2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Zamanlama farklı olabilir tabiki ama aynı dönemlerde olmasına sevindim insallah sağlıklı güzel bir şekilde kucağımıza alırız

Bn 6+3 te randevu aldım direk kalp atışını duymak istiyorum şuan 13 şubata randevu aldım bı sıkıntı çıkmazsa inşallah o zmn gidecem Rabbim hepimize duymayı nasip etsin inşallah
Ben de 12 şubata randevu aldım 6+1 olacak sizle aynı düşüncedeyim. O gün hem doğum günüm Allah kısmet ederse güzel bı hediye olacak inşallah üzmez bizi. HCG testiyle takip ediyorum 2gune bir daha da koyulaşıyor . Sizden de haber bekliyorum merakla o zamana.

Öok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için heycanlıyım bilgisizim korkuyorum hepsi bir arada
Çok normal çok iyi anlıyorum valla bende de var o telaş yarın tekrar kan vereceğim heyecanlıyım oldukça endişeliyim de geçmiyor maalesef öncesinde bi kaybım olduğu için biraz fazla evham yapıyorum ne yapalım

Maşallah çok iyi çıkmış ve yüksek acaba ikiz mi sizin

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız yarın
Ben böyle evhamlıysam sizin birde kaybınız varmış siz daha da endişeleniyorsunuzdur inşallah Rabbim tekrarını yaşatmaz bu sefer sağlıkla huzurla kucağına alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…