- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.541
14+0 ım gecmedı. ama azaldı bir tıkKızlar 15.haftaya gidiyorum mide bulantım hâlâ geçmedi, benim ile aynı durumda olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14+0 ım gecmedı. ama azaldı bir tıkKızlar 15.haftaya gidiyorum mide bulantım hâlâ geçmedi, benim ile aynı durumda olan var mı?
Amin sanırım dışardan tepkiye de cok cevap veremiyorum her hareketini hissedemiyoruz dönme vs galiba hissettiklerimiz dün ultrasonda o kadar hareketliydi ki hepsini hissetmedim eli ayağı hiç durmuyordu sonradan rahatladım demek ki hissetmemize var canım daha hepsiniEvet ya elimle dürtüyorum hafif vuruyorum hareket etsin diye yok. Ister istemez panik oluyorum baya. Allahım korusun bebişlerimizi
Evet evet asiri hissedilmiyor henuz hareketleri. Dönme sürtünme seyirme gibi bagirsak hareketine benzer. Ama 2 gundur hic hissetmiyorum öyle seyler ve panik oldumAmin sanırım dışardan tepkiye de cok cevap veremiyorum her hareketini hissedemiyoruz dönme vs galiba hissettiklerimiz dün ultrasonda o kadar hareketliydi ki hepsini hissetmedim eli ayağı hiç durmuyordu sonradan rahatladım demek ki hissetmemize var canım daha hepsini
Canım benimde her zaman değil bazen çok net hissediyorum bazen hissetmiyorum değişik ama kuş çırpınışı gibi değişik bir his :)Evet evet asiri hissedilmiyor henuz hareketleri. Dönme sürtünme seyirme gibi bagirsak hareketine benzer. Ama 2 gundur hic hissetmiyorum öyle seyler ve panik oldum
Günaydın biz de bugün 14+0 olduk, elma kadar olmuşuz bu haftaGünaydın kızlaaar biz bugün 16+0 olduk , bebeğim muz boyutunda ve yarın kontrolümüz vaar inşallah cinsiyet öğrenebiliriz
Canım 17 oldum ben benimde ara ara oluyor maalesef.16 haftalık, benim de hala devam ediyor. Biraz azaldı ama hala iştahım geri gelmedi, her şeyi yiyemiyorum, mide yanmalarım var. Biraz aç kalsam midem süzülüyor, buruluyor. Diğer hamileliklerimde daha erken bitmişti sanki.
Ne güzel dokunmadıysa maşallah ben folık asit bile 1 hafta zor içtim sonra içemedim yememe dikkat ettim. ilk oğlumda içememiştim bundada aynı problem yaşarmıyım bilemem denicemBende 3 gün oldu demir ilacına başlayalı sabah erken kalkıp içip geri yatıyorum 2 saat sonra da kahvaltı yapıyorum suablik bi sıkıntı yaşamadım
Cok sagol canim benim idrar yolu enfeksiyonda cikti ugrasiyor doktorlar bakalim duzelecek insallah sukur bebek iyi bende iyi olurum insallahPınarcım çok geçmiş olsunnn dualarım seninle , biran önce sağlığına kavuşursun inşallah ve bir daha yaşamazsın. Bebişinin iyi olmasına sevindim :) inşallah düzelicek her şey
Cok sagol canim idrar yolu enfeksiyonda cikti iste kultur testi yapildi dun ona bakilacak bebisim iyi cook mutluyum kendimi takmiyorumCanım bebiş iyiymiş ya şükürler olsun, sende en kısa zamanda toparlar güzel haberler verirsin bize
Canim cok gecmis olsun sevindim ,grubumuzun zor geciyor insallah bebislerimizi aliriz saglikli aliriz hepimizuzun zamandır giremedim arkadaşlar umarım problemi olan rahatsızlık geçiren bütün hamiş arkadaşlarım tez zamanda gönül rahatlığına kavuşur ve sağlıkla bebeklerini bekler inşallah Ben de kötü 1 hafta geçirdim ilk hamileliğimde acil 1 cm açılma ile serklaj olmuştum bu hamileliğimde de önlem amaçlı yapmak istedi bir doktor fakat bu sefer şartlar daha zorlayacaktı bir kızım var 4 yaşında yanıma gelip kalabilecek kimsem yok ailemden çok uzaktayım, ama çok şükür ilk doğumumu yaptıran doktorumla yeniden devam etmeye başladım o ameliyata gerek görmedi, koruyucu tedavi başladık. Ve bu arada cinsiyeti öğrendik tam da hissettiğim gibi erkek çıktı kediannesibiri ekleyebilirsin canım tabloya
Haha bende gormustum pipisini baya gorunuyor yaaGünaydın kızlar kontrolden çıktım hersey yolunda şükür 16+1 ile uyumlu 1 Ay sonra ayrıntılı için randevu verdi . Cinsiyet kesin erkek eliyle pipisini tutuyordu
Devletteki dr.yazdı ferrro hapı veriyolar genelde olmadı haftaya özelde randevum var surup vs.varsa onu içiyimFerro sanol bende aşırı kabızlık yapıyor o yüzden kullanmıyorum zaten en çok yapanda o ilaç. Ferrum gibi şuruplar belki daha az etki eder.
Canik virus kapmada insallah ust solunum da kalsin kizlar bilir hamilelikte cok gecmis olsun ne zornhamilelikte hastalanmakKızlar günaydın biraz bogaz ağrısı ve burun akıntım var şehir değiştirdim sanırım oyizden oldu başına gelen oldu mu ne yaptınız ilaç falan alamıyoruz malum
Bende almadim ilkkez hastahane cikisini aldim oda esime supriz yaptim gs store biz tasinacagiz o evide tadilata soktuk ona harciyoruz paraBekleyin para biriktirin zaten ayın yaklaştıkça sürekli indirimler oluyor. Gördüğünde alırsın. Bana en doğrusu öyle geliyor
İki hafta önce bende olmuştu ıhlamur içip dinlenerek atlatmıştım :/ doktorum demişti bol su iç ıhlamur iç c vitamini al diye. Meyve filan yemiştim. Baş ağrım olunca parol almıştımKızlar günaydın biraz bogaz ağrısı ve burun akıntım var şehir değiştirdim sanırım oyizden oldu başına gelen oldu mu ne yaptınız ilaç falan alamıyoruz malum
Ben ıhlamur içtim canım onunla toparladım geçmiş olsun Allah şifa versin havalardan da olabilir cok fazla hava kirliliği var her şehirde toz vs de etkilemiş olabilir birde çok sıcaktı birden güneşe hasret kaldıkKızlar günaydın biraz bogaz ağrısı ve burun akıntım var şehir değiştirdim sanırım oyizden oldu başına gelen oldu mu ne yaptınız ilaç falan alamıyoruz malum
Nasil belli degil cocuk 5 aylik olacak neden demiyoe doktoru bizler 12 haftada ogrendik garanti olsun diye mi demiyorKızlar biz 17 hafta olduk. 18 cm olmuşuz Cinsiyet hala net değil. Tahmin yürütebilir misiniz