2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kizlar mide bulanti için doktor ilaç veren varmı metamid kullansam ne olur
İlk gebeliğimde prilam kullandım doktorum önermişti çok iyi geldi mide bulantimi kesti ama iştah yoktu bundada kullanıyorum ama doktora gittiğimde konuşacağım dozunu arttıracağım bir tane alıyorum yetmiyor kusmuyorum ama bulantım ara ara devam ediyor

Kızlar mide bulantısı için erken değil mi biraz bu psikolojide olmakta etkiliyor olabilir mi ? İnsan kendini çok dinliyor ya bu süreçte başka işlerle odaklanıp düşünmemeye çalışıyorum kendimce ben inşallah süreç sıkıntısız geçer

Yok hiç önemli değil 🙏 ben de umarım sizin kafanızı karıştıracak birşey söylemem. Unutmayın her vaka kendine özeldir. Benimki öyle oldu diye sizinki de olumsuz olacak diye birşey yok. İlk gittiğimde 3-4 gün geriydi, sonra gittim 5 gün,sonra gittim 1 hafta gelişim geriliği olduğunu söyledi. Sonrasında da kalbi durmuş zaten.. Yani zaman ilerledikçe gelişim geriliği arttı. Benim hikayem böyle
Benim 2.5 haftalık bir fark çıkıyor.cok geçmiş olsun 🌸🦋

Kızlar mide bulantısı için erken değil mi biraz bu psikolojide olmakta etkiliyor olabilir mi ? İnsan kendini çok dinliyor ya bu süreçte başka işlerle odaklanıp düşünmemeye çalışıyorum kendimce ben inşallah süreç sıkıntısız geçer
Valla psikolojik olması imkansız, sürekli otobüste gibiyim ve otobüs tutuyor gibi, Allah biliyor çok zor

X