2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Evet ya elimle dürtüyorum hafif vuruyorum hareket etsin diye yok. Ister istemez panik oluyorum baya. Allahım korusun bebişlerimizi
Amin 🤲🏻 sanırım dışardan tepkiye de cok cevap veremiyorum her hareketini hissedemiyoruz dönme vs galiba hissettiklerimiz dün ultrasonda o kadar hareketliydi ki hepsini hissetmedim eli ayağı hiç durmuyordu sonradan rahatladım demek ki hissetmemize var canım daha hepsini ❤️

Amin 🤲🏻 sanırım dışardan tepkiye de cok cevap veremiyorum her hareketini hissedemiyoruz dönme vs galiba hissettiklerimiz dün ultrasonda o kadar hareketliydi ki hepsini hissetmedim eli ayağı hiç durmuyordu sonradan rahatladım demek ki hissetmemize var canım daha hepsini ❤️
Evet evet asiri hissedilmiyor henuz hareketleri. Dönme sürtünme seyirme gibi bagirsak hareketine benzer. Ama 2 gundur hic hissetmiyorum öyle seyler ve panik oldum

Evet evet asiri hissedilmiyor henuz hareketleri. Dönme sürtünme seyirme gibi bagirsak hareketine benzer. Ama 2 gundur hic hissetmiyorum öyle seyler ve panik oldum
Canım benimde her zaman değil bazen çok net hissediyorum bazen hissetmiyorum değişik ama kuş çırpınışı gibi değişik bir his :)

Bende 3 gün oldu demir ilacına başlayalı sabah erken kalkıp içip geri yatıyorum 2 saat sonra da kahvaltı yapıyorum suablik bi sıkıntı yaşamadım
Ne güzel dokunmadıysa maşallah ben folık asit bile 1 hafta zor içtim sonra içemedim yememe dikkat ettim. ilk oğlumda içememiştim bundada aynı problem yaşarmıyım bilemem denicem

Pınarcım çok geçmiş olsunnn dualarım seninle , biran önce sağlığına kavuşursun inşallah ve bir daha yaşamazsın. Bebişinin iyi olmasına sevindim :) inşallah düzelicek her şey :dua:
Cok sagol canim benim idrar yolu enfeksiyonda cikti ugrasiyor doktorlar bakalim duzelecek insallah sukur bebek iyi bende iyi olurum insallah

uzun zamandır giremedim arkadaşlar umarım problemi olan rahatsızlık geçiren bütün hamiş arkadaşlarım tez zamanda gönül rahatlığına kavuşur ve sağlıkla bebeklerini bekler inşallah ♥️ Ben de kötü 1 hafta geçirdim ilk hamileliğimde acil 1 cm açılma ile serklaj olmuştum bu hamileliğimde de önlem amaçlı yapmak istedi bir doktor fakat bu sefer şartlar daha zorlayacaktı bir kızım var 4 yaşında yanıma gelip kalabilecek kimsem yok ailemden çok uzaktayım, ama çok şükür ilk doğumumu yaptıran doktorumla yeniden devam etmeye başladım o ameliyata gerek görmedi, koruyucu tedavi başladık. Ve bu arada cinsiyeti öğrendik tam da hissettiğim gibi erkek çıktı kediannesibiri kediannesibiri ekleyebilirsin canım tabloya☺️😇
Canim cok gecmis olsun sevindim ,grubumuzun zor geciyor insallah bebislerimizi aliriz saglikli aliriz hepimiz🤲🤲

Kızlar günaydın biraz bogaz ağrısı ve burun akıntım var şehir değiştirdim sanırım oyizden oldu başına gelen oldu mu ne yaptınız ilaç falan alamıyoruz malum

Kızlar günaydın biraz bogaz ağrısı ve burun akıntım var şehir değiştirdim sanırım oyizden oldu başına gelen oldu mu ne yaptınız ilaç falan alamıyoruz malum
Canik virus kapmada insallah ust solunum da kalsin kizlar bilir hamilelikte cok gecmis olsun ne zornhamilelikte hastalanmak

İki hafta önce bende olmuştu ıhlamur içip dinlenerek atlatmıştım :/ doktorum demişti bol su iç ıhlamur iç c vitamini al diye. Meyve filan yemiştim. Baş ağrım olunca parol almıştım

Ben ıhlamur içtim canım onunla toparladım geçmiş olsun Allah şifa versin 🌸 havalardan da olabilir cok fazla hava kirliliği var her şehirde toz vs de etkilemiş olabilir birde çok sıcaktı birden güneşe hasret kaldık

X