2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Benim doktorum 12 haftada cat diye dedi bazi doktorlar bilerek demiyor herhalde

Cok sagol canim benim idrar yolu enfeksiyonda cikti ugrasiyor doktorlar bakalim duzelecek insallah sukur bebek iyi bende iyi olurum insallah
Canım ben geçen doktora idrar yanmam oluyor bazen dedim akıntı yoktu ama senin şikayetin varsa enfeksiyon vardır dedi tek kullanımlık bir toz yazdı gece yatmadan içtim çok şükür artık yanma olmuyor. Bir de çişini tutma sakın dedi ben bazen iş çıkışına doğru falan tutuyordum eve gideceğim diye ama yapma dedi

20-22 hafta gibi detaylı ultrasonda da anlamadılar benim iki oğlum da doktor tereddütsüz bildi hemen ilki 12+5 di ikincisi de 16 da net olarak söylendi bi daha da yanılma olmadı hiç acaba mı demedik

Bende almadim ilkkez hastahane cikisini aldim oda esime supriz yaptim gs store biz tasinacagiz o evide tadilata soktuk ona harciyoruz para
Biz de taşınacağız ya görev sebebiyle istanbuldaydık tekrar memleketim Ankara ya dönücez inşallah haziran gibi düşünüyoruz..Ankara da ki ev kendimizin girmeden herşeyini halledelim istiyorum, çocukların odasında değişiklikler yapılcak büyük oğlum eylül de ilkokula başlıycak yeni bebiş gelicek inşallah.. şuan herşey yoğun ve karışık geçiyor bakalım nasıl olucak

İki kızınız vardı yanlış hatırlamıyosam yanlarına bide erkek kardeş tatlı olur ya çok şanslı iki ablası olucak
Evet ikiz kızlarım var . Yani ben çok zor çocuk sahibi oldum kızlar 7. Tüp bebekti aslında cinsiyet hiç hiç önemli değil benim için. Oğlum tamamen mucize ama tam bir kız çocuk aşığıyım bilemiyorum belki erkek çocuk da çok sevimli gelir yaşayıp göreceğiz ama gerçekten tüm anneler gibi hepimiz için canı gönülden diliyorum ki sağlıkla alalım kucağımıza keyifle büyütelim

20-22 hafta gibi detaylı ultrasonda da anlamadılar benim iki oğlum da doktor tereddütsüz bildi hemen ilki 12+5 di ikincisi de 16 da net olarak söylendi bi daha da yanılma olmadı hiç acaba mı demedik
Detaylı da zaten kesin dediler normalde de kesin dendi birde her zaman sordum kesin mi diye. Hep duyuyordum değişenleri ya ona rağmen yanıldılar doktorumuz tüm alışveriş faturanı karşılayacağım ilk defa meslek hayatımda yanıldım dedi hala daha gelen hastalara bizim kızı anlatıyormuş bazı tanıdıklar gidiyorlar bana anlattıklarında diyorum o benim kızım

Gönlünüzde ki olsun inşallah sağlıklı şekilde
Gönlümdeki net olması açıkçası normalde kız çocuk aşığı olmama rağmen rabbim verirse bu sefer erkek istiyorum çünkü 2 tane yeter başka istemiyorum çocuk araları 2 yaş olacak büyüdüklerinde zaten 35 falan olucam o saatten sonra da çocuk istemiyorum en azından ikisini de tatmış olurum yine de önce sağlıklı olsun inşallah

Merhaba koruyucu tedavi olarak ne onerdi doktorunuz acaba bende ilk hamileligimde serklaj oldum bunda suan gerek gormuyolar persembe yine randevum var bakacaklar duruma ona gore karar verilecek.
Merhaba, ilk hamileliğinizde kaçıncı haftanızda serklaj olmuştunuz acaba? Haftalık iğne ve günlük 2 kez progestan tarzında bir hap kullanıyorum. İlaç ismi vermek yasak mı hatırlayamadım o yüzden yazamadım adlarını. Bir de demir depolarını dolu tutacağız, omega 3 desteği alacağız ve bol su içip enfeksiyon olmamaya gayret gösteeeceğiz dedi doktorum

Kaç mm acaba keseniz biliyor musunuz? 25 mm'ye kadar bebek görünmeyebiliyormuş bana olumsuz konuştu ama umarım bir sıkıntı yoktur çok dua ediyorum
Bende ayni durumdayım.Bebek geriden geliyor ultrasonda 6+5 günlük göründü kalp atışıni duyamadik.Doktor bekleyelim geç döllenme olabilir dedi.Sizin kese kaç mm iken kalp atışı duyuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…