hahah bende valla yiyebildiğim tek şey hamur işi zatenMasallah cok sevindim iyi haberleree.
Ay liste harika ama yasakli listesini gordukce aklima yedigim ve yiyecegim hamur isleri geldi hahahhah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah bende valla yiyebildiğim tek şey hamur işi zatenMasallah cok sevindim iyi haberleree.
Ay liste harika ama yasakli listesini gordukce aklima yedigim ve yiyecegim hamur isleri geldi hahahhah
Doktor kanama alanı diye bir şey demedi O yüzden bilmiyorum Günde 5 tane Progestan fitil kullanıyorum 3 günde bir promester iğne vuruyorum transferin ilk gününden beri11 haftalık mi? Korkmayın kanama alanı varmı peki? Progestan iğne ve fitil kullaniyon mu yada kan sulandırıcı
Belki kanama alanı olabilir yada sebepsiz de olabilir kese büyüdüğü için bendede 6haftadan beri oluyo yoğun ağrılı kan olmadikca korkma dedi doktorDoktor kanama alanı diye bir şey demedi O yüzden bilmiyorum Günde 5 tane Progestan fitil kullanıyorum 3 günde bir promester iğne vuruyorum transferin ilk gününden beri
İnşallah korkacak birşey yoktur devam eder inşallahBelki kanama alanı olabilir yada sebepsiz de olabilir kese büyüdüğü için bendede 6haftadan beri oluyo yoğun ağrılı kan olmadikca korkma dedi doktor
Bende şimdi doğumu yaptıracağım doktorumdan çıktım ilk randevumdu onunla o da gerek yok dedi diğer testlereFetal dna testi yaptırınca diger testleri istemiyorlar en azından benim doktorum istemedi direk fetal dna dedi ben sordum digerlerine gerek yok dedi
Bej oksapar ve corasprin devam ettim 3 ay sonra oksapar kestik yoğun kanamalara göre doktor İlaci kesebilir kanama alanı yatıp dinlenerek geçiyor istirahat edin bol bolMerhaba kızlar Bugün 10 haftalık olacağız. Bir kaç gün önce yoğun Bi kanama yaşadım hemen acile gittik. Igne vuruldum bir tane, zaten progestan kullanıyorum gebeligin başından beri. Doktor ilerde küçük küçük kanama alanları var dedi neden oldu bilmiyorum çok fazla dikkat ediyordum sürekli istirahat halindeydim. Hiç kalkmadım kanamam bitene kadar. Hala çok korkuyorum inşallah tekrarlamaz. Doktoruma sormayı unuttum aspirin kullaniyordum devam etmeli miyim bilmiyorum. Kanamayı tetiklemez mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Merhaba canim oncelikle gecmis olsun.bende 8.haftada kanama yasamistim ve o zaman oksapar kullaniyordum ve doktorum kullanmamami soylemistiMerhaba kızlar Bugün 10 haftalık olacağız. Bir kaç gün önce yoğun Bi kanama yaşadım hemen acile gittik. Igne vuruldum bir tane, zaten progestan kullanıyorum gebeligin başından beri. Doktor ilerde küçük küçük kanama alanları var dedi neden oldu bilmiyorum çok fazla dikkat ediyordum sürekli istirahat halindeydim. Hiç kalkmadım kanamam bitene kadar. Hala çok korkuyorum inşallah tekrarlamaz. Doktoruma sormayı unuttum aspirin kullaniyordum devam etmeli miyim bilmiyorum. Kanamayı tetiklemez mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Bende coraspini 1 haftalığına kesti leke ve kanama alanı oluncaMerhaba kızlar Bugün 10 haftalık olacağız. Bir kaç gün önce yoğun Bi kanama yaşadım hemen acile gittik. Igne vuruldum bir tane, zaten progestan kullanıyorum gebeligin başından beri. Doktor ilerde küçük küçük kanama alanları var dedi neden oldu bilmiyorum çok fazla dikkat ediyordum sürekli istirahat halindeydim. Hiç kalkmadım kanamam bitene kadar. Hala çok korkuyorum inşallah tekrarlamaz. Doktoruma sormayı unuttum aspirin kullaniyordum devam etmeli miyim bilmiyorum. Kanamayı tetiklemez mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Bende oluyor sebebi de kisttimin olmasıymış ama bu durumun sorun teşkil etmeyeceğini söyledi doktorlarSelam kasıklarınızda ara sıra iğne batması gibi bir ağrı oluyor mu?
Bende oluyo canım batma ve gerilme hissi. Rahim büyüdüğü için normal diye biliyorumSelam kasıklarınızda ara sıra iğne batması gibi bir ağrı oluyor mu?
Normalde ağrım oluyordu ama bu birden bildiğin iğne batması gibi bi garip olduBende oluyo canım batma ve gerilme hissi. Rahim büyüdüğü için normal diye biliyorum
Evet oluyor ama geçiyor 1-2 dk’daSelam kasıklarınızda ara sıra iğne batması gibi bir ağrı oluyor mu?
Evet aynen iğne batması oluyor bende de bu sıraNormalde ağrım oluyordu ama bu birden bildiğin iğne batması gibi bi garip oldu
İğne batması değil de nadir de olsa sanki biri içerden sıkıyo orayı gibi bi his yaşıyorumSelam kasıklarınızda ara sıra iğne batması gibi bir ağrı oluyor mu?
Ay evet dediğin gibi hemen geçiyor garipEvet aynen iğne batması oluyor bende de bu sıra
Osmangazi'de yapılıyor mu fetal dna ?Ben Osmangazi üniversitesini arayıp ikili tarama yaptırıp mı fetal DNA yaptirmaya geleyim diye sormuştum gerek yok ikiliye demişlerdi. Ankara'da normal bir devlet hastanesindeki doktora da fetal DNA önerir misiniz dedim önce ikili taramayı görmem lazım ona göre öneririm dedi.
Evet önceki sayfalarda konusu geçti arayıp sordum hatta 440 liraya yapılıyor Türkiye'de tek yapan devlet hastanesi Osmangazi tıpmış. Ben de burdan görüp aradımOsmangazi'de yapılıyor mu fetal dna ?
Aaaa benim gözümden kaçmış çok sevindim sizin mesaji gördüğüme eskisehirdeyim ben zaten super olduEvet önceki sayfalarda konusu geçti arayıp sordum hatta 440 liraya yapılıyor Türkiye'de tek yapan devlet hastanesi Osmangazi tıpmış. Ben de burdan görüp aradım