-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Geçen hafta salı günü verdi ama ben bugün alıp az önce kullanmaya başladım.Doğru yapabildimmi emin değilim.Fitil olarak kullan dedi 12 saat arayla..Merhaba bende geçen yıl düşük yaşadım progrstanı fitil mi hap olarak mı günde kaç defa
Düşmüş canım hayret e nabıza da düşmüş ilginç canım adet gecikmesi 2. Günü 125 ti şimdi 5. Günü 759 çıkmış sanırım sağlıklı ilerliyor Allah’ın izniyle senin de sonucun çıkar için rahatlar bnce yerleşmeydiÇok iyi yapmışsın canımsonucun çıktı mı peki? Benim yaşadığım şehirde il sağlığın sonuç sayfasında tc ile bakılıyordu ama onu kaldırmışlar. 16.00 dan sonra doktora gittim o da göremedi çıkmamış ben mecbur e nabızı bekleyeceğim o da bir gün sonra düşüyor
Özele mi gidiyorsun canım devlet mi şöyle bi cihazları iyi olduğunu duyduğun bi doktora git istersen oda ne derse ona göre ilerlersin hiç üzülme sağlıklı bir bebeğin olacaksa Rabbim ilerletsin kuzum önemli olan o hem bak hamile kalabiliyorsun en azından Allah’ım en doğrusunu bilir içinize ferahlık versinGeçen hafta cumartesi .4 haftalık demişti günümle tutmuyor ama çok takilmamistim açıkçası
Çok teşekkür ederim evet özele gidiyorum beklemekten başka yapacak bişey yok sanırımÖzele mi gidiyorsun canım devlet mi şöyle bi cihazları iyi olduğunu duyduğun bi doktora git istersen oda ne derse ona göre ilerlersin hiç üzülme sağlıklı bir bebeğin olacaksa Rabbim ilerletsin kuzum önemli olan o hem bak hamile kalabiliyorsun en azından Allah’ım en doğrusunu bilir içinize ferahlık versin
%20 ihtimal verdi o ihtimale ve kalp atışınaGeç döllenme falan olabilir demedi mi acaba doktorunuz? Anladığım birşey değil umarım seninle kalırbı daha ne zaman bakalım dedi peki
Inşallah sağlıkla ilerler evet minik görünüyor ❤Banada kese oluşmuş bebek çok minik oluşuma başlamış dedi. Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı
Tebrik ederim canım çok sevindim çok güzel yükselmişDüşmüş canım hayret e nabıza da düşmüş ilginç canım adet gecikmesi 2. Günü 125 ti şimdi 5. Günü 759 çıkmış sanırım sağlıklı ilerliyor Allah’ın izniyle senin de sonucun çıkar için rahatlar bnce yerleşmeydi
Oyy maşallah.. Allah hep güzel günlerini göstersin annesiHerkese merhaba başlığı görünce yazmak istedim çok şükür 2023 ekim annesiyim. Biraz göz gezdirdim de telaşlarınızı hafifletmek ve fikir vermek için yazayım dedim geçen sene 4 şubatta 4+0ken 132 betayla öğrenmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sonra 1004 olmuştu 14 şubatta 8mm keseyi görmüştük 1 hafta 10 gün sonra da bebeği görüp kalp atışını duymuştuk 6-7 haftalıkken diye hatırlıyorum. Zaman gerçekten çok hızlı umarım hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuzstressiz, bol dinlenmeli, az kusmalı ve telaşsız hamilelik diliyorum hepinize benim kızım 2 gün sonra 4 aylık oluyor nerdeeen nereye dedim başlığı görünce
Oyy maşallah güzel haberlerDüşmüş canım hayret e nabıza da düşmüş ilginç canım adet gecikmesi 2. Günü 125 ti şimdi 5. Günü 759 çıkmış sanırım sağlıklı ilerliyor Allah’ın izniyle senin de sonucun çıkar için rahatlar bnce yerleşmeydi
Moralini yüksek tutmaya çalış her ne olursa olsun. Hep dua edeceğim senin için%20 ihtimal verdi o ihtimale ve kalp atışınahaftaya cuma dedi.ben dedim ki hatta grip oldum bir sürü ilac kullandım ondan olabilir mi dedim düşük bir ihtimal diyo ısrarla
Hoşgeldin canımSelam herkese, ben de 3-4 günlük regl gecikmesi ile dün test verdim bugün öğrendim 1298 çıktı
Bende de solda canım bebeğim sol tarafta sol kasık ağrısı oluyor geceleriBizde pazartesi keseyi görmüştük böyle sancı falan olunca korkuyorum bebek rahmimin sağ yanında yatarken sağ tarafıma aniden dönünce falan sancı şeklinde ağrıyor
TeşekkürlerHoşgeldin canım
Allah razı olsunOyy maşallah güzel haberler
Öncekilerle aynı marka testle mi yaptınız? Ben farklı marka yapınca çok silik çıkmıştı. ilk yaptıklarım daha koyuydu.Kızlar moralim çok bozuk ne zamandır test yapmıyordum bugün aklıma esti öğlen test yaptım ikinci çizgi silikleşmiş gibi kopkoyuydu önce niye böyle oldu anlamadım bu da düşerse 3. kaybım olacaknormalde 5+3 olması lazım bugün
İçinj ferah tut eski doktoruna görün bence inşallah sağlıkla büyür seni hic bırakmazMerhaba kızlar az önce farklı bir doktora gittim benim son âdet tarihime göre kese küçükmüş ve %80 ihtimalle düşer dedio kadar üzgünüm ki.ilk gittiğim doktor son âdet tarihine fazla takilmamisti ve 3 hafta sonra kalp atışına çağırmıştı bugunki doktor burda kocaman bir bebek görmem lazımdı dedi ultrasonu da ekliyorum anlayabilen varsa