliliği de var. Normal mi sizce siz yaşadınız mı?
eninde sonunda öğrenip başlayacaklarKimseye daha duyurmayarak baş ediyorum
İnşallahBenim bir gün çok ağrıyor bır gün hiç agrimiyor normaldir inşallah
Aynen ama takmicaksin kimseyi kendi bildigini Dr dediklerini yap Dr böyle soyledi deeninde sonunda öğrenip başlayacaklar
Valla anneme bile söylemedim benim annem de beynimi yedi geçen sefer akillandimeninde sonunda öğrenip başlayacaklar
Kağan Kocatepe izliyorum valla çok rahatlatıyor beni millete kalsa yanmışız kıpırdayamayacağızAynen ama takmicaksin kimseyi kendi bildigini Dr dediklerini yap Dr böyle soyledi de
bunu yapanlar 1. derece yakınlarKimseye söylememek en iyi çözüm
Selam canım benim hemen hemen başından beri bel ağrım var hamile yastığı aldım gece rahat ettim bir nebze doktorum normal dedi 12. Haftaya kadar bu şikayetler sürer dedi. Adım sayim çok olurdu günlük rutinlerim de 5000 at en fazla dedi bolca dinlen dedi öyleAşırı bir bel ağrısı başladı bende bu günlerde. Bir de üşütmüşüm sanırım felaket bir öksürük problemim var ne yaptıysam geçmedi acaba bel ağrısı öksürük yüzünden mi yoksa hamilelikle ilgisi var mı? 7. Haftadayım bu dönemler bel ağrısı çeken var mı
Valla anneme bile söylemedim benim annem de beynimi yedi geçen sefer akillandimaşırı bol giyiniyorum. Çok görünmemeye çalışıyorum. Millet başımda guguklu saat gibi sorup duruyorlar zaten bebiş yok mu e hadi vs
Valla nazara da inanıyorum canım aynen öyle oluyor zaten. Sen ilgisiz davran he tamam de geç.bunu yapanlar 1. derece yakınlar
ben anneme yapsam niye benden de mi sakladın derdi gönül koyardı vallaValla anneme bile söylemedim benim annem de beynimi yedi geçen sefer akillandimaşırı bol giyiniyorum. Çok görünmemeye çalışıyorum. Millet başımda guguklu saat gibi sorup duruyorlar zaten bebiş yok mu e hadi vs
kesinlikle nazara bende çok inanıyorum ve çok korkuyorumValla nazara da inanıyorum canım aynen öyle oluyor zaten. Sen ilgisiz davran he tamam de geç.
Eve yürüyüş bandı aldım evde yürüyorum malum Hatay da hava çok pis. Doktorum da önerdi.Selam canım benim hemen hemen başından beri bel ağrım var hamile yastığı aldım gece rahat ettim bir nebze doktorum normal dedi 12. Haftaya kadar bu şikayetler sürer dedi. Adım sayim çok olurdu günlük rutinlerim de 5000 at en fazla dedi bolca dinlen dedi öyle