2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben 4 + 3 beklenen tarih 17 Ekim ama hiç doktora gitmedim gitmişken net bilgiler istiyorum iki günde bir gidip kan veremem bir kere verdim baktım sonuç pozitif o yüzden bekliyorum 6 + 3 olunca gideceğim gitmişken net bilgiler elde ederim işte kalp sesini duyarım vs
Keseyi görüp daha sonra beklemeye geçseniz daha iyi olur olumsuz yorum yapmak istemem ama ilk gebeliğim dış gebelikti ve anne için tehlikeli bir durum

Kızlar merhaba Rabbim nasip ederse bende ekim annesi oluyorum galiba 6 şubatta beta 206 çıktı 9 şubatta ise 1134 yarın nasipse kese görmek için gideceğim sizce beta nasıl

Arkadaşlar keseden anlayan varmı yada yazılardan falan doktorum sadece kese var güzel demişti haftaya kalp atışı için gel dedi bende hiç bişey sormadan eve geldim her doktora gitiğimde söyliyeceklerim alkımdam uçup gidiyor sanki 6 hfata denildi bende keseye baktım içinde hiç bebek yok

Eki Görüntüle 3385956
Canım sağ altta yazan senin sonuçların kese boyutun 10mm 1cm yani haftanda 6 hafta 1 günlük görünüyor bence içinde minnacık bişey var daha küçük bebek haftaya net gorunur

Hanımlar selam . bugün ultrasona gittim sat4 ocak Şuan 5+6 olması gerekiyor ama Doktor kese 8 mm dedi ama son adet tarhi sormadı direk 5 haftalık dedi ve 2 hafta sonra çağırdı 6 gün geç döllenme mi oluyor ben sormayı unuttum başına gelen varmı

Kızlar iyi akşamlar. Ara ara yoğun kasık ağrıları yaşıyorum azönce yolda yürürken bir anda yine şiddetli bir ağrı oluştu. Doktor normal olabileceğini söyledi. Kanama olmadığı sürece acile de gitmek istemiyorum. Ama ilk gebelik olduğu için haliyle korkuyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı. 6+2 bu arada
Benim doktorum eğer adetlerin sanciliysa aynısı olurdedi bel kaşık agrisi

Ayy bende 6+1 de gidiceğim. İnşallah bende duyarım kalp atışını 6. Haftada.

Benim döngüm çok uzun olmadığı için erken öğrendim hamileliği. Vakit geçmiyor 🤣🤣
Ben tam 6da gittim normalde 6da kalp sesi vermiyoruz dedi ama çok kısa ses açtı uğultu gibi bir ses haftaya dede7.haftada gümbür gümbür atacak dedi inşallah tabi ama 6da kalp atışı pıt pıt görünüyor ama ses vermeyebilirler

Hanımlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım:) yaş olarak yaren büyüklerinizdenim ya da en büyüğümdür. 39 yaşında evlendim ilk ayımda gebe kaldım fakat maalesef 10 haftalık kalbi durdu ve kaybettik :KK43:zaten en başından beri gelişimi haftasıyla uyumlu değildi. 5 ay sonra şimdi tekrar gebeyim:) yine az da olsa geriden takip ediyoruz, hekimim bir sıkıntı olmadığını söylese de içim içimi yiyor…Eğer bir sıkıntı olmazsa ben de ekim annesi olacağım ❤️ Umarım hepimiz sağlıkla huzurla bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏

Hanımlar selam . bugün ultrasona gittim sat4 ocak Şuan 5+6 olması gerekiyor ama Doktor kese 8 mm dedi ama son adet tarhi sormadı direk 5 haftalık dedi ve 2 hafta sonra çağırdı 6 gün geç döllenme mi oluyor ben sormayı unuttum başına gelen varmı
Son ilişki tarihiniz nedir? Geç yumurtlamış olabilirsiniz

Acaba bende mi bir tek oluyor diye endişeleniyodum. Normal bir durum öyleyse. Peki bu geçiyor mu. Ben bebek 4 5 aylık olunca pilatese başlamayı düşünüyodum. Bu ağrıyla nasıl yaparım bilmiyorum
Benimde şuan kasığımda belimde kasığımda okadar ağrım var ki mod ebulantim ve mide yanması da bir yandan

X