2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ne zamana içiyorsun? Ben yatmadan 45 dk falan önce içiyorum. Muhtemelen gece hissetmiyorum.

Folik asit kesti içme dedi.demir ilacı ve devit3 verdi vitamin felanda verseydi iyiydi cok halsiz hissediyorum bel ağrısı bulantı yüzünden uykusuzum dr.gececek dedi ama pek ümitli deilm
Aynı bende folik asiti kestim venatura d vit. Bir de demir ilacı başladım. Başkada ekstra bir şey vermedi

Zaten hergun pişipte yiceğimiz bişi deil ya bişi olmaz arada sırada az yeriz can bu cekiyo. ben normalde asla neskafe içmem nedense canım cekiyo bazen içiyorum cogu zarar azı yarar demişler 😊
Evet evet bence de her gun her gun asiri miktarda tuketmedigimiz zaman hicbir gidanin zarari olmaz. Sigara alkol ve cig urunler tuketmesek kafi. Doktorum bana kahve ic dedi anne icin faydali dedi. Gunde 1 tane iciyorum

İkili testte sadece down riskine bakılıyor, sizin yazdıklarınız ayrıntılı ultrasonda çıkan şeyler yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ameliyat olma vs durumları olan hastalıklar ikili testte çıkmaz.

Veya siz şu fetal dna testlerinden yaptırmış olabilirsiniz ama oda ikili test değil.
Ben fetal dna dan bahsettim evet yaptırdım derken fakat yanlış yönlendirme yapmıyorum .ikili test zaten doktorum yaptı o da içinde konunun . Siz önce bi yazdığımı anlayın sonra yorum yapın. Bahsedilen konu ciddi. ayni düşünmek zorunda değiliz ben nedenleriyle açıkladım Bebeğin down sendromlu olma durumunu da bilmek istediğim için yaptırdığımı söyledim mesajı iyi okursanız.

Kızlar iyi akşamlar, dün kontrolde doktor bana hem gyno ferro sanol hem de decavit verdi bunların ikisinin içinde de folik asit var günde 1,3 mg folik asit yapmış oluyor benim kafam çok karıştı ya dozu fazla değil mi

Kızlar erkenden sütü gelen var mı? Benim çok akıyor kendi kendine bi sorun olur mu? Test falan yaptırmam lazım mı değerlere mi baktirsam?

Kızlar erkenden sütü gelen var mı? Benim çok akıyor kendi kendine bi sorun olur mu? Test falan yaptırmam lazım mı değerlere mi baktirsam?
Siz benden iki hafta ilerisiniz bende akinti yok ama memede kolostrum var yani mememde bildiğiniz kabuk bağlamış sarı ve beyaz yerler var. Sanki sut gelmiş de kurumuş gibi.

Bakla konusu konuşulmuş. Ben normalde iç bakla çok severim. Enginar, bezelye ile zeytinyağlı yapıp yerdim. Hamileliğin başında da sebze niyetine yedim bol bol, yani diyetisyenime söyleyene kadar. Diyetisyenim baklayı yasakladı. Bebek için zararlı olduğunu söyledi. Tamam dedim geçtim. Sebebini bilmiyorum. Ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim. Yiyenlere afiyet olsun. ( sonuçta ben de bilmeden bol bol yedim)

Bu konuda asla fikrim olmadığı için soruyorum süt gelmesi için çok erken değil mi bu haftalar bana çok erkenmiş gibi geldi doktorunuzun numarası falan varsa danışsanız mı acaba hem içiniz rahat eder hem bizleri de bilgilendirirsiniz

Kızlar 15.haftaya gidiyorum mide bulantım hâlâ geçmedi, benim ile aynı durumda olan var mı?
16 haftalık, benim de hala devam ediyor. Biraz azaldı ama hala iştahım geri gelmedi, her şeyi yiyemiyorum, mide yanmalarım var. Biraz aç kalsam midem süzülüyor, buruluyor. Diğer hamileliklerimde daha erken bitmişti sanki.

X