- 16 Şubat 2024
- 87
- 206
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #9.521
Gideceğim inşallah bi randevu bulabilsemCanim kardiyologa gorun tansiyonlarin dusuk degil sanki eger nabzinda sorun varsa da gorum bekleme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gideceğim inşallah bi randevu bulabilsemCanim kardiyologa gorun tansiyonlarin dusuk degil sanki eger nabzinda sorun varsa da gorum bekleme
Yaa oraya da bakıyım :) teşekkür ederimMucize annenin form kısmı çok güzel orda insanlarla konuşmaktan keyif alıyorum herkes birbirine destek oluyor orda da Ekim anneleri var
Ben direkt doktorumun verdiği broşürden bölge temsilcisine ulaşmıştım her bölgede farklı temsilci var sanıyorum ama dediğiniz biruni farklı bir firma olmalıÖncelikle gözünüz aydın.Sağlıkla dünyaya gelsin,ben de fetal dna firma araştırması yapıyorum.Panaroma ismine cok rastladım fakat nette bu isimle alakali başka yerlere yonlendiriyorlar.Birunigenetik olarak ilk sırada çıkan yer ile mi iletişime geçmem gerekiyor?Yardımcı olurmusunuz
Yok yok tamamen ücretsizBanu çiftçi uygulaması en çok indirilenlerdenmiş. Makaleleri göremedim ama ücretli üyelik gerekiyor mu ?
Hafta hesabı ve hangi meyve olduğumu görmek için de ayrıca diğer söylediklerinizden indireyim teşekkür ederim hepinize
Nabzını ölçmelisin nefes darlığı ve çarpıntı yaşadığında. Ağzın kuruyor mu peki ?Kızlar bayramınız mübarek olsun bir şey soracağım, çarpıntı ve nefes darlığı yaşayan var mı aranızda böyle göğsüme bi ağırlık çöküyor sanki kalp atışımı hissediyorum göğsümün içinde nefes alırken göğsüm batıyor ağrıyor sanki bu tarz şeyler yaşıyor musunuz tansiyonumu bakıyorum sürekli düşük 8e5 en fazla 9a 6 ya da 10a7 oluyor ama genelde 8-9 arasında
Testiniz Amerikaya mi yollandı?Eğer bu şekilde ise firmanın adı Natera olması gerekiyor.Sanirım ben Genoks firmasi ile görüşeceğim.Tesekkur ederim cevabınız içinBen direkt doktorumun verdiği broşürden bölge temsilcisine ulaşmıştım her bölgede farklı temsilci var sanıyorum ama dediğiniz biruni farklı bir firma olmalı
12 haftalıkBenim de bebeğimin cinsiyetini yorumlar mısınız ?
Evet Amerika’ya yollandı. Panorama natera diye geçiyorTestiniz Amerikaya mi yollandı?Eğer bu şekilde ise firmanın adı Natera olması gerekiyor.Sanirım ben Genoks firmasi ile görüşeceğim.Tesekkur ederim cevabınız için
Turnusol kağıdını sıvıya temas ettiriyorsunuz canım eğer pembe kağıt mor renk olursa su sızmış oluyor. Kağıt rengi açık pembe olarak kaldıysa enfeksiyon demek oluyor. İçini ferah tut benm de aynısı oldu sürekli sızıntı şeklinde geliyordu mantarmışÇok teşekkür ederim canım peki o test nasıl yapılıyor ne renk olursa su ne renk olursa enfeksiyon ya da mantar oluyor. Gerçi enfeksiyon olduğu kesinleşti ama sızıntı var mı onu bilemiyoruz. Resmen elim kolum bağlandı bayram bayram
Amin canım hepimizin insallahRabbim tekrar yaşatmasın, evladinizi size bağışlasın inşallah
Çok sağol canım teşekkürlerBen cok memnunum 1500 tl muayanesi cok ilgili kendisi yarim saat bakiyor
Çok çok teşekkür ederim. Peki enfeksiyonun herhangi bir zararı olur mu? Bu arada kahverengi akıntılarım da başladı, enfeksiyondan ya da alttan muayane oldum diye olabilir mi acaba çok korkuyorum Yarın İstanbul'a dönüp testlerimi yaptıracağım.Turnusol kağıdını sıvıya temas ettiriyorsunuz canım eğer pembe kağıt mor renk olursa su sızmış oluyor. Kağıt rengi açık pembe olarak kaldıysa enfeksiyon demek oluyor. İçini ferah tut benm de aynısı oldu sürekli sızıntı şeklinde geliyordu mantarmış
Alttan muayene tetikledi büyük ihtimalle. Enfeksiyon uzun zaman tedavi edilmezse bebeğe zarar verebilir. Ama sizin öyle olmadı . Merak etmeyin o çok korunaklı bir yerde. Umarım gelen sıvı su değildir kahverengi akıntınızda hemen biterÇok çok teşekkür ederim. Peki enfeksiyonun herhangi bir zararı olur mu? Bu arada kahverengi akıntılarım da başladı, enfeksiyondan ya da alttan muayane oldum diye olabilir mi acaba çok korkuyorum Yarın İstanbul'a dönüp testlerimi yaptıracağım.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim resmen içimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun Umarım düşündüğümüz gibi iyidir ve sadece enfeksiyondurAlttan muayene tetikledi büyük ihtimalle. Enfeksiyon uzun zaman tedavi edilmezse bebeğe zarar verebilir. Ama sizin öyle olmadı . Merak etmeyin o çok korunaklı bir yerde. Umarım gelen sıvı su değildir kahverengi akıntınızda hemen biter
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız bende bayramdan sonra geleceğim testikızlar fetal dna ıcın kan verdım. dua edın guzel sonuclar alalım .
Biz kasabiz icinde nitrit var ondan tehlikleli goruyorlar ben yemiyorum sucuguİyi bayramlar herkese kızlar aklima geldi durdukyere acaba sucuklu yumurta yiyemiyor muyuz biz canım çekti
Qllah allah dikkat edelim diye sordum bilen kizlar yazsin yemek olayini ogrendik enfeksiyonda onemliHiç bilmiyorum canım dışarı bile çıkmadım doğru düzgün
Çok geçmiş olsun canım tekrarı olmasın böyle şeylerin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahEvet canim zehirlenme yasadim o kanama alani olusturmus kanamayla birlikte hemem doktora gittim oncesinde evde 3 kez arka arkaya asiri kramplar girdi mideme bagirsagima mi onu tam cozemedim agrilar cok siddetliydi ve 3 kez arka arkaya tuvalete cikardi en sonki sidde daha artti ishal.olarak ciktim ve kanamayi oyle farkettim