- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #28.841
İnsallah canm İnanki doktolar bile şaşırmış durumdaydı benim aşırı kanamam oluyordu çünkü. Arkadaşin dediği gibi her gebelikte kanama olabilir seninki de sadece lekelenme inşallah kesilir ve sağlıklı bir şekilde devam edersiniz11 haftalık yanlışlıkla 11 aylık yaz mışım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim sizin gibi sağlıkla devam etmeyi nasip eder
Amin çok teşekkür ederimİnsallah canm İnanki doktolar bile şaşırmış durumdaydı benim aşırı kanamam oluyordu çünkü. Arkadaşin dediği gibi her gebelikte kanama olabilir seninki de sadece lekelenme inşallah kesilir ve sağlıklı bir şekilde devam edersiniz
Tüp bebeğin ne kadaR kıymetli olduğunu biliyorum canim . Daha yeni sayilir bebis. Ben de sürekli iğne ile geçirmiştim ilk aylarimi düşük riskine karşı. Fitillerini ve ignelerini aksatmadan kullan. İnşallah bir sıkıntı olmaz ama kanaman devam ederse de doktoruna tekrar görün mutlaka. Süreçte iş , yürüyüş falan yapma. Uzan dinlen en azindan risk geçene kadar11 haftalık yanlış yazmışım
Benim de tüp bebek. Canim doğum yöntemin ile ilgili bir şey dedi mi doktor ya da sen ne düşünüyorsun bu konuda? Geçen gittiğim doktor tüp bebeklerde sezeryana öncelik veriyoruz kıymetli bebekler oldukları için dedi. Acaba öyle bir yönelime sokmam mi lazım kendimi bilemedimCanım benimki de tüp bebek yöntemiyle oldu. Lekelenmem olmuştu ama çok şükür bi sıkıntı olmadı. Tüp bebek ya da normal yolla fark etmez kanamalar olabiliyor dinlen kendini hiç yorma inşallah hemen kesilir ve tekrarlanmaz. Seni anlıyorum ben lekelerde bile çok üzülüp karalar bağlamıştım. Direkt kanama olunca daha çok korkmuşsundur eminim. Ama doktor demek ki ultrasonda sorun görmemiş. Allahın izniyle atlatırsın bu sıkıntıyı
Teşekkür ederim canımCanım 18.09.2024 doğum kilosu 3300 boyunu söylemediler ama bence 50 cm var
Bu arada sende mi doğurdun hayırlı olsun
Teşekkür ederim Aksatmadan yapıyorum uzanıyorum sürekli daha büyük kanama olmazsa pazartesi doktora gideceğim tekrarTüp bebeğin ne kadaR kıymetli olduğunu biliyorum canim . Daha yeni sayilir bebis. Ben de sürekli iğne ile geçirmiştim ilk aylarimi düşük riskine karşı. Fitillerini ve ignelerini aksatmadan kullan. İnşallah bir sıkıntı olmaz ama kanaman devam ederse de doktoruna tekrar görün mutlaka. Süreçte iş , yürüyüş falan yapma. Uzan dinlen en azindan risk geçene kadar
korkulacak bı şey değil aksine mutlu olunacak bı şey kavuşmaAy elim azimda okudum yarın bende yasicam böyle şeyler of korkuyorum
Benim doktorum tam tersi sırf tüp bebek diye sezaryen alacak değilim çatın iyiyse normali bekleriz dedi. Sonra bi baktı ultrasona hala bebiş dönmemiş ki ters duruyor dedi. Dönecek gibi de durmuyor mecbur sezaryen de olabilir dediBenim de tüp bebek. Canim doğum yöntemin ile ilgili bir şey dedi mi doktor ya da sen ne düşünüyorsun bu konuda? Geçen gittiğim doktor tüp bebeklerde sezeryana öncelik veriyoruz kıymetli bebekler oldukları için dedi. Acaba öyle bir yönelime sokmam mi lazım kendimi bilemedim
Anladım canım. Ben de bilemiyorum napmam gerektiğini. Başarabilir miyim normal doğumu ondan da emin değilim. çatı muayenem de yapılmadı. Akışta beklemedeyimBenim doktorum tam tersi sırf tüp bebek diye sezaryen alacak değilim çatın iyiyse normali bekleriz dedi. Sonra bi baktı ultrasona hala bebiş dönmemiş ki ters duruyor dedi. Dönecek gibi de durmuyor mecbur sezaryen de olabilir dedi
Hayırlı olsun bebişin canım sağlıcakla gelmiş ne güzelSeninle aynıydık benim bugün doktor kontrolüm vardi doktor iki haftaya planlama yaparız demiştikısmeti böyle imiş 36+5 de gelmek istedi:) önemli olan ikimizin sağlıklı olması
Canım benim de tüp bebek ama doktorum artık senin normal bir hamileden asla farkın yok dedi normal olursa normal ilerleriz dedi ve bu zamana kadar hep normal gibi gözüküyor dedi :)Benim de tüp bebek. Canim doğum yöntemin ile ilgili bir şey dedi mi doktor ya da sen ne düşünüyorsun bu konuda? Geçen gittiğim doktor tüp bebeklerde sezeryana öncelik veriyoruz kıymetli bebekler oldukları için dedi. Acaba öyle bir yönelime sokmam mi lazım kendimi bilemedim
Kaçıncı haftasin canım. İnşallah her sey yolunda gider normal olur doğumun. Bu arada doktorunu takdir ettim ne güzel motive etmiş seniCanım benim de tüp bebek ama doktorum artık senin normal bir hamileden asla farkın yok dedi normal olursa normal ilerleriz dedi ve bu zamana kadar hep normal gibi gözüküyor dedi :)
tavsiyeler için teşekkür ederim kantaronu mutlaka deneyeceğimorganik yağlar ile o bölgeyi yumuşatıp kayganlaştırmaya çalışın. Bende bazen atak yapıyor özellikle acı tüketiminden sonra , çareyi kantaron yağı sürmekte buluyorum. Acı çekilecek gibi değil sizi çok iyi anlıyorum.Yağı sürdükten sonra içeri doğru itmenizi tavsiye ederim..
Çok güzeldi sabırsızlıkla bekliyorlardı. Çok çok sevdi bugün gitti üniversitesine akşam hemen görüntülu aradı.Maşallah sen araları baya açmışsın yabüyük oğlanın tepkisi nasıldı acaba ilk duydugunda benim oğlan şaka yapiyorsunuz diye bı kaç gün kabullenememisti
Dikişsizim canım ben. Sadece sıyırik olmuş. Ona da 1 in altındami nedir ince 2 dikiş attı hatta atmasamda olur ama güzel dursun dedi onu pek hissetmedimDikiş atarken hissettin mi canım peki benim dikiş yoktu ama dikiş olursa epiduras iste diyorlar senin tecrüben var şimdi nasıldı sence
Allah yardımcın olsun canım. Sağ salim al bebişin kucağına. Biz de güzel haberlerini alalım inşallahmerhaba herkese bugun doktorum sezeryan icin gün verdi eylulun 26 sina persembe gunune son 6 gun yani bekledigimden erken oldu ekim 7 olacakti normalde bebek olcumleri buyuk dedi beklemenin anlami yok dedi 37+4 de dogum yapacagim riskli olurmu acaba kilosu 3350 olmus dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum hepinizden dua bekliyorum arkadaslar hepinize Allahim hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Normal mi oldu canım seninSeninle aynıydık benim bugün doktor kontrolüm vardi doktor iki haftaya planlama yaparız demiştikısmeti böyle imiş 36+5 de gelmek istedi:) önemli olan ikimizin sağlıklı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?