-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.021
Haftasını demedi ama haftaya gel dedi bugün gittim haftaya aynı güne alsam duyulurdur insllhYani o keseyle degilde kac haftalık olduguna bağlı 6.veya7. Haftada duyabilirsin kalp atışını birde bana doktorum keseyi gördükten 10 15 gun sonra kalp atisinin duyulmasi gerektigini söylemişti
Biliyorum o yüzden diyorum ya zaten. Lütfen lütfen lütfen.. Bak bundan sonra hep mutluluk olsunİnşallahDarısı sizlere sizler için de dua ediyorum valla hiç umudum yoktu mutsuz gittim
Keseyi gördüğüne gore 5 haftalik gibi olmali haftaya ayni gun belki duymayabilirsin ama yinede randevu al belli olmaz duymazsanda endiselenme 7. Hatta 8. Haftaya kadar sarkabiliyor kalp atışını duymakHaftasını demedi ama haftaya gel dedi bugün gittim haftaya aynı güne alsam duyulurdur insllh
Ayy bende 6+1 de gidiceğim. İnşallah bende duyarım kalp atışını 6. Haftada.Teşekkür ederim6+0 günüyle uyumlu dedi.
Bende cok çok erken ogrendim hatta hcg 80 falandi o kadar erken asla zaman gecmiyor :)Ayy bende 6+1 de gidiceğim. İnşallah bende duyarım kalp atışını 6. Haftada.
Benim döngüm çok uzun olmadığı için erken öğrendim hamileliği. Vakit geçmiyor
Canım ben de adet sancısı oldu hatta bat günü birkaç damla sulu kahverengi lekelenme oldu adet sökülecek sandım ama değerlerim arttı çok şükür duphastonu bebek için vermiştir progesteron hormonu tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorumGünaydın kızlar HCG,
7 Şubat 10
9 Şubat 32
Bide bugün verdim sonuç çıkmadı inşallah saglikla ilerlemiştir karnım adet olcak gibi ağrıyor diye yaşımda 33 olduğu için duphston mu ne verdi kullanan var mı tahlil istemedi onun içinkafam karıştı günde 2 tane dedi
Sagol canım teşekkür ederimCanım ben de adet sancısı oldu hatta bat günü birkaç damla sulu kahverengi lekelenme oldu adet sökülecek sandım ama değerlerim arttı çok şükür duphastonu bebek için vermiştir progesteron hormonu tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum
Olsun canım öğreniyoruz hep birlikteSagol canım teşekkür ederimilk defa duyduğum için bilemedim senin kaç haftalık oldu bebiş
Masallah sağlıkla ilerlerde kucağına alırsın bebisini inşallah canımOlsun canım öğreniyoruz hep birlikte4+5 olduk çok şükür en son Beta 585 çıktı bıraktım kan vermeyi Çarşamba günü kese için gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
Kuzum arada bütün belirtiler yok oluyor sonra geri geliyor gibi oluyor hiç belli olmaz yani kafanı onlara takma ilk haftalar insan sürekli evham yapıyor ama inşallah sağlıkla ilerler sıkma canını beta kaç çıktı sende sen ne kadarlık oldunMasallah sağlıkla ilerlerde kucağına alırsın bebisini inşallah canım
Bide çok soru sormuş gibi olmiyim bişey dicem benim yumurtlama zamanından beri göğsüm git gide şişti el degmiycek hale geldi öyle şüphelenip kan vermsitim ilk. Ama dün goguslerimin yumusadigini eskisi kadar acimadigini farkettim değerlerim yeteri kadar artmadigindan mi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum
Tamam canımKuzum arada bütün belirtiler yok oluyor sonra geri geliyor gibi oluyor hiç belli olmaz yani kafanı onlara takma ilk haftalar insan sürekli evham yapıyor ama inşallah sağlıkla ilerler sıkma canını beta kaç çıktı sende sen ne kadarlık oldun
Sat 11 Ocak ama benim geç döllenme olmus canimKuzum arada bütün belirtiler yok oluyor sonra geri geliyor gibi oluyor hiç belli olmaz yani kafanı onlara takma ilk haftalar insan sürekli evham yapıyor ama inşallah sağlıkla ilerler sıkma canını beta kaç çıktı sende sen ne kadarlık oldun
Merhaba benimde bugün 4+6 kese için gittim gözüktü sizinki kaç mm ydiKizlar dün beta 1200 çıktı. Bugün kese kontrolüne gittim 4+6 da. Çok minik göründü
Evet aslında eylül diye hesaplamıştım ben ama uygulama ekim ilk hafta dedi hayırlısıyla gelsin de tabiHoşgeldin canım baya ondesin benden bende 5+1bugun o telaşlar hiç gecmiyor malesef hamileyken ayrı doğunca ayrı büyüdüğünde ayrı oluyor ama annelik bu yüzden en büyük lütuf
Canım ben ankaradsyimKızlar Ankara da yaşayanınız var mı? Varsa hangi doktora gidiyorsun
yaaa bak ne kadar güzel bi haberBı sefer hastaneden ağlamadan çıkacağım dedim ama gene ağladım kızlarBebişin kalbini duyduk Darısı sizlere olsun
Çok sevindim sizin adınıza ❤karından mı duydunuz acaba bir de kaçıncı haftanızBı sefer hastaneden ağlamadan çıkacağım dedim ama gene ağladım kızlarBebişin kalbini duyduk Darısı sizlere olsun