- 2 Mayıs 2013
- 1.623
- 1.687
- 33
Çok tatlıslarr bende şunları almıştım gerçi buyumesı lazım birazEki Görüntüle 3481299
Ay neobebek ürünleri aşırı tatlıymış, bi saattir şu dokun hisset setiyle oynuyorum djfj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlıslarr bende şunları almıştım gerçi buyumesı lazım birazEki Görüntüle 3481299
Ay neobebek ürünleri aşırı tatlıymış, bi saattir şu dokun hisset setiyle oynuyorum djfj
Neobebek Pofuduk Hayvanlar Seti (4 ADET FLAPLI BEBEK DOKUN HÄ°SSET KÄ°TAP) Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu dokun hissetler daha beboyken kullanılır ya aşırı tatlışlarrrÇok tatlıslarr bende şunları almıştım gerçi buyumesı lazım biraz
Hanım ablanın sakinliği peki
Ayy evet bunada bakarım birde hışırtılı kıtaplar onlardan da almıştımNeobebek Pofuduk Hayvanlar Seti (4 ADET FLAPLI BEBEK DOKUN HÄ°SSET KÄ°TAP) Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu dokun hissetler daha beboyken kullanılır ya aşırı tatlışlarrr
Benimki cloud g’nin eski serisi sanırım, tam yatan modeller. Ama dediğim gibi çok kısa süre kullanıldığı için bence en basit modeli almak en mantıklısı. Eezy twist aldım ben de, çok ağır bir araba istemiyorsan alınabilecek en iyi araba bence dediğin gibi memnun olmayan görmedim. Biz de Yunanistandan aldık.Ben de yurtdışından alacağım sanırım cloud g yi önerdi bana da ordaki kadın ama ne fark var ne değişik anlamaya çalışıyorum şimdi eezy twiste karar verdim ben ya, bana çok kullanışlı geldi. İki arkadaşım var kullanan iş yerinde ikisi de aşırı memnun
bebetomun şu kadarcık eşyası var
çizdiğim taraf yenidoğan sadece, benim daha almam lazım
Eki Görüntüle 3481312 Eki Görüntüle 3481313
Biz kız anaları ne yapacaz acababenim aldığım her şey büyük artık yenıdoğan icin pembik şeyler alırımbebetomun şu kadarcık eşyası var
çizdiğim taraf yenidoğan sadece, benim daha almam lazım
Eki Görüntüle 3481312 Eki Görüntüle 3481313
Gitmez ya, 7-8 aydan fazla kullanan görmedim ben. Tam yatan modellerde birkaç ay daha kullanıyor diyorlar ama yatar pozisyonda durmak istemiyorlar ki hiçEvet pahalı biraz burdan alamam ben de oto koltuğu olarak 24 ay diyor ama sitesinde gider mi o kadar acaba
Bence o kadar gitmez cocuga bagli ama max 1 yastir bence ya da 18 ay.Evet pahalı biraz burdan alamam ben de oto koltuğu olarak 24 ay diyor ama sitesinde gider mi o kadar acaba
G size olan 2 kademe t size olan 3 kademe yatiyomus aman ayni sey iphone gibi her sene yeni modeli ckiyo yok kumasi terletmiyo yok bilmem ne ama baktiginda ayni yani.Ben de yurtdışından alacağım sanırım cloud g yi önerdi bana da ordaki kadın ama ne fark var ne değişik anlamaya çalışıyorum şimdi eezy twiste karar verdim ben ya, bana çok kullanışlı geldi. İki arkadaşım var kullanan iş yerinde ikisi de aşırı memnun
Linkle biziEki Görüntüle 3481299
https://ty.gl/1y0yjnqrdxssp şuraya ekledimmm diğer tüm ürünlerini alasım geldiLinkle bizi
Sanırım eşinizde varikosel varken gebe kalmışsınız ekstra takviye aldınız mı benim eşimin sayılar gayet iyi sadece ileri hız biraz düşükbende dün girdim detaylıya benimde 32ymiş normal canım
Ben de ya Almanya ya da Yunanistandan alayım diyorum. Bazı arkadaşlarım hiç almasan da olur falan dediler ama içime sinmedi öyle hiçBenimki cloud g’nin eski serisi sanırım, tam yatan modeller. Ama dediğim gibi çok kısa süre kullanıldığı için bence en basit modeli almak en mantıklısı. Eezy twist aldım ben de, çok ağır bir araba istemiyorsan alınabilecek en iyi araba bence dediğin gibi memnun olmayan görmedim. Biz de Yunanistandan aldık.
Bir arkadaş yazmış burada 12 aya bakma olayı yılbaşından sonra 3 ay olarak değişecekmiş.Sen 30 hafta alınıyor yazmışsın 30. Haftada alınıyor yazmamışsın.16 haftalık değil de 30 haftalık alınıyor gibi anlaşılıyor canım ordan bi anlaşmazlık olmuş. Evet çoğul gebelikteki o 2 fazladan haftayı doğumdan öncesine ekleyebilirsin. Sgk yı aradım yukarda biri 3 aylık brüte bakılıyor yazmış ama 3 aya değil son 12 aya bakılıyormuş. Çok saçma son 12 aya bakılması yahu. Sonuçta zamlı alıyoruz temmuzda ocakta ama taaa 2023 Ekim maaşımı da dikkate alıyorlar iyi de Ekim 2023 de maaşlar neydi 2024 ekimde ne . Bazen saçma saçma iş görüyorlar
Ocean Mummy Omega3 multivitamin kapsülleri kullanmıştım başta. O dönem bulantım çoktu ve bulantıyı çok artırıyordu. 4 aydan sonra kullanmadım zaten Aklıma başka gelmiyor belki arkadaşların başka önerisi olurOmega için de bildiğin temiz içerikli marka var mı acaba
Ya sen kimseyi dinleme almak istiyosan al icinde kalmasin bence benim arkadasimda cok onerdi . Cocuk agustosta 1 yasina girdi kullaniyo hala.Ben de ya Almanya ya da Yunanistandan alayım diyorum. Bazı arkadaşlarım hiç almasan da olur falan dediler ama içime sinmedi öyle hiç