Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun zamandır bu anı bekledıgımız ıcındır kuzucum😄🥰artı senın beta sımdı yenı yukselıyo ya bır ay yandın herseye duygulancaksın😄
Evet bebişim uzun zaman aynı yolda yan yana yürüdük 🙃 ohoo benim duygulanma daha döllenme olurken başladı galiba aşkım çok kere ben buna neden ağlıyorum ki dememe rağmen ağlıyordum, bir kere eşim eve geç geldi diye ağlamıştım taziyedeydi sen beni uzun süre niye yalnız bırakıyorsun falan demiştim ki normalde hiç takilmam böyle şeylere, kitap okur yalnız kalmanın keyfini çıkarırdım 😅😅

Kızlar ilk hamile kaldığım haftalar yemek yedikten sonra nabzım çok hızlanıyordu. Ordan anlamıştım zaten bişeyler olabilceğini. Şimdi gene aynı şey oluyor. Acaba beta düşüşe geçtiği için aynı belirtiler olabilir mi? Yani beta ne zaman düşüşe geçer?

Evet bebişim uzun zaman aynı yolda yan yana yürüdük 🙃 ohoo benim duygulanma daha döllenme olurken başladı galiba aşkım çok kere ben buna neden ağlıyorum ki dememe rağmen ağlıyordum, bir kere eşim eve geç geldi diye ağlamıştım taziyedeydi sen beni uzun süre niye yalnız bırakıyorsun falan demiştim ki normalde hiç takilmam böyle şeylere, kitap okur yalnız kalmanın keyfini çıkarırdım 😅😅
O da bir şey mi arka sokaklarda mesut rıza baba Hüsnü sezon finalinde hapisteydi ya yeni sezonda mahkeme oldu çıktılar diye ağladım eşim yüzüme bakıyor algılayamadı🤣🤣

Selammm 😊😊😊 bebişim bugün el salladı bize 💕🙏🐣😀

Eklentiler

• IMG_4965.jpeg
    IMG_4965.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 54
X