- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Benim de son regl başlangıcım 25 Aralık ve regl döngüm 32 gün.Betam 1453 çıktı 29 Ocakta. Şu an 5 haftalık görünüyor ve kese göründü. Nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ilk gebeliğim. Sanırım Ekim annesiyim değil mi?Son adetinin başladığı tarih ne zaman?
Zamanlama farklı olabilir tabiki ama aynı dönemlerde olmasına sevindim insallah sağlıklı güzel bir şekilde kucağımıza alırızBenim beta 2 gün önce 423 çıktı. Sizinkinden büyük de olabilir. Tam olarak bende idrak edemedim haftalık hesaplamayı. Hoca 3 buçuk dedi uygulama 4+3 diyor. Hangisine uyacağımı çözemedim :) Doğumu da 4 ekim gösteriyor.
Amin inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimizZamanlama farklı olabilir tabiki ama aynı dönemlerde olmasına sevindim insallah sağlıklı güzel bir şekilde kucağımıza alırız
Ben de 12 şubata randevu aldım 6+1 olacak sizle aynı düşüncedeyim. O gün hem doğum günüm Allah kısmet ederse güzel bı hediye olacak inşallah üzmez bizi. HCG testiyle takip ediyorum 2gune bir daha da koyulaşıyor . Sizden de haber bekliyorum merakla o zamana.Bn 6+3 te randevu aldım direk kalp atışını duymak istiyorum şuan 13 şubata randevu aldım bı sıkıntı çıkmazsa inşallah o zmn gidecem Rabbim hepimize duymayı nasip etsin inşallah
Maşallah sağlıkla gelsin minnoşKızlar selam benim son adet başı 28 Aralık Eylül sonu Ekim başı gibi diyor uygulama sanırım bende burdayım testim pozitif tüp bebek transferin 12 günü 2060 çıktı beta8 şubata kese ve kalp atışı için çağırdılar
Pazartesiye 1500 u geçeceği için görünür endişelenmeKızlar dün betam 688 çıktı pazartesi günü doktor çağırmıştı acaba kese gözür mü
Vajinal muanede mi gözüküyor acabaPazartesiye 1500 u geçeceği için görünür endişelenme
Pazartesiye çok var daha sizin 1500 u geçer karindan da görebilirVajinal muanede mi gözüküyor acaba
Öok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinPazartesiye çok var daha sizin 1500 u geçer karindan da görebilir
Çok normal çok iyi anlıyorum valla bende de var o telaş yarın tekrar kan vereceğim heyecanlıyım oldukça endişeliyim de geçmiyor maalesef öncesinde bi kaybım olduğu için biraz fazla evham yapıyorum ne yapalımÖok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinheycanlıyım bilgisizim korkuyorum hepsi bir arada
Kaçıncı hamilelik sizinBen de 12 şubata randevu aldım 6+1 olacak sizle aynı düşüncedeyim. O gün hem doğum günüm Allah kısmet ederse güzel bı hediye olacak inşallah üzmez bizi. HCG testiyle takip ediyorum 2gune bir daha da koyulaşıyor . Sizden de haber bekliyorum merakla o zamana.
Canm bı liste olur her grupta neden burda yok bı bilgin var mıGrubumuz kalabalıklaşıyor mutlu oluyorum. Daha da artsın inşallah
Maşallah çok iyi çıkmış ve yüksek acaba ikiz mi sizinKızlar selam benim son adet başı 28 Aralık Eylül sonu Ekim başı gibi diyor uygulama sanırım bende burdayım testim pozitif tüp bebek transferin 12 günü 2060 çıktı beta8 şubata kese ve kalp atışı için çağırdılar
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız yarınÇok normal çok iyi anlıyorum valla bende de var o telaş yarın tekrar kan vereceğim heyecanlıyım oldukça endişeliyim de geçmiyor maalesef öncesinde bi kaybım olduğu için biraz fazla evham yapıyorum ne yapalım
Doktorda olabilir dedi 8şubatta öğrencezMaşallah çok iyi çıkmış ve yüksek acaba ikiz mi sizin