- 9 Aralık 2023
- 861
- 1.008
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.521
Peki sence 14. Hafta olduğu için erkek midir? Yani şu an erkek kafasına mı girmeliyim bilemedimKafa yapısı birde sırt tarafı erkeğe benzettim. Ama duruşu benim kızım gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sence 14. Hafta olduğu için erkek midir? Yani şu an erkek kafasına mı girmeliyim bilemedimKafa yapısı birde sırt tarafı erkeğe benzettim. Ama duruşu benim kızım gibi
Amin tabi sağlık en önemlisi. Sadece kendimi kıza hazırlamıştım erkek deyince şok oldum. Geri kıza döner mi acabaFotolar kıza benziyor ama belli de olmaz tabi saglikli olsun tabi ne istediğiniz önemli
Ben net değilse kızdır diyorumKızlar biz 17 hafta olduk. 18 cm olmuşuz Cinsiyet hala net değil. Tahmin yürütebilir misiniz
Hamilelikteki etkisini bilmiyorum ama bebeklere bakla verilmez, favizm riski olduğu için. Bakla konusunda en azından miktarına dikkat etmek gerek.Bakla konusu konuşulmuş. Ben normalde iç bakla çok severim. Enginar, bezelye ile zeytinyağlı yapıp yerdim. Hamileliğin başında da sebze niyetine yedim bol bol, yani diyetisyenime söyleyene kadar. Diyetisyenim baklayı yasakladı. Bebek için zararlı olduğunu söyledi. Tamam dedim geçtim. Sebebini bilmiyorum. Ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim. Yiyenlere afiyet olsun. ( sonuçta ben de bilmeden bol bol yedim)
Bazen üst üste her gün hissediyorum yoğun şekilde ama bazı günler hiç hissedemiyorumKızlar bebiş hareketlerini hissedenler her gün hissediyor musunuz yoksa hissetmediginiz gunler de oluyor mu
O kadar iyi bilemem. Eğer happy mom uygulamanız varsa orda bu konularda usta bir iki kişi var. Net cinsiyet biliyorlar. Ordaki foruma sorun istersenizPeki sence 14. Hafta olduğu için erkek midir? Yani şu an erkek kafasına mı girmeliyim bilemedim
Hemen yatarken içiyorum kacgundur jcmiyorum. Bile
Bazı günler üst üste oluyo bazı günler olmuyoKızlar bebiş hareketlerini hissedenler her gün hissediyor musunuz yoksa hissetmediginiz gunler de oluyor mu
Merhaba koruyucu tedavi olarak ne onerdi doktorunuz acaba bende ilk hamileligimde serklaj oldum bunda suan gerek gormuyolar persembe yine randevum var bakacaklar duruma ona gore karar verilecek.uzun zamandır giremedim arkadaşlar umarım problemi olan rahatsızlık geçiren bütün hamiş arkadaşlarım tez zamanda gönül rahatlığına kavuşur ve sağlıkla bebeklerini bekler inşallah Ben de kötü 1 hafta geçirdim ilk hamileliğimde acil 1 cm açılma ile serklaj olmuştum bu hamileliğimde de önlem amaçlı yapmak istedi bir doktor fakat bu sefer şartlar daha zorlayacaktı bir kızım var 4 yaşında yanıma gelip kalabilecek kimsem yok ailemden çok uzaktayım, ama çok şükür ilk doğumumu yaptıran doktorumla yeniden devam etmeye başladım o ameliyata gerek görmedi, koruyucu tedavi başladık. Ve bu arada cinsiyeti öğrendik tam da hissettiğim gibi erkek çıktı kediannesibiri ekleyebilirsin canım tabloya
Evet canm kan ve vitamin ilaçları yapıyor bnde de oluyor normalKızlar iyi aksamlar ben sadece d vitamini kullanıyorum 17+1 olduk kontroldeydim ama doktora sormayı unuttum size danışayım dedim dışkıda siyahlaşma var fazlasıyla ilaçta kullanmıyorum normal mi
Ben bugun hic hissedemedim korktumBazen üst üste her gün hissediyorum yoğun şekilde ama bazı günler hiç hissedemiyorum
Ben 2 gün filan bile hissetmiyorum 17+1 arifeden beri aktif farkındayım aslında hareketlerin ama bazen olmuyor hareket ediyorum dısardan dokunuyorum acaba uyuyor mu diye bazen meyve yerken cok hareket ediyor meyve yiyorum yok asla hissedemedğim günler oldu yani korkma canını sıkma bu aksam cok hareketli bakarsın yarın aksam hiç hareket yokBen bugun hic hissedemedim korktum
Kan ilacı vitamin hiç bir sey kullanmıyorum ama canım d vitamini hariçEvet canm kan ve vitamin ilaçları yapıyor bnde de oluyor normal
Bebeginizin cinsiyeti belli oldu mu?16 haftalık, benim de hala devam ediyor. Biraz azaldı ama hala iştahım geri gelmedi, her şeyi yiyemiyorum, mide yanmalarım var. Biraz aç kalsam midem süzülüyor, buruluyor. Diğer hamileliklerimde daha erken bitmişti sanki.
Evet ya elimle dürtüyorum hafif vuruyorum hareket etsin diye yok. Ister istemez panik oluyorum baya. Allahım korusun bebişlerimiziBen 2 gün filan bile hissetmiyorum 17+1 arifeden beri aktif farkındayım aslında hareketlerin ama bazen olmuyor hareket ediyorum dısardan dokunuyorum acaba uyuyor mu diye bazen meyve yerken cok hareket ediyor meyve yiyorum yok asla hissedemedğim günler oldu yani korkma canını sıkma bu aksam cok hareketli bakarsın yarın aksam hiç hareket yok
Evet, dün öğrendik erkekmiş. 3. Oğlum olacak nasipse. Dün aile efradına söyledik, 3 erkek çocukla nasıl uğraşacağım diye üzüldüler ama benim diğer çocuklarım büyük, biraz yaşım da var. Arada kayıplarım da olmuştu. O yüzden yeter ki sağlıklı olsun diyorum.Bebeginizin cinsiyeti belli oldu mu?
Net değilse eğer kız diyorum :)Kızlar biz 17 hafta olduk. 18 cm olmuşuz Cinsiyet hala net değil. Tahmin yürütebilir misiniz