2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Merhaba kızlar az önce farklı bir doktora gittim benim son âdet tarihime göre kese küçükmüş ve %80 ihtimalle düşer dedi 😔😔o kadar üzgünüm ki.ilk gittiğim doktor son âdet tarihine fazla takilmamisti ve 3 hafta sonra kalp atışına çağırmıştı bugunki doktor burda kocaman bir bebek görmem lazımdı dedi😔😔ultrasonu da ekliyorum anlayabilen varsa

Eklentiler

• 20240209_165014.jpg
    20240209_165014.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba kızlar az önce farklı bir doktora gittim benim son âdet tarihime göre kese küçükmüş ve %80 ihtimalle düşer dedi 😔😔o kadar üzgünüm ki.ilk gittiğim doktor son âdet tarihine fazla takilmamisti ve 3 hafta sonra kalp atışına çağırmıştı bugunki doktor burda kocaman bir bebek görmem lazımdı dedi😔😔ultrasonu da ekliyorum anlayabilen varsa
Geç döllenme falan olabilir demedi mi acaba doktorunuz? Anladığım birşey değil umarım seninle kalır 🙏bı daha ne zaman bakalım dedi peki

canım kesenin içerisinde birşey görünüyor.
Sanırım ona yolk sac deniyor
bu oluşunca bebek te oluşuyor diye biliyorum
çok bildiğim konular değil ama moralini yüksek tutmaya çalış
son adet tarihin neydi

Ne zaman son regl tarihi başlangıcınız . Bugün bende gittm paylaşacağım ulturasonu

Senin gecikmenin kaçıncı günğ geldi canım kahverengi bende de gelmişti 2. Günü bugün hiç yok o akıntıdan yarın nasipse bi doktora gidecem bakalım ne dicek biçok kişi yerleşme kanaması olabilir ya da geçen aylardan kalanlar dökülüyorsa olabilir diyorlar
Benim sat 13 ocaktı leke 8 şubatta geldi canım herkeste farklıdır tabi ben de yerleşme olarak yorumladım bugün de 2. Kanı verdim ama hala sonuç çıkmamış öğrenemedim şu belirsizliği bir atlatsaydık 😅

Canım anlamıyorum ama moralini bozma hemen.. geç döllenme diye bir şey var sonuçta. Regl tarihine bakıp böyle söylemesi olmamış sanki.. senin son regl tarihin neydi?

Benim sat 13 ocaktı leke 8 şubatta geldi canım herkeste farklıdır tabi ben de yerleşme olarak yorumladım bugün de 2. Kanı verdim ama hala sonuç çıkmamış öğrenemedim şu belirsizliği bir atlatsaydık 😅
Bende bugün verdim ikinci kanı barkod no çektim bu sefer e devlete kalsak ertesi güne kadar bekletiyor .. hastane laboratuvarından barkod no ile 1,5 sa sonra çıkıyor

Bende bugün verdim ikinci kanı barkod no çektim bu sefer e devlete kalsak ertesi güne kadar bekletiyor .. hastane laboratuvarından barkod no ile 1,5 sa sonra çıkıyor
Çok iyi yapmışsın canım 👍 sonucun çıktı mı peki? Benim yaşadığım şehirde il sağlığın sonuç sayfasında tc ile bakılıyordu ama onu kaldırmışlar. 16.00 dan sonra doktora gittim o da göremedi çıkmamış ben mecbur e nabızı bekleyeceğim o da bir gün sonra düşüyor 🫤

canım kesenin içerisinde birşey görünüyor.
Sanırım ona yolk sac deniyor
bu oluşunca bebek te oluşuyor diye biliyorum
çok bildiğim konular değil ama moralini yüksek tutmaya çalış
son adet tarihin neydi
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi geçen hafta kesenin içinde bir şey görünmüyordu.15 aralık son âdet tarihim

Geçen hafta cumartesi .4 haftalık demişti günümle tutmuyor ama çok takilmamistim açıkçası
Ya geçen hafta zaten 4 haftalıksa bu hafta 5. Ben anlamıyorum ama yukarıda bir arkadaş yazmış yolk sac oluşmuş diye. Ee bu da 5. Hafta ile uyumlu oluyor zaten.

İnanki ne diyeceğimi bilemedim. Geçen haftaki doktoruna tekrar mı gitsen?

Ben üzüntünü anlayabiliyorum. Hiç kolay değil. Benzer seyler olmasada bebek konusunda benimde kötü bir geçmişim var. Sımsıkı sarılıyorum sana 🖤

Ya geçen hafta zaten 4 haftalıksa bu hafta 5. Ben anlamıyorum ama yukarıda bir arkadaş yazmış yolk sac oluşmuş diye. Ee bu da 5. Hafta ile uyumlu oluyor zaten.

İnanki ne diyeceğimi bilemedim. Geçen haftaki doktoruna tekrar mı gitsen?

Ben üzüntünü anlayabiliyorum. Hiç kolay değil. Benzer seyler olmasada bebek konusunda benimde kötü bir geçmişim var. Sımsıkı sarılıyorum sana 🖤
Yaa cok teşekkür ederim geldiğimden beri ağlıyorum dediği gibi günümle çok alakasız çıkıyor

X