-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.461
Yok öyle değil canım, yani bir sorun çıkarsa ve aldırmayı düşünmüyorsan yaptırıp gebeliğini stresli geçirme demek istedi ben kısaca yazdım.aldirmayi düşünenler mi yaptiriyormuş o testi çok mantıksız geldi tşkler yine de
Bende bakla yapcaktim şimdi aldımKızlar gebelikte haşlanmış bakla yenir mi. Aksam yemeginde yedim internette de bir bilgi bulamadim emin olmak istedim
Hayır tabiki öyle bisi yok aldırmayı düşünmüyorum ben yaptırdım sebebi şu sorunu varsa bilip doğum zamanı ona göre hazır olmak . Neyle karşı karşıya olacağını insan bilmek ister . Belki acil ameliyat olması gerekir ona göre bi hastane ve yenidoğan bölümü olan bi yer tercih edilir . Down ya da benzer bisi olursa önceden onun hazırlığı yapılır . Benim yaptığım buydu ..aldirmayi düşünenler mi yaptiriyormuş o testi çok mantıksız geldi tşkler yine de
Git göster canım ihmal etmeKızlar kahverengi lekelenme başladı adet olacak gibi ağrım var
Baklayı cok tüketmeyin yersenizde iyi pişmiş olsun derler yuksek bir vitaminden dolayımı ne dikkatli yenilmesi gerekırmıs. bende cok severim ilk oglumda yemıştim sen cok yeme demişlerdi zehirlenme olasılığından dolayı demişti ne kadar doru bilemem ama dayanamayıp yemiştim bişi olmamış cok şükürKızlar gebelikte haşlanmış bakla yenir mi. Aksam yemeginde yedim internette de bir bilgi bulamadim emin olmak istedim
heee anladım m evet genelde iyi şeyler söylenmiyormuş morel bozucu konusuyolarmişYok öyle değil canım, yani bir sorun çıkarsa ve aldırmayı düşünmüyorsan yaptırıp gebeliğini stresli geçirme demek istedi ben kısaca yazdım.
hıı anladım cok mersi aydınlatici oldu şuanHayır tabiki öyle bisi yok aldırmayı düşünmüyorum ben yaptırdım sebebi şu sorunu varsa bilip doğum zamanı ona göre hazır olmak . Neyle karşı karşıya olacağını insan bilmek ister . Belki acil ameliyat olması gerekir ona göre bi hastane ve yenidoğan bölümü olan bi yer tercih edilir . Down ya da benzer bisi olursa önceden onun hazırlığı yapılır . Benim yaptığım buydu ..
cok sagol canim cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorumİlk gebeliğimde amniyosentez yaptırmıştım canım sakın korkma. Perinatologlar işin ehli sonuçta neredeyse her gün en az bir kez bu işlemi yapıyorlar tecrübeli oluyorlar. Umarım sonuçların güzel çıkar. Dualarım seninle
Bana da bir komsu bakla cok yeme demisti internette yenmemesi gerke diye bir bilgi goremedim uzmanlar yenilmeli demis hatta. Iyice haslayip yedimBaklayı cok tüketmeyin yersenizde iyi pişmiş olsun derler yuksek bir vitaminden dolayımı ne dikkatli yenilmesi gerekırmıs. bende cok severim ilk oglumda yemıştim sen cok yeme demişlerdi zehirlenme olasılığından dolayı demişti ne kadar doru bilemem ama dayanamayıp yemiştim bişi olmamış cok şükür
Yok yok korkmaBende bakla yapcaktim şimdi aldımama yapcam canım çok istedi yoğurtlu sarımsaklı dere otlu aklıma kurt düşürdün
O zaman afiyet şifa olsun bebelerimizeYok yok korkmainternette arastirdim bir aciklama bulamadim. Uzmanlar yenmeli demis hatta. Bir komsum bakla cok yeme demisti bana o aklimda kalmis ama yedim az once iyice haslayip
Her yediğimizi araştırmamız mı lazım yaBaklayı cok tüketmeyin yersenizde iyi pişmiş olsun derler yuksek bir vitaminden dolayımı ne dikkatli yenilmesi gerekırmıs. bende cok severim ilk oglumda yemıştim sen cok yeme demişlerdi zehirlenme olasılığından dolayı demişti ne kadar doru bilemem ama dayanamayıp yemiştim bişi olmamış cok şükür
Valla doktor bana sadece vitamin verdi decavit miydi neydi öyle bir şeydi adı ekstra hiç birşey vermediBirçoğunuzun çoktaaan atlattığı dönemleri ben yeni yeni yaşıyorum. Sizler 13 14 haftalarda bel ağrısı yaşıyordunuz. Şimdi sırayı ben devraldım. (13+0) Bazılarınıza doktor magnezyum vermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bana doktor takviye vermişti o yeterli midir sizce? Yoksa ekstra mı alınmalı?
Benimki de regenesis maxValla doktor bana sadece vitamin verdi decavit miydi neydi öyle bir şeydi adı ekstra hiç birşey vermedi
Valla bu vitaminleri neye göre veriyorlar hiç anlayamadım onuBenimki de regenesis max
Hangi ilaç mümessili neye ikna ederse sanırım. Bir de bölgesel meşhur olanlar var. Mesela folikte benim olduğum şehirde genelde folidoce veriyorlar ama Amasya da falan diofol Sivas'ta folicusValla bu vitaminleri neye göre veriyorlar hiç anlayamadım onu