2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben pek anlamam o işlerden, umarım en kısa sürede oluşturulur grup çok durgun belki biraz hareketlenir.
Muhtemelen şubat başı batlar yaklaştıkça grup kalabaklaşır. Şu an herkes adet tarihini bekliyor. Mesela benim bat 7 Şubat gibi bir şey. 7 şubata göre 10 Ekim annesi oluyorum. İnşallah

Dört haftalık hamilesiniz. Muhtemel doğum tarihinizi 1 Ekim gösteriyor. 30 günde bir adet oluyorsanız hesaplama bu şekilde. Net hesaplama doktora gidince belli olur. Sonuçta uzman değiliz biz. Şimdilik sağlıklı ilerleme olup olmadığını anlamak işin düzenli olarak 2 günde bir aynı kurumda aynı saatte test vererek betanın artışının 2 katı olup olmadığını takip edebilirsiniz. Beta hcg 3000 olunca kese görünür. 6. Hafta bitince de kalp atışını duyabilirsiniz. Bir süre beta takibi yapıp 10 gün sonra doktora gidebilirsiniz.

Çok teşekkürler

İnşallah ordadır ve sağlıklıdır bebeğiniz bende haftaya cuma görcem keseyi. Umarım her şey yolundadır

Merhaba ben 16 ocakta transfer oldum perşembe günü testim 271 çıktı ben şimdi hiç anlamadım kaç haftalık hamileyim bilen varmı

4hafta 2gün lük müş yani ekime mi denk gelcek eylülemi
Hamilelik uygulamaları var indirip bakabilirsiniz ama bu tarihler tahmin 7 aylık ta doğabilir 9 aylıkta.. Siz iyi ihtimalle Eylül sonu Ekim başı gibi düşünebilirsiniz. Ben 3hafta 5 günlüğüm adet döngüm 25 gün bana 4ekim diyor tahmini doğuma.

Selam 2024 Ekim anneleri! 2023 Ekim annelerinden geliyoruum. Maceranız çok heyecanlı, mutlu bazen endişeli ve korkulu olacak ve çok hızlı geçecek. Tadını çıkarın. (Hele ilk günler vay efendim kimyasal mı, kese ne zaman kalp atışı ne zaman) bunları takmayın. Güzel haberini almış, alacak olan herkese sağlıklı gebelikler ve bebişler diliyorum Eylül annelerini de takip edin (özellikle ilk öğrenenler) kızım ekim gösterip eylülde geldi

Merhaba. Tam bahsettiğiniz durumdayım. Acaba kimyasal olur mu veya başka kötü bir şey allah korusun. Hatta o kadar kafaya takmışım dün rüyamda bile gördüm. Mesajınız iyi geldi teşekkürler. Bu arada benim de bazı uygulamalarda eylül sonu gözüküyor bazılarında 4 ekim. Bende en iyisi dediğiniz gibi eylül annelerini de takip edeyim. Teşekkürler

Allah korusun, rica ederim Bunlar çok normal gebelik sürecinde de hep şekil değiştirip karşımıza çıkıyor. Mide bulantım kesildi bebeğe bir şey mi oldu ay kaç saat oldu tekme atmıyor (bunun için doktora gittim ağlayarak ve miniğim uyuyordu ) gibi gibi. Güzel düşünmenin enerjisine ve güzeli çektiğine inanıyorum.
Kızımın doğum tarihi de 3 Ekim gözüküyordu 20 Eylülde doğdu Her şey hepimiz için çok güzel olsun. Kafanıza takılan bir şey olursa da çekinmeyin. Bu arada kabusların değişen hormonlar sebebiyle de olabileceği yazıyor bazı kaynaklarda.

çok garip bir duygu. Şimdiden ona bir şey olmasın diye endişeleniyoruz. İnanılmaz mucizevi bir olay. Allahım isteyen herkese nasip etsin . Haklısınız güzel düşünmemiz gerek. İnşallah süreç hepimiz için iyi geçer. Teşekkür ederim bu arada verdiğiniz bu bilgiler için Miniğinizi de öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…