2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Hepimiz gibi benim anladigim az cok benzer seyler yasaniyor demekki hamilelik bagisiligin baya dustugu ve herseye acik oldugu donem sukur cok sevindim iyi olmana agda olayi mi tetikledi benide acaba gecen hafta yaptirdim cok kastim yaptirmayayim genitale ozaman

Senle aynıyız canım çok şükür ödem problemim yok benim ama doktor bana tuzlu beslenme dedi tuz atmıyorum birçok şeye bir de günde en az 3 litre su içiyorum belki bunların etkisi vardır bilemiyorum.

Ben tuzu kesmedim normal katıyorum yine her şeye ama dediğin gibi en az 3 litre su içiyorum hiç ödem olmadı henüz, ben de 17+4üm
bende erikte innanılmaz tuz kullanıyorum ama suyu 2 litre içiyodum 3 yapayım bakalım etkkisi olcakmı ödem için cok erken diye düşünüyorum cünküü

Demir benim ilaca yeni başlamışken bir ay önce 62 idi. Şimdii 57. Sınırda 60

Doktor sağolsun idrarda yazıcam demişti. İdrarda kan filanda pozitif yazıyor. Halbuki sürekli idrara çıkma yanma filan yok. Kendimi çok rahat hissediyordum canım sıkıldı. Enfeksiyon artmış biraz galiba Ama kan olayı canımı sıktı

Eklentiler

• IMG_6082.png
    99,2 KB · Görüntüleme: 52
Allah korusun işleriniz rast gitsin inşallah. Yani aileler gerçekten bazı dönemler çok anlayışsız

Sonuçlarına ne zaman bakacak doktorun? Demek ki var olan demirini bebiş almış daha fazlasına ihtiyacı var vücudunun

Direkt yorum yapmak yanlis olur, herkesin kendi direnci farkli ama yaptirirken yatis pozisyonunda kendini kasinca alt karin ve kasik bolgeni zorluyorsun etkiliyor olabilir.

Mesela ben artik yataktan direkt kalkmiyorum once bacaklari sallandirip sonra kolumla destek alip kalkiyorum. Dusuk tehlikesini ysadigimdan beri bunu yapiyorum galiba

Ay ilk defa duydum bunu daa nazlı bebemişsin yani evet herkes öyle diyor ama hala erkek diyenler de var karnımın seklinden ultrason yapıyorlar amin inşallah sağlıkla gelirler

Tamam canım soracağım doktoruma teşekkür ediyorum

Kızlar ortaokulda öğretmenlik hamilelik açısından çekilecek şey değil cidden:) Son 4 hafta allahtan yoksa ben bu sinir stres yüküyle bu çocuğu daha fazla taşıyamayacağım:))
Bugün sanırım bir pıtpıt hissettim ben de bakalım plasentam öndeyken artık ne kadar oluyorsa o kadar hissedeceğim:)

Yarıladık kızlar DAYANIN:)

Ahh pınarcım bende aynı durumdayım kanayan yarama tuz bastın… bizde 2 ay içinde taşınacağız neyi nasıl yapıcam maddi manevi diye düşünüyorum eşime üzülüyorum herkese cok kırılıyorum üzülüyorum hamilelikten değil gerçekten farklı beklerdim herseyi … ilk torun gelecek bizde de ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…