2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
çizgi bende de çok hafif şekilde aşağıda var sadece. göbek deliğine yakın yerde hiç çizgi yok.

Selam kızlar, yarın doktor randevum var. 5. ve 12. haftada gittiğimde kan idrar testi almışlardı. [Ankara Eğitim Araştırma H. ].
16'da almadılar [Beytepe Murat Erdi Eker H. ].
Ramazan ayından bu yana 3-5 haftada bir TSH için kan veriyorum.
Bebiş şimdi 18. haftada cinsiyetini görmedik henüz.

Bebeğin hareketini artırır diyerek muayeneden önce çikolata yesem diyorum. Kan vereceksem de aç olmam gerekiyor, ne yapmalı?

eğilip kalkmak, ağır taşımak ve önceden rahim ağzını açan operasyon geçirmek etkiliyormuş. Asla kendimizi yormamamız gerekiyor. Sürekli yatacağız inş kilo almayız
Aaa miyom ameliyat oldum ben o etkiliyor acik ameliyat sezeryan yapti ,canim peki rahim ve bebek buyudukce nasil olacak yormam daha asla gecen hafta serbestim diye cok yordum

Canim kani ver oyle ye cikolata tsh onemli bende sendenim ay insallah gorursun cinsiyetini sizinkiler nasil saklamis kendini

Bende aynı Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten evde o kadar yardımcı ki sadece yemek yapıyorum pratik şekilde her işi o yapıyor gerçekten değerini daha da iyide anladım eşimin Allah razı olsun eşlerimizden. Bende kimseyle görüşmüyorum daha da cekicem kendimi cok yoruyorlar kendimi iyi niyetimi aptal yerine koyulduğunu hissediyorum ve bu artık acı veriyor

Ben duydum biliyorum zor bir hastalik oda hastaligin iyisi yok zaten allah yardimcin olsun yaa

Ferritinin alt sınırı 11. Benim 4,7 çıkmış. Demir serumu takılacağım. Çalıştığım hastanede yaptırabilirsem yaptırıcam ama olmazsa büyük ihtimalle biraz pahalı olacak. İlaç 4600 tl yazıyor nette çünkü

İyi oldu bunu gördüğüm hemen sipariş verdim bundan teşekkür ederim

Canım zdrave de çok iyi geliyor. Kızımın günlerce geçmeyen pişiğini Bi gece de geçirmişdi. En pahalı kremleri alıp sürmüştüm Bi işe yaramamış. Zdrave hemen geçirdi. Şimdi kolum çıksa onu sürerim. Sofya da yaşıyordum kızım doğduğunda orda bulmuştum bu kremi ama eczane de buldum burda trend yol da da varmış

Canim bu surecleri uzulerek bende gecirmek istemiyorum ondan uzaklasmak iyi olacak bir sure evlatlarimizi hissedelim icimizde guzel duygularini zaten kendimiz hamilelik zor geciriyoruz esim cocugum ve ben olsun istiyorum bu surecde artik

Yaa ben demir bile kullanamiyorum siz kullandiginiz halde bu durumdasiniz hamileliktr dusuyormus neden acaba?

Canım izotonik burun ici yıkaması gibi bir şeymi yani diger burun deliğinden döküb diger delikden cıkacak şekilde, Türk olmadığım icin çokda anlayamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…