2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Merhaba kaybınız için cok üzgünüm benim bebeğim de haftasıyla uyumlu değil şuan son âdet tarihime göre 8 haftalık olması gerekiyor ama 6.haftadayım ne gibi belirtileriniz vardı acaba konuyu açıp üzmek istemiyorum ama benim de içim hic rahat değil

Yok hiç önemli değil ben de umarım sizin kafanızı karıştıracak birşey söylemem. Unutmayın her vaka kendine özeldir. Benimki öyle oldu diye sizinki de olumsuz olacak diye birşey yok. İlk gittiğimde 3-4 gün geriydi, sonra gittim 5 gün,sonra gittim 1 hafta gelişim geriliği olduğunu söyledi. Sonrasında da kalbi durmuş zaten.. Yani zaman ilerledikçe gelişim geriliği arttı. Benim hikayem böyle

Kızlar merhaba, biz bugün karından keseyi görebildik. Dün hCG değerim 2600 dü, görmeyi beklememiştim. Daha kese yarım cm bile değil dedi. Pazartesiye randevu verdi, bebeği ve kalp atışlarını görmeyi deneyelim dedi. 3 düşüğüm oldu hiç birini duymak nasip olmadı. Lütfen beni de dualarınızdan eksik etmeyin

Çok üzgün bir gün geçirdim bugün randevum vardı ilk kalp atışlarını duymak için bir de tahlilleri yaptırayım diye ama şu aralar çok leylayım zaten kimliğimi almamışım yanıma bakmadılar eşimi de içeri almadılar o kadar üzüldüm ki ağlayarak çıktım oysa ben kalbinin sesini duyarak ağlarım diye düşünmüştüm

Ayy çok kötü olmuş inşallah en yakın zamanda randevu bulup duyarsınız kalbini bebişin

Canımm diğer gruptaydım demi sen bu ikinciydi inşalkah gebelik vardır değerin artmış daha adet gecikmen olmadı ama demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…