-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.481
Bana doktor 16.cı hafta kontrolünde damla d vitamin verdi. Demir takviyesi verdi birde ocean mommy kullanıyorum oda multivitamin. Doğum olana kadar kullan onu dedi. Artı magnezyum da var onuda ağrıların olunca iç dedi. Beni vitamine boğuyo doktorValla doktor bana sadece vitamin verdi decavit miydi neydi öyle bir şeydi adı ekstra hiç birşey vermedi
Valla değişikHangi ilaç mümessili neye ikna ederse sanırım. Bir de bölgesel meşhur olanlar var. Mesela folikte benim olduğum şehirde genelde folidoce veriyorlar ama Amasya da falan diofol Sivas'ta folicus
Maşallah bol vitaminli anneBana doktor 16.cı hafta kontrolünde damla d vitamin verdi. Demir takviyesi verdi birde ocean mommy kullanıyorum oda multivitamin. Doğum olana kadar kullan onu dedi. Artı magnezyum da var onuda ağrıların olunca iç dedi. Beni vitamine boğuyo doktor
Hahahha aynen öyle vallaNeeeeBen doğru mu görüyorum acabaaa Zeynoşum abla mı oluyoooor yahu 1 sene girmedim neler neler olmuş böyleeee ay çok sevindimm
İkili testte sadece down riskine bakılıyor, sizin yazdıklarınız ayrıntılı ultrasonda çıkan şeyler yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ameliyat olma vs durumları olan hastalıklar ikili testte çıkmaz.Hayır tabiki öyle bisi yok aldırmayı düşünmüyorum ben yaptırdım sebebi şu sorunu varsa bilip doğum zamanı ona göre hazır olmak . Neyle karşı karşıya olacağını insan bilmek ister . Belki acil ameliyat olması gerekir ona göre bi hastane ve yenidoğan bölümü olan bi yer tercih edilir . Down ya da benzer bisi olursa önceden onun hazırlığı yapılır . Benim yaptığım buydu ..
Birçoğunuzun çoktaaan atlattığı dönemleri ben yeni yeni yaşıyorum. Sizler 13 14 haftalarda bel ağrısı yaşıyordunuz. Şimdi sırayı ben devraldım. (13+0) Bazılarınıza doktor magnezyum vermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bana doktor takviye vermişti o yeterli midir sizce? Yoksa ekstra mı alınmalı?
Merhaba bişey sorucam regenesis sizinde midenizi bulandırıyor mu cok balık kokuyor ,Benimki de regenesis max
Hiç koklamiyorum hızla yutup su iciyorum. Bu arada muadili ürünlere göre en en en iyisi oMerhaba bişey sorucam regenesis sizinde midenizi bulandırıyor mu cok balık kokuyor ,
Bende koklamiykrum midemden ağzıma kokusu geliyor gece yatarken iciyorum ertesi gün oglen bile o kokuyu alıyorum. Kızımda da kullandım 1 kutu i zaman böyle gelmiyordu şimdi bu bitince ne alsam diye düşünüyorum bende ,Hiç koklamiyorum hızla yutup su iciyorum. Bu arada muadili ürünlere göre en en en iyisi o
Maşallah bol vitaminli anne
Zaten hergun pişipte yiceğimiz bişi deil ya bişi olmaz arada sırada az yeriz can bu cekiyo. ben normalde asla neskafe içmem nedense canım cekiyo bazen içiyorum cogu zarar azı yarar demişlerBana da bir komsu bakla cok yeme demisti internette yenmemesi gerke diye bir bilgi goremedim uzmanlar yenilmeli demis hatta. Iyice haslayip yedim
Tadı çikolataya benzediği için yutmadan önce yarım çikolata yiyorumMerhaba bişey sorucam regenesis sizinde midenizi bulandırıyor mu cok balık kokuyor ,
Magnezyum değerlerinde bariz düşük yoksa gerek olmadığını düşünüyorum. Multivitamin içindede vardır zaten o yeterli olur diye düşünüyorumBirçoğunuzun çoktaaan atlattığı dönemleri ben yeni yeni yaşıyorum. Sizler 13 14 haftalarda bel ağrısı yaşıyordunuz. Şimdi sırayı ben devraldım. (13+0) Bazılarınıza doktor magnezyum vermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bana doktor takviye vermişti o yeterli midir sizce? Yoksa ekstra mı alınmalı?
Bana da folik asite devam et ikisini beraber kullan dedi ama o zaman toplam 800 mg folik asit içmiş oluyorum o yüzden foliği bıraktım takviyeye başladımBizim zamanlarımız yakın :) 13+3 üm ben de bugün. Dün kontrolüm vardı benim de doktor folik asidi 2 hafta daha kullan kes, diğer kontrolünde diğer vitaminleri yazarım dedi. Şu an bel ağrısı yine neden başladı diye düşünürken seni okudum :)
Benimkide onu vermişti ama hap yutamadığım için içemiyorum. Hap yutamamakta ayrı bir dertBenimki de regenesis max
Bana kan tahlilinde bakılmamış magnezyum ama hem haftada birkaç gün maden suyu içiyorum hem de takviye alıyorum. Umarım faydası olurMagnezyum değerlerinde bariz düşük yoksa gerek olmadığını düşünüyorum. Multivitamin içindede vardır zaten o yeterli olur diye düşünüyorum
Folik asit kesti içme dedi.demir ilacı ve devit3 verdi vitamin felanda verseydi iyiydi cok halsiz hissediyorum bel ağrısı bulantı yüzünden uykusuzum dr.gececek dedi ama pek ümitli deilmBirçoğunuzun çoktaaan atlattığı dönemleri ben yeni yeni yaşıyorum. Sizler 13 14 haftalarda bel ağrısı yaşıyordunuz. Şimdi sırayı ben devraldım. (13+0) Bazılarınıza doktor magnezyum vermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bana doktor takviye vermişti o yeterli midir sizce? Yoksa ekstra mı alınmalı?
Tadı çikolataya benzediği için yutmadan önce yarım çikolata yiyorum o anlık değil ki saatler sonra bile kokuyor
Akşamları yoğun oluyor tam kuyruk sokumum ağrıyor gibi. Senin de mi öyle?Bizim zamanlarımız yakın :) 13+3 üm ben de bugün. Dün kontrolüm vardı benim de doktor folik asidi 2 hafta daha kullan kes, diğer kontrolünde diğer vitaminleri yazarım dedi. Şu an bel ağrısı yine neden başladı diye düşünürken seni okudum :)