2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Hamilelikteki etkisini bilmiyorum ama bebeklere bakla verilmez, favizm riski olduğu için. Bakla konusunda en azından miktarına dikkat etmek gerek.

Kızlar iyi aksamlar ben sadece d vitamini kullanıyorum 17+1 olduk kontroldeydim ama doktora sormayı unuttum size danışayım dedim dışkıda siyahlaşma var fazlasıyla ilaçta kullanmıyorum normal mi

Merhaba koruyucu tedavi olarak ne onerdi doktorunuz acaba bende ilk hamileligimde serklaj oldum bunda suan gerek gormuyolar persembe yine randevum var bakacaklar duruma ona gore karar verilecek.

Ben bugun hic hissedemedim korktum
Ben 2 gün filan bile hissetmiyorum 17+1 arifeden beri aktif farkındayım aslında hareketlerin ama bazen olmuyor hareket ediyorum dısardan dokunuyorum acaba uyuyor mu diye bazen meyve yerken cok hareket ediyor meyve yiyorum yok asla hissedemedğim günler oldu yani korkma canını sıkma bu aksam cok hareketli bakarsın yarın aksam hiç hareket yok

Evet ya elimle dürtüyorum hafif vuruyorum hareket etsin diye yok. Ister istemez panik oluyorum baya. Allahım korusun bebişlerimizi

Bebeginizin cinsiyeti belli oldu mu?
Evet, dün öğrendik erkekmiş. 3. Oğlum olacak nasipse. Dün aile efradına söyledik, 3 erkek çocukla nasıl uğraşacağım diye üzüldüler ama benim diğer çocuklarım büyük, biraz yaşım da var. Arada kayıplarım da olmuştu. O yüzden yeter ki sağlıklı olsun diyorum.

İlk kızımda perinatoloji dahil olmak üzere hep erkek dendi hatta dedim emin misiniz %99.8 falan dediler 6 ay erkekti alışveriş hazırlık yaptım sıradan bi doktor kontrolümde kız dendi şok olup ağladım çünkü sanki 6 ay kucağımda büyüttüğüm bi erkek bebeğim vardı onu aldılar yerine bilmediğim kız bebek getirdiler (ki 6 ay boyunca keşke ilk çocuğum kız olsaydı diye içimden geçirirdim aşırı kız seven biri olmama rağmen böyle oldum) o yüzden 20-21 hafta en net olanı illa erken tahmin tutan oluyor evet ama insan değişince de üzülüyor diyorum ya oğlum diye sevdiğim bebeğimi elimden aldılar gibi hissettim hamilelikte aşırı duygusaldım onunda etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…