-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.101
İlk bebeğim olacak teşekkür ederimAy çok sevindim ilk mi bu
Harika valla benimde ilk olucak tüp bebekEn güzel doğum günü hediyem kızlar
Merhaba kaybınız için cok üzgünümHanımlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım:) yaş olarak yaren büyüklerinizdenim ya da en büyüğümdür. 39 yaşında evlendim ilk ayımda gebe kaldım fakat maalesef 10 haftalık kalbi durdu ve kaybettikzaten en başından beri gelişimi haftasıyla uyumlu değildi. 5 ay sonra şimdi tekrar gebeyim:) yine az da olsa geriden takip ediyoruz, hekimim bir sıkıntı olmadığını söylese de içim içimi yiyor…Eğer bir sıkıntı olmazsa ben de ekim annesi olacağım Umarım hepimiz sağlıkla huzurla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Yok hiç önemli değilMerhaba kaybınız için cok üzgünümbenim bebeğim de haftasıyla uyumlu değil şuan son âdet tarihime göre 8 haftalık olması gerekiyor ama 6.haftadayım ne gibi belirtileriniz vardı acaba konuyu açıp üzmek istemiyorum ama benim de içim hic rahat değil
Nasıl yapicaz bilmiyoruz tamKızlar neden liste yapmıyorsunuz. Editörden biriniz görevi üstlenip liste yapmalısınız
Geç döllenme olabilir çok karşılaşılan bir durum.onemli olan kese yolk kesesi ve kalp atışı almakBol bol dua ediyorum inşallah cok sağolunbenim bebeğim küçük çıkıyor nedense bu şekilde olan var mı acaba
Nasıl yapicaz bilmiyoruz tam
Ayy çok kötü olmuş inşallah en yakın zamanda randevu bulup duyarsınız kalbini bebişinÇok üzgün bir gün geçirdimbugün randevum vardı ilk kalp atışlarını duymak için bir de tahlilleri yaptırayım diye ama şu aralar çok leylayım zaten kimliğimi almamışım yanıma bakmadılar eşimi de içeri almadılar o kadar üzüldüm ki ağlayarak çıktım oysa ben kalbinin sesini duyarak ağlarım diye düşünmüştüm
Amin inşallahAyy çok kötü olmuş inşallah en yakın zamanda randevu bulup duyarsınız kalbini bebişin
Canımm diğer gruptaydım demi sen bu ikinciydi inşalkah gebelik vardır değerin artmış daha adet gecikmen olmadı ama demiGünaydın kızlar HCG,
7 Şubat 10
9 Şubat 32
Bide bugün verdim sonuç çıkmadı inşallah saglikla ilerlemiştir karnım adet olcak gibi ağrıyor diye yaşımda 33 olduğu için duphston mu ne verdi kullanan var mı tahlil istemedi onun içinkafam karıştı günde 2 tane dedi
Bana prilam verdi ama hiç kullanmadımKizlar mide bulanti için doktor ilaç veren varmı metamid kullansam ne olur
Bence duyacaksın canımMaşallah benim biraz geriden geliyor duyabilecek miyim cok endişeliyim 2 hafta sonra gidicem 7.hafta oluyor