- 18 Ağustos 2022
- 1.658
- 2.472
- 29
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.501
Aynı bende folik asiti kestim venatura d vit. Bir de demir ilacı başladım. Başkada ekstra bir şey vermediFolik asit kesti içme dedi.demir ilacı ve devit3 verdi vitamin felanda verseydi iyiydi cok halsiz hissediyorum bel ağrısı bulantı yüzünden uykusuzum dr.gececek dedi ama pek ümitli deilm
Evet evet bence de her gun her gun asiri miktarda tuketmedigimiz zaman hicbir gidanin zarari olmaz. Sigara alkol ve cig urunler tuketmesek kafi. Doktorum bana kahve ic dedi anne icin faydali dedi. Gunde 1 tane iciyorumZaten hergun pişipte yiceğimiz bişi deil ya bişi olmaz arada sırada az yeriz can bu cekiyo. ben normalde asla neskafe içmem nedense canım cekiyo bazen içiyorum cogu zarar azı yarar demişler
Demir ilacı kabızlık ve kötü yapıyo daha kullanmadım korkuyorum nasıl kullancam bilmiyorumAynı bende folik asiti kestim venatura d vit. Bir de demir ilacı başladım. Başkada ekstra bir şey vermedi
Ben fetal dna dan bahsettim evet yaptırdım derken fakat yanlış yönlendirme yapmıyorum .ikili test zaten doktorum yaptı o da içinde konunun . Siz önce bi yazdığımı anlayın sonra yorum yapın. Bahsedilen konu ciddi. ayni düşünmek zorunda değiliz ben nedenleriyle açıkladım Bebeğin down sendromlu olma durumunu da bilmek istediğim için yaptırdığımı söyledim mesajı iyi okursanız.İkili testte sadece down riskine bakılıyor, sizin yazdıklarınız ayrıntılı ultrasonda çıkan şeyler yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ameliyat olma vs durumları olan hastalıklar ikili testte çıkmaz.
Veya siz şu fetal dna testlerinden yaptırmış olabilirsiniz ama oda ikili test değil.
Bende 3 gün oldu demir ilacına başlayalı sabah erken kalkıp içip geri yatıyorum 2 saat sonra da kahvaltı yapıyorum suablik bi sıkıntı yaşamadımDemir ilacı kabızlık ve kötü yapıyo daha kullanmadım korkuyorum nasıl kullancam bilmiyorum
Ferro sanol bende aşırı kabızlık yapıyor o yüzden kullanmıyorum zaten en çok yapanda o ilaç. Ferrum gibi şuruplar belki daha az etki eder.Demir ilacı kabızlık ve kötü yapıyo daha kullanmadım korkuyorum nasıl kullancam bilmiyorum
Sidefer diye Bi ilaçtan bahsediliyor. Doktoruna sorabilirsin. Gruplarda da kabızlık yapmıyor diye okumuştumDemir ilacı kabızlık ve kötü yapıyo daha kullanmadım korkuyorum nasıl kullancam bilmiyorum
Siz benden iki hafta ilerisiniz bende akinti yok ama memede kolostrum var yani mememde bildiğiniz kabuk bağlamış sarı ve beyaz yerler var. Sanki sut gelmiş de kurumuş gibi.Kızlar erkenden sütü gelen var mı? Benim çok akıyor kendi kendine bi sorun olur mu? Test falan yaptırmam lazım mı değerlere mi baktirsam?
Duşta resmen karşı fayansa beyaz beyaz fışkırdıSiz benden iki hafta ilerisiniz bende akinti yok ama memede kolostrum var yani mememde bildiğiniz kabuk bağlamış sarı ve beyaz yerler var. Sanki sut gelmiş de kurumuş gibi.
Ay inanın bilmiyorum ama panik yapmayın lütfen ya, belki sutunuz erken gelmiştir. Doktorunuz ile konusun en iyisiDuşta resmen karşı fayansa beyaz beyaz fışkırdı
Ben 14+4 deyim hala devam istifra eden biri değilim ona rağmen 14. Haftamda istifra ettim hiç geçmeyecek gibi geliyor banaKızlar 15.haftaya gidiyorum mide bulantım hâlâ geçmedi, benim ile aynı durumda olan var mı?
Bu konuda asla fikrim olmadığı için soruyorum süt gelmesi için çok erken değil mi bu haftalar bana çok erkenmiş gibi geldi doktorunuzun numarası falan varsa danışsanız mı acaba hem içiniz rahat eder hem bizleri de bilgilendirirsinizKızlar erkenden sütü gelen var mı? Benim çok akıyor kendi kendine bi sorun olur mu? Test falan yaptırmam lazım mı değerlere mi baktirsam?
16 haftalık, benim de hala devam ediyor. Biraz azaldı ama hala iştahım geri gelmedi, her şeyi yiyemiyorum, mide yanmalarım var. Biraz aç kalsam midem süzülüyor, buruluyor. Diğer hamileliklerimde daha erken bitmişti sanki.Kızlar 15.haftaya gidiyorum mide bulantım hâlâ geçmedi, benim ile aynı durumda olan var mı?