-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.061
Çok teşekkür ederimBence normal ben 16yla öğrendim 2600lere cıktı en son siz 1 hafta sonra kan verin tekrar 200lere çıkması gerekiyor
Öyle derse tabiki endişelenirsin çok normal içini ferah tutEvet çok zormuş gerçekten hep bi endişe var içimde.bana da farklı bi doktor kese güne göre küçük fazla umitlenme dedi ondan sonra daha cok artti endişem.Hayirlisi olsun inşallah herkes için
Geçiyor canm merak etmeAcaba bende mi bir tek oluyor diye endişeleniyodum. Normal bir durum öyleyse. Peki bu geçiyor mu. Ben bebek 4 5 aylık olunca pilatese başlamayı düşünüyodum. Bu ağrıyla nasıl yaparım bilmiyorum
Merhaba maşallah ❤kaçıncı haftadasınız ve karından mı duyuldu acabaMerhaba kızlar,ben bugün kalp atışı aldım cok güçlü olmasa da artık duyuldu şükürdarısı hepinizin başına inşallah, hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim
6 hafta 5 günlük şuan, evet karından ama dediğim gibi gup gup kalp atışı gibi değil böyle çekmeyen radyo cızırtısi var ya ses aynı öyle zayıftı ama normal dedi küçük olduğu için.Merhaba maşallah ❤kaçıncı haftadasınız ve karından mı duyuldu acaba
Sizin mesajlarınızı okudum gebelik sağlıklı gidiyor mu son durum ne?Merhaba maşallah ❤kaçıncı haftadasınız ve karından mı duyuldu acaba
Canım karından bakıldı galiba dimi ondan görülmemiştir bebek haftaya görürsün benceArkadaşlar keseden anlayan varmı yada yazılardan falan doktorum sadece kese var güzel demişti haftaya kalp atışı için gel dedi bende hiç bişey sormadan eve geldim her doktora gitiğimde söyliyeceklerim alkımdam uçup gidiyor sanki 6 hfata denildi bende keseye baktım içinde hiç bebek yok
Eki Görüntüle 3385956
Benim 4 haftalıkken kese görünmediği için doktor vajinal bakmak istedi. Bende ilk başta çok korktum istemedim ama beni ikna etti bir şey olmayacak diye. Gerçekten de olmadı çok şükür. Hem çok acımadı hem de keseye bir zararı olmadı çok şükür. Keseye zarar vermem için rahmine kadar girmesi gerek oda imkansız dedi. Çok az vajinadan girildi.Kızlar vajinal sizce ilk dönemde sıkıntı mı ne düşünüyorsunuz
Valla benim keseyle karşılaştırıp yorumlamaya çalıştım ama olmadı.Bence her şey yolunda çünkü doktor başta bebeği görmedi sonra kalp atışını duyabiliriz dedi. Bana aynen şöyle söyledi kalp atışını duyduk ama duymasaydik bile gayet sağlıklı derdim dedi. Bence bı kaç güne bebek görünür.Arkadaşlar keseden anlayan varmı yada yazılardan falan doktorum sadece kese var güzel demişti haftaya kalp atışı için gel dedi bende hiç bişey sormadan eve geldim her doktora gitiğimde söyliyeceklerim alkımdam uçup gidiyor sanki 6 hfata denildi bende keseye baktım içinde hiç bebek yok
Eki Görüntüle 3385956
Canım ben ilk bebeğim de ilk muayenede vajinal olmuştum bir sorun yaşamadım göremeyip stres olmaktansa kendim diyordum hocam direk vajinal bakalım diye en azından ilk haftalar daha net görünüyor du bak bu foto ilk muayenede çekilmişti oğlumda 5 kusurlu haftaydi sanırsamKızlar vajinal sizce ilk dönemde sıkıntı mı ne düşünüyorsunuz
Kendi doktorum 3 hafta sonra gel demişti 2 hafta kaldı bakalım bende bir sorun yok gibi ama kalp atışını duyabilir miyiz bilemiyorumSizin mesajlarınızı okudum gebelik sağlıklı gidiyor mu son durum ne?
Canım 6 hafta olduğundan emin misinArkadaşlar keseden anlayan varmı yada yazılardan falan doktorum sadece kese var güzel demişti haftaya kalp atışı için gel dedi bende hiç bişey sormadan eve geldim her doktora gitiğimde söyliyeceklerim alkımdam uçup gidiyor sanki 6 hfata denildi bende keseye baktım içinde hiç bebek yok
Eki Görüntüle 3385956
Bir de her doktorun ultrason cihazı aynı değil ilk gittiğim tüp bebek merkezi ve o kadar net ki her şey sonra gittiğim zar zor gördü bendeArkadaşlar keseden anlayan varmı yada yazılardan falan doktorum sadece kese var güzel demişti haftaya kalp atışı için gel dedi bende hiç bişey sormadan eve geldim her doktora gitiğimde söyliyeceklerim alkımdam uçup gidiyor sanki 6 hfata denildi bende keseye baktım içinde hiç bebek yok
Eki Görüntüle 3385956
Benimkini ölçmedi çok minikti zaten. 1 hafta sonra tekrar gel dediMerhaba benimde bugün 4+6 kese için gittim gözüktü sizinki kaç mm ydi
İnşallah duyarsınız güzel düşününKendi doktorum 3 hafta sonra gel demişti 2 hafta kaldı bakalım bende bir sorun yok gibi ama kalp atışını duyabilir miyiz bilemiyorum
Bol bol dua ediyorum inşallah cok sağolunİnşallah duyarsınız güzel düşünün