-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.561
Bol bol ılık su iç meyve tüket geçmiş olsunKızlar günaydın biraz bogaz ağrısı ve burun akıntım var şehir değiştirdim sanırım oyizden oldu başına gelen oldu mu ne yaptınız ilaç falan alamıyoruz malum
Benim doktorum 12 haftada cat diye dedi bazi doktorlar bilerek demiyor herhaldeKızlar selam. 12 haftalıkken özeldeki doktorum yüzde 70 kız gibi demişti. Ama bugün 14 haftalık. Devlette gittiğim doktor erken daha dedi ben de biraz ısrar edince erkek diyorum ben tahmin ama net değil dedi. Sizce böyle dediyse erkek midir? Bence 14te erkek diyorsa erkektir gibi geldi
Cooook sevindimKızlar fetal sonucumuz çıktı çok şükür düşük riskli bir problem yokmuşCinsiyetimiz de belli oldu kızımız olacakmışşşşş kediannesibiri Canım güncelleyebilirsin
Kusum bennanlamiyorum hicndoktorum bana riskli dedi fetal dna yaptirdimKızlar ikili test sonucum böyle çıkmış doktora daha göstermedim ama bı sıkıntı yok gibi
Canım ben geçen doktora idrar yanmam oluyor bazen dedim akıntı yoktu ama senin şikayetin varsa enfeksiyon vardır dedi tek kullanımlık bir toz yazdı gece yatmadan içtim çok şükür artık yanma olmuyor. Bir de çişini tutma sakın dedi ben bazen iş çıkışına doğru falan tutuyordum eve gideceğim diye ama yapma dediCok sagol canim benim idrar yolu enfeksiyonda cikti ugrasiyor doktorlar bakalim duzelecek insallah sukur bebek iyi bende iyi olurum insallah
Canım sen hastanedemisin hala yoksa eve çıktın mı yazdıysanda atlamış olabilirim kusura bakma nasılsın iyimisinKusum bennanlamiyorum hicndoktorum bana riskli dedi fetal dna yaptirdim
20-22 hafta gibi detaylı ultrasonda da anlamadılarMerhaba yaşım 29, sat 18 ocak,kese 6+3, kalp atışı 7+4, cinsiyet tahminim kız, tahmini doğum tarihi 24 ekim. Kızımla aynı gün doğabilir araları tam 2 yaş olacak gün olmayacak belkide
İilk kızımda 6 ay erkek dendi sonra kız oldu o yüzden erkek travmam var tahminim hep kız o yüzden
kediannesibiri
Biz de taşınacağız ya görev sebebiyle istanbuldaydık tekrar memleketim Ankara ya dönücez inşallahBende almadim ilkkez hastahane cikisini aldim oda esime supriz yaptim gs store biz tasinacagiz o evide tadilata soktuk ona harciyoruz para
Evet benim de umutlarım tükendi kabullendim artık sağlıkla gelsin hayırlısı olsun artıkHaha bende gormustum pipisini baya gorunuyor yaa
İki kızınız vardı yanlış hatırlamıyosamEvet benim de umutlarım tükendi kabullendim artık sağlıkla gelsin hayırlısı olsun artık
Evet ikiz kızlarım var .İki kızınız vardı yanlış hatırlamıyosamyanlarına bide erkek kardeş tatlı olur ya çok şanslı iki ablası olucak
Valla bunda diyorum ya öğrenmeye korkuyorum duymak istemedim hiç 14+3 şuan ama öğrenmiyorum korkudan20-22 hafta gibi detaylı ultrasonda da anlamadılarbenim iki oğlum da doktor tereddütsüz bildi hemen ilki 12+5 di ikincisi de 16 da net olarak söylendi bi daha da yanılma olmadı hiç acaba mı demedik
Gönlünüzde ki olsun inşallah sağlıklı şekildeValla bunda diyorum ya öğrenmeye korkuyorum duymak istemedim hiç 14+3 şuan ama öğrenmiyorum korkudan
Detaylı da zaten kesin dediler normalde de kesin dendi birde her zaman sordum kesin mi diye. Hep duyuyordum değişenleri ya ona rağmen yanıldılar doktorumuz tüm alışveriş faturanı karşılayacağım ilk defa meslek hayatımda yanıldım dedi hala daha gelen hastalara bizim kızı anlatıyormuş bazı tanıdıklar gidiyorlar bana anlattıklarında diyorum o benim kızım20-22 hafta gibi detaylı ultrasonda da anlamadılarbenim iki oğlum da doktor tereddütsüz bildi hemen ilki 12+5 di ikincisi de 16 da net olarak söylendi bi daha da yanılma olmadı hiç acaba mı demedik
Gönlümdeki net olmasıGönlünüzde ki olsun inşallah sağlıklı şekilde
Ya kız olma ihtimali var mı sence canım? Eşim erkeği duyunca karalar bağladıBenim doktorum 12 haftada cat diye dedi bazi doktorlar bilerek demiyor herhalde
Merhaba, ilk hamileliğinizde kaçıncı haftanızda serklaj olmuştunuz acaba? Haftalık iğne ve günlük 2 kez progestan tarzında bir hap kullanıyorum. İlaç ismi vermek yasak mı hatırlayamadım o yüzden yazamadım adlarını. Bir de demir depolarını dolu tutacağız, omega 3 desteği alacağız ve bol su içip enfeksiyon olmamaya gayret gösteeeceğiz dedi doktorumMerhaba koruyucu tedavi olarak ne onerdi doktorunuz acaba bende ilk hamileligimde serklaj oldum bunda suan gerek gormuyolar persembe yine randevum var bakacaklar duruma ona gore karar verilecek.
Amin canım inşallahCanim cok gecmis olsun sevindim ,grubumuzun zor geciyor insallah bebislerimizi aliriz saglikli aliriz hepimiz
Geçer inş o enfeksiyonda . Şuan da evdesin dimi canım ?Cok sagol canim benim idrar yolu enfeksiyonda cikti ugrasiyor doktorlar bakalim duzelecek insallah sukur bebek iyi bende iyi olurum insallah
Bende ayni durumdayım.Bebek geriden geliyor ultrasonda 6+5 günlük göründü kalp atışıni duyamadik.Doktor bekleyelim geç döllenme olabilir dedi.Sizin kese kaç mm iken kalp atışı duyulduKaç mm acaba keseniz biliyor musunuz? 25 mm'ye kadar bebek görünmeyebiliyormuş bana olumsuz konuştu ama umarım bir sıkıntı yoktur çok dua ediyorum