2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Merhaba
Yaş 24
Sakarya
SAT 21 aralık
Kese 5+2
Kalp atışı 7+2 de
Beklenen doğum tarihi hakkında bir şey demedi doktorum.
İnşallah hepimiz sağ sağlim sağlıkla kucağımıza alırız

Siz doktora gittiniz o mu dedi 5+2 neye göre hesap yaptı ki bende 11 Ocak sat ama kendi hesabıma göre 4+2 yani şöyle değil mi mesela 11 Ocak 11 Şubatta 4 hafta demek değil mi ?
Benim en son düşük oldu daha sonra adet olmadan hamile kaldım yeniden. Doktor 5 içinde görünüyor ama değişebilir dedi henüz net birşey söylemedi. Doğru değeri aldığımda güncellerim gerekirse diye tahmini söyledim. Zaten sat a tam uymuyor geç döllenme olabiliyor, bazen de hızlı gelişip haftasını yakalayabiliyor. ☺ sat aynı çıksa da günü değişebilir yani sağlıklı olsunlar yeter ☺

Sanki son adet tarihinde hata var gibi. 10 Ekim olması için Sat 4 Ocak olmalı gibi kontrol eder misiniz
Ben en son düşük yaşadım, yeniden adet olmadan hamile kaldım. Doktor ilerleyen haftalarda netleşeceğini 5 e girmiş gibi göründüğünü söyledi, benim durumumda değişiklik olabileceğini söyledi. Öyle bir durum olursa güncellerim ben de net bilmiyorum henüz hiç bir şeyi☺ pazartesi netleşecek inşallah

Canım zaten erken senin için bebiş büyüsün ultrasonda daha iyi görünür doktor o zaman bı net tarih verir sen haber verirsin güncellenir nedir yani hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…