- 21 Eylül 2021
- 3.624
- 10.577
- 29
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Üşenmeyin, bismillah deyip bir hastanede kan verin :) hayırlı haberler inşallahMerhaba. Bugun itibariyle 15 gun adetim gecikti. 1 hafta once test yapmıştım, silik bir cizgi var gibiydi ama gozle gormesi bile zordu. Dun tekrar yaptim cizgi hala cok silikti. Arada gecen 1 haftada baya netleşmiş olmasi gerekirdi diye düşünüyorum. Emin olamadim pek o yuzden. Dun hemen sabah saglik ocagina gittim test vermek icin ama doktorum yoktu veremedim. Bugun sabah da gidemedim. Merak da ediyorum ama şimdilik hastaneye vs gitmeye üsendim açıkçası. Neden testteki cizgi netlesmemis olabilir sizce? Yarin gidip kan testi verecegim insallah.
1 bebeğim daha var, onunla cikmak zor geldi. Yarin kan testi verecegim. Ama kesin gibi artık. Hayırlısı olsun bakalımÜşenmeyin, bismillah deyip bir hastanede kan verin :) hayırlı haberler inşallah
Bende de hafif lekelenme var akşam doktoruma soracağım. Birşey yoktur panik yapmayalım. Nasılsınız bu arada ?Merhaba arkadaşlar. Bende 5 haftalık hamileyim adetimden bir hafta önce lekelenmem başladı adet olucam sandım adetim geçince test yaptım pozitif. Kanda da 971 çıktı. Fakat bebeği göremedi doktor salı gidicem. Lekelenmeye de yerleşmediir dedi ama içim rahat değil kızımda böyle olmamıştı hiç. Birde lekelenmem hala devam ediyor pembe kahverengi ve hafif kasık ağrısı bazen artıyor ağrım. Normal midir acaba yaşayan var mı bunları
Bendeki testler bozuk galiba ya. Silik çıkıyor. Bir hafta, sonra 10 gun arayla da test yaptim hala silik cikiyor. Bu testin aynisi. Yani ya hic ikinci cizgi cikmaz ya da netlesir zamanla aslinda ama. Yarin test verince anlariz bakalim hayirlisikızlar bugün yaptığım test iki gün var adete
Tebrikler, geliyor miniğim :)kızlar bugün yaptığım test iki gün var adete
26 günde bir oluyorum benTebrikler, geliyor miniğim :)
Benim de adete 4 gün var. Test yaptım ama çıkmadı. Sizinki bayağı gözükmüş.
Adet döngünüz nasıl sizin, ben 19, 20 günde bir oluyorum.
hamileysem 1 ekim diyor beklenen tarihAramızda henüz beklenen doğum tarihi 1 Ekim yok değil mi? Heyecanla bekliyorum ilk anne adayımızı
Var cnm hayirli olsn test ver bencekızlar bugün yaptığım test iki gün var adete
Kan verdim 34 çıktıVar cnm hayirli olsn test ver bence
Hayırlı olsuuun darısı bize inşallahBenim kesinlesti hanimlar. Hamileyim. Ama son adet tarihime gore Eylul görünüyor. Ben eylul grubuna kaciyorum. Hepinize hayirli olsun insallah
Yükselmeye başlamış canım hadi hayırlısı inşallah. Ne dedi doktor?Kan verdim 34 çıktı
Takipcet cnm ins yukselirKan verdim 34 çıktı
Gün aşırı kan vercem dış gebelik yada kimyasal ihtimali için çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahYükselmeye başlamış canım hadi hayırlısı inşallah. Ne dedi doktor?