2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar selam. Şimdi doktordan geldim de. Bugün sat tarihime göre 6+4tü. Gebelik kesesini 16 mm ölçtü doktor. Yolk sac oluşmaya başlamış haftaya bebek için gel dedi. Bu tarihe ve ölçüye göre normal mi hala bebeğin oluşmamış olması?
Normal canım ben de 6 hafta dolduğunda gittim yolk oluşmuştu 11 mm idi kese. Bebek oluşmaya başlamış dedi, haftaya ya da sonraki hafta gel dedi kalp atışı için. Ben de haftaya pazartesi gideceğim

Kızlar selam. Şimdi doktordan geldim de. Bugün sat tarihime göre 6+4tü. Gebelik kesesini 16 mm ölçtü doktor. Yolk sac oluşmaya başlamış haftaya bebek için gel dedi. Bu tarihe ve ölçüye göre normal mi hala bebeğin oluşmamış olması?
Merhaba ben nerdeyse 3 hafta geriden geliyorum gec döllenme olmuş olabilir

Merhaba, cumartesi günü bende 6+3tüm, keseyi gördü ama bebek için benide haftaya çağırdı. Geç döllenme olabilir mi diye bi düşündüm bende ama kalp atışı 7-8 e de sarkabiliyormuş.

Kızlar iyi akşamlar. Ara ara yoğun kasık ağrıları yaşıyorum azönce yolda yürürken bir anda yine şiddetli bir ağrı oluştu. Doktor normal olabileceğini söyledi. Kanama olmadığı sürece acile de gitmek istemiyorum. Ama ilk gebelik olduğu için haliyle korkuyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı. 6+2 bu arada
Canım benim de ilk gebeliğimde aşırı batmam oluyordu hatta rahim bölgesine aşağı doğru özellikle sancı bastırdım yerimde oturuyordum hareket edemiyordum bunda da var ama çok az

Normal canım ben de 6 hafta dolduğunda gittim yolk oluşmuştu 11 mm idi kese. Bebek oluşmaya başlamış dedi, haftaya ya da sonraki hafta gel dedi kalp atışı için. Ben de haftaya pazartesi gideceğim
Bana da öyle dedi canım. Haftaya gel bebeği görürüz dedi. Kötü olumsuz bi şey demedi aslında. Ama burdaki arkadaşlar sanki 6+’lı zamanlarda kalp atışını duymuş gibi geldi de. Endişelendim

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Editör artık grubu bize verebilirsin baya kalabalıklaştık 😊

Canım benim de ilk gebeliğimde aşırı batmam oluyordu hatta rahim bölgesine aşağı doğru özellikle sancı bastırdım yerimde oturuyordum hareket edemiyordum bunda da var ama çok az
Acaba bende mi bir tek oluyor diye endişeleniyodum. Normal bir durum öyleyse. Peki bu geçiyor mu. Ben bebek 4 5 aylık olunca pilatese başlamayı düşünüyodum. Bu ağrıyla nasıl yaparım bilmiyorum

Maşallah benim biraz geriden geliyor duyabilecek miyim cok endişeliyim 2 hafta sonra gidicem 7.hafta oluyor
Sağlıklı olsun da beklemesi de güzel. O endişe hep var inan ben çok umutsuzdum bugün duydum inanamadım hatta doktora dedimki yok bu da olmadı bı sıkıntı olacak vs kalp atışını duyunca şaşırdım hala korkuyorum o korku endişe hep içimizde olacak annem öyle diyor hiç bitmezmiş

Sağlıklı olsun da beklemesi de güzel. O endişe hep var inan ben çok umutsuzdum bugün duydum inanamadım hatta doktora dedimki yok bu da olmadı bı sıkıntı olacak vs kalp atışını duyunca şaşırdım hala korkuyorum o korku endişe hep içimizde olacak annem öyle diyor hiç bitmezmiş
Evet çok zormuş gerçekten hep bi endişe var içimde.bana da farklı bi doktor kese güne göre küçük fazla umitlenme dedi ondan sonra daha cok artti endişem.Hayirlisi olsun inşallah herkes için

Kızlar selam cuma sabah yani reglime 4 gün varken 3-4 farklı test yaptım silik çizgi çıktı sağlık ocağına gittim kan verdim araya haftasonu girdiği için çıkmadı cumartesi tekrar test yaptım silik çizgi sonra kan verdim ve 20 çıktı bugünde cuma gününe ait sonuçlarım çıktı
cuma 5.13
cumartesi 20 bir gün arayla böyle bir fark olur mu ki inanın manyaklaştım artık 😂

Kızlar selam cuma sabah yani reglime 4 gün varken 3-4 farklı test yaptım silik çizgi çıktı sağlık ocağına gittim kan verdim araya haftasonu girdiği için çıkmadı cumartesi tekrar test yaptım silik çizgi sonra kan verdim ve 20 çıktı bugünde cuma gününe ait sonuçlarım çıktı
cuma 5.13
cumartesi 20 bir gün arayla böyle bir fark olur mu ki inanın manyaklaştım artık 😂
Bence normal ben 16yla öğrendim 2600lere cıktı en son siz 1 hafta sonra kan verin tekrar 200lere çıkması gerekiyor

X