- 17 Haziran 2023
- 1.032
- 2.525
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.341
İnşallah canım mümkünse dinlenmeye çalış. Yarına güzel haberler bekliyoruzHenüz pembe canım ama yatıyorum şuan da eşimde diyo gidelim diye sekreteri ile konuştum bu haftalarda lekelenme normal çok şiddetli ve ağrılı bi kanama yoksa dinlenin dedi ağrım yok sabahı bekliyorum inş güzel haberler alabilirim
Ben bu şekilde regli öncesi anladım gebe olduğumu ztn bulantı hapı kullanıyorum sabah ve akşam kusma yok hamd olsun ama bulantı fazla şuan yazarken leblebi yiyorumKızlar mide bulantılarınız başladı mı erken mi daha bulantı için. Bende hiç bulantı yok
Çok teşekkürler size deHayırlı olsun3220'de gitmiştim ben, 5+3'tü karından göründü kese. Muhtemelen görünür diye tahmin ediyorum
Olabilir benimki de karından gözükmedi canınızı sıkmayınBenimki karından olduğu için öyleydi o zaman
Ben de hiç olmayınca daha erken mi diye düşünmüştüm, herkeste farklı oluyor demek. Normalde midem çok hassastır hatta eşim bir gün hamile olursan ilk belirtin kesin mide bulantısı olur vs. diye konuşuyordu hep. Bulantı olmayınca ilginç geldi inşallah olmazBen bu şekilde regli öncesi anladım gebe olduğumu ztn bulantı hapı kullanıyorum sabah ve akşam kusma yok hamd olsun ama bulantı fazla şuan yazarken leblebi yiyorumilk oğlumda hiç bulantı yoktu, ikinci oğlumda aynı böyle olmuştu hep bulantı aynı ona benziyor. Her gebede aynı belirtiler olmaz umarım hiç bulantın fln olmaz kolaylıkla atlatırsın
Aminnn inşallahhAyy maşallah darısı başımıza olsunsağlıkla gelsin
İnş geçici birseydir canım çok saolCanım stres yapma benim de ilk gebeliğimde 8 haftada kanamam başlamıştı gittim doktora progestan ve iğne verdi kullandım geçti çok şükür 4 gün devam etmişti benim de
Saol canım insİnşallah canım mümkünse dinlenmeye çalış. Yarına güzel haberler bekliyoruz
Benim iki gündür başladı yaKızlar mide bulantılarınız başladı mı erken mi daha bulantı için. Bende hiç bulantı yok
Benim bugün 2934 tü karından zorda olsa göründü kese 5+0 sata göreKızlar selam tüp bebekle hamile kaldım. Hcg değerim 2 güne bir katlanıyor çok şükür dün 2400 çıktı. Transferin üstünden 15 gün geçti. Yarın doktora gideceğim kese görünür mü sizce? Tahmini 3000 geçer diye düşünüyorum yarına kadar. Bu şekilde görebilen oldu mu
Ay benim de 2500 dü ertesi gün gittim karından zor da olsa görebildi keseyi :)Kızlar selam tüp bebekle hamile kaldım. Hcg değerim 2 güne bir katlanıyor çok şükür dün 2400 çıktı. Transferin üstünden 15 gün geçti. Yarın doktora gideceğim kese görünür mü sizce? Tahmini 3000 geçer diye düşünüyorum yarına kadar. Bu şekilde görebilen oldu mu
Yaş 32Bilgileriniz güncellenince etiketleyip haber verin kızlar ekledim yazanları
Kizlar bende 6+0 kasik agrilarim derinden geliyor korkuyorum baya azaldi 2 3 gum oncesinde baya sagda surekli oluyordu kayip bebegim var onda kasik agrilarim vardi acikcasi ama gelisimi durmustu aldirdigim gune kadar surdu bundada olmamasi korkutuyorHiç sevmiyorum o durumu ya inşallah tekrar yaşamam herşeyin koktuğu anlar sonra sürekli uyumak isteği vardı bnde ama ne zaman başladı unuttum O aralar hamile olmam bi daha derdim hatta Allah unutturuyor işte
Selaaamm Bende artık yazabilirimMuhtemelen Eylül doğumlu olacak. Ama sizin gibi yazanlar çok var o yüzden 1ekim şeklinde geçiyorum onları
Bende ufak ufak başladıKızlar mide bulantılarınız başladı mı erken mi daha bulantı için. Bende hiç bulantı yok
Canım evet sanırım su içmek gerekiyormuş bende de bi kaç kez oldu sordum öyle söylediHanımlar sarı akıntısı olan var mı? Az mı su içiyorum acaba, doktorum suyu bol içmemi söyledi şimdi. Hatta kahverengi sandım akıntıyı ama değil, koyu sarı. Üzüldüm bi görünce :/
Kalp atışını duydun mu canım. Bende yarın gideceğim ilaç yazdırmaya belki bakarlarCanım ben de bugün keseyi gördüm 5+0 da güncelleme yaparsın listeye
Acaba sizde idrar yanması vs olmuş muydu? Bende hiç olmadı da yine de enfeksiyon mu acaba diye düşündüm :/ dediğiniz gibi suyu artırayımCanım evet sanırım su içmek gerekiyormuş bende de bi kaç kez oldu sordum öyle söyledi
Yok hiç olmadı sadece 2 defa sarı akıntı oldu suyu arttırdım bende bugün sordum öyle söylediAcaba sizde idrar yanması vs olmuş muydu? Bende hiç olmadı da yine de enfeksiyon mu acaba diye düşündüm :/ dediğiniz gibi suyu artırayım