-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.261
Ben de :) hangi semttesin hangi hastaneye gidiyorsun tedavi içinMrbb ankaradayım.siz?
Bide transfer ilaçları dediğin hangileri canım isimlerini yazar mısınMrb,hangi sehirdesin
:))Ben etlik zübeydede tedavi oldum raporlu.1 sene transfer olamadım hep iptal oldu(kürtajlardan incelme vardı) donmuş 2 embriyom vardı onları gürgana taşıdık.Bu benm 3.tedavi 4.transfer ,birde okdr iptal olan transfer.Bittim vallaBen de :) hangi semttesin hangi hastaneye gidiyorsun tedavi için
Doktorun yazdıkları: estrofem,lutinus,prolutex-yada dex ,climara forte. Estrofem ve climara yazdırmıştm tedavi basında ama artık alamıyrorum 29marta kdr.3günde bir yetişemiyorum artık bu paralaraBide transfer ilaçları dediğin hangileri canım isimlerini yazar mısın
Hangisinde canım biz neye göre hesap yapıcaz hiç anlamadım bu işiBir hata var
Bide transfer ilaçları dediğin hangileri canım isimlerini yazar misubMrb,hangi sehirdesin
Malesef elimde hiçbiri yok, transfer ilacı yazdığını görmemişim tüp bebek görünce hemen atladım, gonalf ve cetrotide var elimdeDoktorun yazdıkları: estrofem,lutinus,prolutex-yada dex ,climara forte. Estrofem ve climara yazdırmıştm tedavi basında ama artık alamıyrorum 29marta kdr.3günde bir yetişemiyorum artık bu paralara
Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştınızBide transfer ilaçları dediğin hangileri canım isimlerini yazar misub
Malesef elimde hiçbiri yok, transfer ilacı yazdığını görmemişim tüp bebek görünce hemen atladım, gonalf ve cetrotide var elimde
Bu arada bende 2 aşılama 1 tüp bebekten geçtim hepsi olumsuz oldu,hatta Aralık'ta transferim oldu tutmadı,Ocakta kendiliğinden gebe kalmışım hiç beklemediğimiz bir zamandaDoktorun yazdıkları: estrofem,lutinus,prolutex-yada dex ,climara forte. Estrofem ve climara yazdırmıştm tedavi basında ama artık alamıyrorum 29marta kdr.3günde bir yetişemiyorum artık bu paralara
Sorma Dr ne gerek varsa 10 kutu cetro yazmış 6 kutusu elimde kaldıTeşekkürler yardımcı olmaya çalıştınızAh o cetrotide ne aramıştım bi ara bulamadım.bu yüzden uzun protokole dönmüştük.
Ne kadar güzelll maşallah.Benim öyle olması imkansız tüplerimin biri alındı,biri bağlandı of oldu:))Bu arada bende 2 aşılama 1 tüp bebekten geçtim hepsi olumsuz oldu,hatta Aralık'ta transferim oldu tutmadı,Ocakta kendiliğinden gebe kalmışım hiç beklemediğimiz bir zamandasende umudu kes o zaman oluyor beklentiye girmeyince
Yaa benm pzt transfer var tutmassa başa döneceğim.umarım tutar tutmassa kapını çalarım:)))))Sorma Dr ne gerek varsa 10 kutu cetro yazmış 6 kutusu elimde kaldı
MerhabaSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Karindan bakıldı, ara da nefesimi tuttum minicik olduğu için hareket halinde kayboluyordu ama duyduk minik bebeğimiSelam, karından mi baktı kalp atışı için alttan mi? benim karından duyuldu ama ses kalp atışı gibi değildi hani radyo açarsınız da kanal çekmez bir hışırtı sesi gelir ya tam olarak o sestialttan bakalım dedim bişey farketmez dedi bakmadı doktor
Normal ultrason ile dün duyduk kalp atışını 6+6 da canımHerkese iyi geceler arkadaslar bebislerin kalp atışını duyan anneler normal ultrason ile mi yoksa vajinal ultrason ile mi duydunuz ilk olarak?
Prilam ise yaramadiBana prilam verdi ama hiç kullanmadım
Maşallah canım benimNormal ultrason ile dün duyduk kalp atışını 6+6 da canım
Benim 6+5 kusma yok ama mide yanma ve bulantı oluyorKızlar mide bulantısı için erken değil mi biraz bu psikolojide olmakta etkiliyor olabilir mi ? İnsan kendini çok dinliyor ya bu süreçte başka işlerle odaklanıp düşünmemeye çalışıyorum kendimce ben inşallah süreç sıkıntısız geçer
InsallahYolundadır inşallah icinizi ferah tutunson adet tarihiniz ne
Hiç sevmiyorum o durumu ya inşallah tekrar yaşamam herşeyin koktuğu anlar sonra sürekli uyumak isteği vardı bnde ama ne zaman başladı unuttum O aralar hamile olmam bi daha derdim hatta Allah unutturuyor işteBenim 6+5 kusma yok ama mide yanma ve bulantı oluyor