- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
- Konu Sahibi kediannesibiri
Tercihim olur inan :d ama işte napalımŞimdiki aklım olsa doğana kadar kimseye söylemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tercihim olur inan :d ama işte napalımŞimdiki aklım olsa doğana kadar kimseye söylemem
Hayırlı olsun canım aminnÖncelikle hoşgeldinnn
Ben 23 subata randevu aldım. 6+1 de gideceğim ilk kez. İnşallah tek seferde kese bebek kalp atışı hepsini görür duyarız
oyy ne güzel heyecnlar Allahım bekleyen tüm kızkardeşlere de nasip et bu güzel duyguyu aminnAyy dayanamam o kadar beklemeye
1 mart kayınvalidemin doğumgünü. Ona o gün söylemeyi planlıyorum. Anneme de kalp atışını duyduktan sonra söylerim heralde yani şubat sonu olur heralde
Kendiniz mi hesap ettiniz 6+1 diye yoksa öncesi doktora gidip o mu demiştiÖncelikle hoşgeldinnn
Ben 23 subata randevu aldım. 6+1 de gideceğim ilk kez. İnşallah tek seferde kese bebek kalp atışı hepsini görür duyarız
Bence gayet iyi canım artışın26 aralık beta hcg 115.7 31aralık beta hcg 620.9. 5 ocak beta hcg 3928 Arkadaşlar artış bu şekilde sizce nasıl? Cuma kontrol de bebek gözükür mü?
Ultrasonda görülüyorsa kan artışına bakmıyorlar. İlk ultrasondan görülmediğinden kana bakıyorlar.Kızlar ben ilk kan testini pazartesi vermiştim. O gün başka doktor ve başka hastane kese görülmemişti karından 2800 betada. Bugün de başka hastaneye gittim kan ister beta yükselişine bakar belki diye. Karından baktı keseyi gördü daha kan istemedi. Yükselişine bakması gerekmez miydi? Sordum hamilesin zaten gerek yok dedi
Takvime göre 6 haftalık çıkıyodu canim doktor 4 haftalık dedi ben de anlamadım Nasıl bu kadar fark cıktı ve 4 olsa karından görünür müydüMaşallah canım kaç haftalıktın?
Kac haftalık dedi doktorunuz benim de yaklaşık degerdeydi 3 hafta sonra kalp atışına çağırdıKızlar ben ilk kan testini pazartesi vermiştim. O gün başka doktor ve başka hastane kese görülmemişti karından 2800 betada. Bugün de başka hastaneye gittim kan ister beta yükselişine bakar belki diye. Karından baktı keseyi gördü daha kan istemedi. Yükselişine bakması gerekmez miydi? Sordum hamilesin zaten gerek yok dedi
Benimde sat 1 ocak ben kan verdim ilk başta 75 çıktı iki gün sonra tekrarlayınca 271 çıktı doktorum haftaya pazartesi gitmemi istedi kese için bende acaba görünür mü diye düşündüm ama siz 4 gün önce görmüşsünüz keseyi ben pazartesiye inşallah kalp atışını bile duyabilirim o zman 6 haftalık olurum bende çok heyecanlıyım peki sizin sezryan mı normal mi uygulama normL olarak hesaplıyor galiba 7 ekim yazıyor ama sezeryan olduğu için 1 hafta önceden alıyorlarHerkese merhaba sürpriz bir gebelik haberiyle bende burdayım SAT 1 ocaktı 3 şubatta keseyi gördük..şuan 5+3 gibi gebelik haftası.. 2 oğlum var..bütün hislerim birbirine karışmış durumda eşimden başka kimse bilmiyor şuan, söylemeye de hazır değilim..hepimiz için hayırlı bir süreç olsun Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Son adet tarihinin ilk gününü başlangıç kabul edip o günden itibaren sayiyorsunuz ama bazen geç döllenme olabiliyor onu da Dr söylerKızlar kaç haftalık olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
Benimde sat 4 ocak 4 şubat ta kan verdim 500 çıktı betam. doktora gittim ama keseye bakmadı cuma günü çağırdı. o zaman bende cuma günü görürüm inşallahBenimde sat 1 ocak ben kan verdim ilk başta 75 çıktı iki gün sonra tekrarlayınca 271 çıktı doktorum haftaya pazartesi gitmemi istedi kese için bende acaba görünür mü diye düşündüm ama siz 4 gün önce görmüşsünüz keseyi ben pazartesiye inşallah kalp atışını bile duyabilirim o zman 6 haftalık olurum bende çok heyecanlıyım peki sizin sezryan mı normal mi uygulama normL olarak hesaplıyor galiba 7 ekim yazıyor ama sezeryan olduğu için 1 hafta önceden alıyorlar
Hayırlı olsun şuan bizde aynıyız eşim ve ben biliyoruz gizli bisey yapmışım da saklıyor gibi hissediyorum kalp atışlarını hayırlısıyla duysakda söylesek benim bı oğlum iki kızım varHerkese merhaba sürpriz bir gebelik haberiyle bende burdayım SAT 1 ocaktı 3 şubatta keseyi gördük..şuan 5+3 gibi gebelik haftası.. 2 oğlum var..bütün hislerim birbirine karışmış durumda eşimden başka kimse bilmiyor şuan, söylemeye de hazır değilim..hepimiz için hayırlı bir süreç olsun Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Bende cumayla pazartesi arasında kaldı. Ama pazartesiye randevu aldımBenimde sat 4 ocak 4 şubat ta kan verdim 500 çıktı betam. doktora gittim ama keseye bakmadı cuma günü çağırdı. o zaman bende cuma günü görürüm inşallah
Yok canım hiç doktora gitmedim. Örnekle açliklayayın. benim sat tarihim 11 ocak.Kendiniz mi hesap ettiniz 6+1 diye yoksa öncesi doktora gidip o mu demişti
Hadi hayırlısıMerhabalar ben de bugün ilk kez kan verdim sürekli e nabıza bakıp duruyorum
Tatlı heyecanlarMerhabalar ben de bugün ilk kez kan verdim sürekli e nabıza bakıp duruyorum