2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Mrbb arkadaşlar hepinize hayırlı gebelikler dilerim.Tüp bebek tedavisi olup elinde transfer ilaçları kalanlar varsa bana verebilir mi

Kalp atışını duyunca gönlüm ferahladı kendimi boş yere üzmüşüm
darısı başıma.Kaçıncı haftada duydun? Ben de haftaya gideceğim ama çok korkuyorumönceki hamileliğimde kalbini duyamadan düşük yaptım.
Bu arada sende görüp ben de gebelik testi aldım bugün, kendi kendimi kontrol etmek için.Diken üstündeyim sürekli

Ben iki güne bir test yapıp koyulaşma takip ettim. Meğerse sonraki testlerim bozukmuş testler silik gelmeye başladı ben de düşük yapıcam sandım , doktora mutsuz gittim . Sonra ultrasonda bi baktı her şey yolunda . Sorun bozuk testlermiş. Sayfa başındaki listeden bakabilirsin canım ne zaman kese ne zaman kalp görülmüş , duyulmuş.

Selam, karından mi baktı kalp atışı için alttan mi? benim karından duyuldu ama ses kalp atışı gibi değildi hani radyo açarsınız da kanal çekmez bir hışırtı sesi gelir ya tam olarak o sesti alttan bakalım dedim bişey farketmez dedi bakmadı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…