- 8 Nisan 2009
- 1.214
- 2.415
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.941
Off benim de. Gebelik öncesi 84 cmdi şu an 96 cmBende 57 ile basladim 63 oldum ama gogsumde 2 kg var benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off benim de. Gebelik öncesi 84 cmdi şu an 96 cmBende 57 ile basladim 63 oldum ama gogsumde 2 kg var benim
Ayy sende bendensin baksana 3 kg var 100 takiyorum kafama giriyor sutyenBenim memeler 3 kilo vardır taşıyamıyorum hshshsjshs
Bende yediklerimden deli gibi aksamlari karnim var gaz doluyor resmenAnladım yok bende öyle bir şey olmadı, sadece berbat bir kabızlık sorunu var bitmek bilmeyen.
Ay sorma, sadece bir gün hamurlu bir şey yesem 1 hafta acısı çıkıyor berbat bir durumBende yediklerimden deli gibi aksamlari karnim var gaz doluyor resmen
Kız valla ya eşim dio kafam dan büyük naptın bunlara füze gibi 100 Alcam bende olmuyor hiç bir şeyAyy sende bendensin baksana 3 kg var 100 takiyorum kafama giriyor sutyen
Pınar aynı bensin valla. Biz ne yapıcaz yazın mafolduk.Ayy sende bendensin baksana 3 kg var 100 takiyorum kafama giriyor sutyen
Asko ben zaten yatiyorum ondan kurtardimesimde cok dalga geciyor zaten insallah bunlar sut doludur diyorPınar aynı bensin valla. Biz ne yapıcaz yazın mafolduk.
Hahahaha ay koptum esimde eger bunlardan sut gelmezse git kestir diyor damizlik inekle yarisirisin diyorKız valla ya eşim dio kafam dan büyük naptın bunlara füze gibi 100 Alcam bende olmuyor hiç bir şey
Ayyy çok tatlısın ya çok güldümHerkes göbüş memiş diyor da ben +5 kilo almışım 1 kilo göbek 4 kilo net memedir. Zaten normalde de büyükçenelerdi şimdi kontrol dışı bir şey oldular. Yazın artık el arabasıyla önde dolaştırırız yapacak bir şey yok. 95 B dar geliyor insan şakır şukur süt bekliyor olmazsa darılırım valla:))
Hahah hâlâ destekli 80le biseye benzetmeye çalışan ben bizde gelmemesi normal diye konuşuyoruz hiç büyümedi benimHahahaha ay koptum esimde eger bunlardan sut gelmezse git kestir diyor damizlik inekle yarisirisin diyor
Yok suyu burnunuza çekmeniz yeterli olurCanım izotonik burun ici yıkaması gibi bir şeymi yani diger burun deliğinden döküb diger delikden cıkacak şekilde, Türk olmadığım icin çokda anlayamadım da
Osende vermişti doktorum 1 ay sonra yükselmişti halen kullanıyorumKan verdim bugün demirim yine düşük çıkmış. Bu sidefer toz bir işe yaramıyor sanırım. Mg çok düşük geliyor galiba bana. Kullananlar vardı sizin değerleriniz yükseldi mi ?
Ay kızım az emdi. İnşallah oğlum da az emmez bitmiyor ki dert. Daha kıyafet bile almadım ben hiç bir şey 20. Hafta bitiyor. Kızından kalan her şey var zaten 4 yıl önce almıştık eskimedi de. Bi kıyafeti kaldı onlarıda 7. Aya girince alırımHahahaha ay koptum esimde eger bunlardan sut gelmezse git kestir diyor damizlik inekle yarisirisin diyor
Ben de birşey almadım. Hediye almaya başladılar ama ben bayram sonrası başlarım gibime geliyor.Ay kızım az emdi. İnşallah oğlum da az emmez bitmiyor ki dert. Daha kıyafet bile almadım ben hiç bir şey 20. Hafta bitiyor. Kızından kalan her şey var zaten 4 yıl önce almıştık eskimedi de. Bi kıyafeti kaldı onlarıda 7. Aya girince alırım
Hediye gelmedi de bana sanki bişi alsam erkenden bişi olursa Allah korusun üzülürüm baktıkça diye 7.aya kadar almıyorum bayram sonrası iyi aslında dediğin gibi başlayalımBen de birşey almadım. Hediye almaya başladılar ama ben bayram sonrası başlarım gibime geliyor.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım ben Kurtköy lokman hekimde doğum olacak Nihan hoca kendine klinik açtı ama doğumu orda yapıyorBen de birşey almadım. Hediye almaya başladılar ama ben bayram sonrası başlarım gibime geliyor.
21+1 6 kilo aldım 168 boy 63 kilo ile başladım 69u gördüm sağlık olsunKizlarrr bugün tartıldım gebelik başından beri 4,5 kilo almışım fazla mı acaba ya sizlerde durum nasıl son 5 haftada aldım onu da sanırım 21 haftaya giricez korkuyorum valla
Boyumuz kilomuz aynıymış aşağı yukarı. Bakalım finish'i kaçla göreceğiz21+1 6 kilo aldım 168 boy 63 kilo ile başladım 69u gördüm sağlık olsun