2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Dün hastalandım canım malesef. Bu ay tekrar deneyecek olsam ve tutacak olsa hâlâ ekim ayı annesi olma ihtimalim var ama hazirana kadar ara verme kararı aldık. Bir seyehat planından dolayı.
Rabbım hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin.
Allah'a emanet ettim sizi🙋‍♀️
Amin canım cümlemize inşallah. Allaha emanet ol 🙏

Geçen yıl 2023 ekim annelerine heyecanla yazdığım geldi aklıma konuyu görünce 🥹
Rabbim bu ay hepinize gebelik haberi almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼

Eğer hamileyseniz seneye bu zamanlar yaklaşık 4 aylık bebeniz olacak kızlar 🤩

Geçen yıl 2023 ekim annelerine heyecanla yazdığım geldi aklıma konuyu görünce 🥹
Rabbim bu ay hepinize gebelik haberi almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼

Eğer hamileyseniz seneye bu zamanlar yaklaşık 4 aylık bebeniz olacak kızlar 🤩
İnşallah o günleri görürüz ben 2 düşük yaptım şimdi de korkuyorum açıkçası. İnşallah bizimki de sizinki gibi iyi sonuçlanır. Bebeğinize sağlıklı ömürler dilerim allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah 🙏🏻🌸

İnşallah o günleri görürüz ben 2 düşük yaptım şimdi de korkuyorum açıkçası. İnşallah bizimki de sizinki gibi iyi sonuçlanır. Bebeğinize sağlıklı ömürler dilerim allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah 🙏🏻🌸
İnşallah sağlıkla ilerlesin 🙏🏼 bol bol dinlenin doktor progestan verdiyse mutlaka kullanın. Kritik süreç ilk 12 hafta sonrasında Allahın izniyle bir şeycikler olmaz. Benim de dış gebelik geçmişim var bu da öyle olacak diye çok korkmuştum ama olmadı sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Şimdi zaman geçmiyor gibi gelecek ama sonrasında nasıl geçtiğine inanamayacaksınız 🫠

İnşallah sağlıkla ilerlesin 🙏🏼 bol bol dinlenin doktor progestan verdiyse mutlaka kullanın. Kritik süreç ilk 12 hafta sonrasında Allahın izniyle bir şeycikler olmaz. Benim de dış gebelik geçmişim var bu da öyle olacak diye çok korkmuştum ama olmadı sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Şimdi zaman geçmiyor gibi gelecek ama sonrasında nasıl geçtiğine inanamayacaksınız 🫠
Benimkinin 1kromozomu eksikmiş ondan düştü doktor başka hiç bir sorun çıkmadı dedi. Yaşım fazla belkide ondan böyle bilemiyorum ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse. Çok teşekkür ederim 🥰♥️

Benim de betam 4000 ama kese görülmedi karından henüz haftaya tekrar gideceğim , Eylül annesi miyim Ekim annesi miyim bilmiyorum o yüzden, inşallah sağlıklıdır kese görünmediği için biraz endişeliyim 😓

X