Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    219
Canım ateşin bebeğe zarar vermesi için 39 - 40 derece olması gerekiyor. O kadar yükselse mutlaka bilirdin. O yüzden içini ferah tut.
Bir daha ateşinin çıkmaya başlarsa hemen 1 adet parol iç. Bana doktorum böyle demişti.
 
Tabiki evlilik iyi günde kötü günde birbirine destek olmak demek. Bir hastalık yada risk durumunda eşler elbette üzerine düşeni yapmalı. Ama kolay olanı zorlaştırmayada gerek yok. İlk üç ay olmaz, son aylar olmaz, doğumdan sonra zaten olmaz...Normal seyrinde devam eden bir hamileliği durup dururken bir hastalık gibi değerlendirmeye ne gerek var? Geçen biri diyorki hamilelikte cinsellik yaşamak doğru degil. 9 ay uzak duracakmışsın yani eşinden. Düşünki bu kadın doğumdan birkaç ay sonrada ikinci bebeğe hamile kaldı. Bu kadar zaman birbirinden uzak kalan eşler ilişki ne kadar sağlam olursa olsun illaki uzaklaşırlar birbirlerinden.
 
Okuyunca cevap yazmak istedim . Ben gebelikte ilişki düşünemiyorum diye yazmıştım acaba ona ithafen mi yazdın bilemedim ama açıklamak istedim . O zman da yazmıştım doğru bulmuyorum değil ben düşünemiyorum yapabilen keyif alsın.
Şurası da var ki eşlerin birbirine yakınlaşması sadece perente ile alakalı değildir diye düşünüyorum . Istedigi gibi yakinlasip sevisebilir orgazm olabilir orgazm edebilir ama risk vardır vajene giriş yaşamaz ya da benim gibi tercih etmez .
Bu ikinci gebeligim ilkinde risk yoktu ama yapmadım şimdi risk var ama olmasa da yapmam . İlişkimiz bir zede almadı henüz
Yani yapmak kadar yapmamak da normal sanki yapılmaması anormalmis gibi mesajlar okuyorum gerçekten ilginç
 
Kızlar mide bulantısı durumlarınız nasıl. Geçen hafta daha kötüydüm. Bu hafta yine az devam ediyor ama hayatımı çok etkilemiyor. Böyle olunca da acaba gebelik sağlıklı ilerlemiyor mu diye düşünüyorum. Sizin kaçıncı haftada geçmeye başladı bulantı?
 
Ben de bu konuda sizin gibi düşünüyorum evlilik birligi cinsel birlesme üzerine kurulu değildir bu cok buyuk bir kriter de olmamalı gebelikte içine sinmeyen risk almak istemeyen cinsel birlesme yasamadan da gayet güzel evliligini sürdürebilir
 
Kızlar gogus ucunda soyulmalar olan var mı? Krem kullanmakta gogus ucuna bir sakınca olmaz değil mi
 
Ben 13. haftadayım. Bir günüm bir günümü tutmuyor. Dün çok kötüydüm, bugün daha hafif. Benim bulantılarım genelde 15. hafta civarı geçer. Hala birçok şeyi midem almıyor, çay vs. içemiyorum ki çok severim normalde. Ama hamileliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini göstermiyor bulantı. Kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 11. Haftadan sonra azalması normal.
 
Selam kızlar benim mide bulantım bir ara azalır gibi oldu ama sanki son günlerde hiç olmaidgi kadar arttı, kayinvalidem çocuğun saçı çıkmaya başlamıştır dedi ondan olablr mi ki ya
 

Eşim de bende hamileyken vajen girişli ilişki yaşamak istemiyoruz. Şuan için riskli bir gebeligim yok sanırım doktorum birsey demedi. 7 senedir evliyiz bir kayıp yaşadık ilk bebemiz olacak. Hiçbir şekilde riske atmak istemiyoruz hızlı yürüyünce bile karnima ağrı giriyor. Dediğin gibi vajen girişi sart değil birbirimize dokunuyoruz Şevkat gösteriyoruz sarılıyoruz ama birliktelik maalesef istemiyorum. Onun da aklı çıkıyor zaten hızlı hareket etsem uyarıyor tüm odak noktamız bebeğimiz. Evlilik bence cinsellik demek değildir sadece.
 
Tabi ki benim gibi riskli gebeliği olanlar zaten olamıyor, kimisi tercih etmiyor. 3 4 ay cinsel ilişki olmadığında, evlilik ilişkisi mutlaka bozulur demeniz biraz üzdü sadece. Umarım böyle bir şeyden dolayı kimsenin evliliğine zarar gelmez, temennim bu yönde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…