2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Öyle demeyin ben de kürtaj olunca öyle demiştim ama öyle olmuyor. Ama sizin için daha bir şey belli değil kötü düşünmeyin.

Aynısı benim şuan hislerimi dökmüşsün resmen

Kızlar sizce doktora kaçıncı haftada gitmek gerekiyor? Sürekli ultrasona girmek istemiyorum. Alttan muayene istemiyorum gidince üstten görmesi için ne zaman gitmeliyim?

26 aralık beta hcg 115.7 31aralık beta hcg 620.9. 5 ocak beta hcg 3928 Arkadaşlar artış bu şekilde sizce nasıl? Cuma kontrol de bebek gözükür mü?

Kızlar sizce doktora kaçıncı haftada gitmek gerekiyor? Sürekli ultrasona girmek istemiyorum. Alttan muayene istemiyorum gidince üstten görmesi için ne zaman gitmeliyim?
Öncelikle hoşgeldinnn

Ben 23 subata randevu aldım. 6+1 de gideceğim ilk kez. İnşallah tek seferde kese bebek kalp atışı hepsini görür duyarız

3 ay bitene kadar annelerimize bile söylemek istemiyorum. ister istemez soruyorlar akıl veren çok oluyor.. diğerlerine de 6 aylık söylerim bana kalsa
Ayy dayanamam o kadar beklemeye

1 mart kayınvalidemin doğumgünü. Ona o gün söylemeyi planlıyorum. Anneme de kalp atışını duyduktan sonra söylerim heralde yani şubat sonu olur heralde

Kızlar ben ilk kan testini pazartesi vermiştim. O gün başka doktor ve başka hastane kese görülmemişti karından 2800 betada. Bugün de başka hastaneye gittim kan ister beta yükselişine bakar belki diye. Karından baktı keseyi gördü daha kan istemedi. Yükselişine bakması gerekmez miydi? Sordum hamilesin zaten gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…