- 22 Eylül 2020
- 340
- 659
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.921
Ayak bileğinin biraz daha yukarısında kemiğine bastır eğer parmağının şekli çıkıyor ve geç düzeliyorsa ödem vardır canımÖdemi nasıl anlıyoruz peki? 17. Haftadayım
Benim doktorum ilk 5 ay 5 kilo sonrası için de 7 kilo ideal dedi. Tabi benim boyuma kiloma göre (hamilelik öncesinde kilom 62 boyum 167)Kizlarrr bugün tartıldım gebelik başından beri 4,5 kilo almışım fazla mı acaba ya sizlerde durum nasıl son 5 haftada aldım onu da sanırım21 haftaya giricez korkuyorum valla
Ciddi sabrımı sınıyorlar:) bakalım 4 hafta vukuatsız nasıl geçecek:)Ay gerçekten ben de 4 hafta diye dayanıyorum çok çabuk yoruluyorum ya dayanamıyorum okulda resmen
Ben de yaramaz çocuklarla göz teması kurmuyorum hahahaKESİNLİKLEEE. Hele bir de ilkokul + ortaokul olduğunu düşün sürekli sinirliyim. Seni çok iyi anlıyorumçocuğum onlara benzeyecek korkusu da yok değil
Canim benim ,suanda yasadigim viruslerden dolayi butun ilaclarimi kesti doktor 22 haftada baslayacak bende tedirginim ama doktor cok takilacak degil dedi cuma gunu trioit icin gidecegim ozaman hepsine baktiririm insallah bir daha eger dusme olduysa belki baslatir kan sulandiricini almiyorum onu istiyoeum bir an once baslamak acikcasi ama kestigi icin baslayamiyorum bende limonlu su iciyorum surkeli kanimi sulandirsin diye yattigim icinTüm demir depolarımı bebek almış demekki. Kan aracılığıyla gidiyor vitaminler vs. Kan ihtiyacı artıyor. Demir neden kullanamıyorsun canım
YaptimAyak bileğinin biraz daha yukarısında kemiğine bastır eğer parmağının şekli çıkıyor ve geç düzeliyorsa ödem vardır canım
Bende 57 ile basladim 63 oldum ama gogsumde 2 kg var benimBenim doktorum ilk 5 ay 5 kilo sonrası için de 7 kilo ideal dedi. Tabi benim boyuma kiloma göre (hamilelik öncesinde kilom 62 boyum 167)
Canim benim ,suanda yasadigim viruslerden dolayi butun ilaclarimi kesti doktor 22 haftada baslayacak bende tedirginim ama doktor cok takilacak degil dedi cuma gunu trioit icin gidecegim ozaman hepsine baktiririm insallah bir daha eger dusme olduysa belki baslatir kan sulandiricini almiyorum onu istiyoeum bir an once baslamak acikcasi ama kestigi icin baslayamiyorum bende limonlu su iciyorum surkeli kanimi sulandirsin diye yattigim icin
Anladım inşallah iyidir değerlerin. Benim moralim çok bozuldu bebeğe kan akışı kötü olur mu diye çok üzüldümCanim benim ,suanda yasadigim viruslerden dolayi butun ilaclarimi kesti doktor 22 haftada baslayacak bende tedirginim ama doktor cok takilacak degil dedi cuma gunu trioit icin gidecegim ozaman hepsine baktiririm insallah bir daha eger dusme olduysa belki baslatir kan sulandiricini almiyorum onu istiyoeum bir an once baslamak acikcasi ama kestigi icin baslayamiyorum bende limonlu su iciyorum surkeli kanimi sulandirsin diye yattigim icin
Zaten bu hesaba göre kiloları çoğu doğumdan hemen sonra gitmiş oluyorBende 57 ile basladim 63 oldum ama gogsumde 2 kg var benim
Bende de hiç çizgi çıkmadıçizgi bende de çok hafif şekilde aşağıda var sadece. göbek deliğine yakın yerde hiç çizgi yok.
Sen bensin 2 beden büyük sütyen aldım anca oldu göbeğimle yarışıyorBende 57 ile basladim 63 oldum ama gogsumde 2 kg var benim
21+5’teyim. 7 kilo aldım şu an 66 kiloyumKizlarrr bugün tartıldım gebelik başından beri 4,5 kilo almışım fazla mı acaba ya sizlerde durum nasıl son 5 haftada aldım onu da sanırım21 haftaya giricez korkuyorum valla
Ben doğumlarim sonrasi hemen veremiyorumZaten bu hesaba göre kiloları çoğu doğumdan hemen sonra gitmiş oluyor
En azından 3 küsur kilo bebiş 1 kilo su yarım kilo da plasenta desek başlangıç için 5 kilo çok iyi bence. Kendimi öyle motive ediyorumBen doğumlarim sonrasi hemen veremiyorumregli olamadığım için oda. Bu bebis ne yapacak merak ediyorum abilerine benzer mi
Yaz gebesi olacağız en merak ettiğim benim de o çünkü diğer gebeliklerimde ilk aylarimda idi, şişersin sıcak çok zor diye endişelendiriyorlarEn azından 3 küsur kilo bebiş 1 kilo su yarım kilo da plasenta desek başlangıç için 5 kilo çok iyi bence. Kendimi öyle motive ediyorumtabi biz de ödem olabiliriz hele son ayları düşünemiyorum. Çevremdeki hamilelerin burnu hep dikkatimi çekerdi kocaman oluyorlardı. Benim nasıl olacak acaba
Doktor ne dedi peki sqna neyapman lazom benimde dusuktu ama biraktirdi kan ilacini anlamadim elzem degil dedi bende limonlu su iciyorum iste her gun 1 2 bardak neyapiyim birdemmagnezyum aliyorum yaa bilmiyorum bu korkular bizi mahvedecek elimizdeb geleni yapiyoduz geriside Allah im biliyorAnladım inşallah iyidir değerlerin. Benim moralim çok bozuldu bebeğe kan akışı kötü olur mu diye çok üzüldümLimonlu su içmekle çok iyi yapıyorsun bencede
Ayy bende ya 14. Haftada 58dim 20. Haftada 63 gibi tartıldım şok oldumKizlarrr bugün tartıldım gebelik başından beri 4,5 kilo almışım fazla mı acaba ya sizlerde durum nasıl son 5 haftada aldım onu da sanırım21 haftaya giricez korkuyorum valla
Zaten bu hesaba göre kiloları çoğu doğumdan hemen sonra gitmiş oluyor
Anladım yok bende öyle bir şey olmadı, sadece berbat bir kabızlık sorunu var bitmek bilmeyen.Ayak bileğinin biraz daha yukarısında kemiğine bastır eğer parmağının şekli çıkıyor ve geç düzeliyorsa ödem vardır canım