Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    219
Herkese merhaba. 7 haftalik hamileyim ve iki gun once biraz kirginligim vardi ve biraz atesim cikti. fark edince hemen dusla ve islak havlularla dusurduk 1 saat icinde. malesef termometre olmadigi icin olcemedik ama normalden yuksekti. internette yazilanlari (atesin bebege verdigi kalici hasar vs) icim icimi yiyor iki gundur. malesef onumuzdeki haftaya kadar doktoruma bu konuyu danisamayacagim icin sizlere sormak istedim. benzer bir durumu deneyimleyen oldu mu? sizce zarar vermismiyimdir bebegime? Simdiden sagolun yanitlariniz icin.
 
Kızlar ay bir de siz mi haber veriyorsunuz sağlık ocağına hamileyim diye?
Onların sistemine bazen düşmüyor düşenler arıyor zaten ama düşmeyenler bilemiyor bazen hastane de gebe diye işlemeyi unutuyor bizzat yaşadım.Ayrica sisteme düşmezse doktor ve hemşire para cezası alıyor ailem aile hekimliğinde çalıştı senelerce ordan biliyorum.
 
Peki ulasip ne dediler? Ben betaya saglik ocaginda baktirmistim orda numarami aldi hemsire ama bi daha arayan soran olmadi. Ne zaman bi sey yapilmasi gerekir hic bilmiyorum.
Kalp sesini duyunca bildirmeniz gerek sisteme öyle düşüyorlar arayıp genel bilgilerinizi alıyorlar kaçıncı gebelik genetik hastalık var mı düşük riski var mı vs. Beni aradılar. Ayrıca folik asit , vitamin ve demir ilacını ücretsiz temin edebiliyorsunuz
 
Selam kızlar cinsiyeti belli olmayanlar için kendi tüyolarımı vereyim yüzük testi tuttu, çin takvimi, maya takvimi tuttu , rüyamda da gördüm cinsiyeti , ayrıca doktora gittiğimde çok hareketliydi doktor yakalayamiyorum dedi annem orda acaba erkek mi demişti erkekler çok hareketli oluyormuş ondan.. Böyle onun dışında hep portakal limon yedim ,karın şeklim genişti, yüzüm sivilcelendi o hurafeler bende hiç tutmadı .
 
7 haftalıkken salgına yakalanmıştim ve çok ağır geçirdim .içini ferah tut iyidir bebek.
 
Yüzük testi erkek diyor diğerleri kız ben erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…