2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
İnşallah canım mümkünse dinlenmeye çalış. Yarına güzel haberler bekliyoruz

Kızlar mide bulantılarınız başladı mı erken mi daha bulantı için. Bende hiç bulantı yok
Ben bu şekilde regli öncesi anladım gebe olduğumu ztn bulantı hapı kullanıyorum sabah ve akşam kusma yok hamd olsun ama bulantı fazla şuan yazarken leblebi yiyorum ilk oğlumda hiç bulantı yoktu, ikinci oğlumda aynı böyle olmuştu hep bulantı aynı ona benziyor. Her gebede aynı belirtiler olmaz umarım hiç bulantın fln olmaz kolaylıkla atlatırsın

Ben de hiç olmayınca daha erken mi diye düşünmüştüm, herkeste farklı oluyor demek. Normalde midem çok hassastır hatta eşim bir gün hamile olursan ilk belirtin kesin mide bulantısı olur vs. diye konuşuyordu hep. Bulantı olmayınca ilginç geldi inşallah olmaz

Kızlar mide bulantılarınız başladı mı erken mi daha bulantı için. Bende hiç bulantı yok
Benim iki gündür başladı ya
Benim bugün 2934 tü karından zorda olsa göründü kese 5+0 sata göre

Ay benim de 2500 dü ertesi gün gittim karından zor da olsa görebildi keseyi :)

Hiç sevmiyorum o durumu ya inşallah tekrar yaşamam herşeyin koktuğu anlar sonra sürekli uyumak isteği vardı bnde ama ne zaman başladı unuttum O aralar hamile olmam bi daha derdim hatta Allah unutturuyor işte
Kizlar bende 6+0 kasik agrilarim derinden geliyor korkuyorum baya azaldi 2 3 gum oncesinde baya sagda surekli oluyordu kayip bebegim var onda kasik agrilarim vardi acikcasi ama gelisimi durmustu aldirdigim gune kadar surdu bundada olmamasi korkutuyor

Aşırı bir bel ağrısı başladı bende bu günlerde. Bir de üşütmüşüm sanırım felaket bir öksürük problemim var ne yaptıysam geçmedi acaba bel ağrısı öksürük yüzünden mi yoksa hamilelikle ilgisi var mı? 7. Haftadayım bu dönemler bel ağrısı çeken var mı

Hanımlar sarı akıntısı olan var mı? Az mı su içiyorum acaba, doktorum suyu bol içmemi söyledi şimdi. Hatta kahverengi sandım akıntıyı ama değil, koyu sarı. Üzüldüm bi görünce :/

Muhtemelen Eylül doğumlu olacak. Ama sizin gibi yazanlar çok var o yüzden 1ekim şeklinde geçiyorum onları
Selaaamm Bende artık yazabilirim bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Ankara yaş 33 sat 30 Aralık tahmini doğum 4 Ekim 5+3 kese 6+4 kalp atışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…