2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ayy dayanamam o kadar beklemeye 🙈🙈

1 mart kayınvalidemin doğumgünü. Ona o gün söylemeyi planlıyorum. Anneme de kalp atışını duyduktan sonra söylerim heralde 🙈 yani şubat sonu olur heralde
oyy ne güzel heyecnlar Allahım bekleyen tüm kızkardeşlere de nasip et bu güzel duyguyu aminn:KK200:

Bende bugün tekrar kontrole gittim kızlar beta pazartesi 1541di bugün tekrar kan verdim ultrasonda kese gözükmedi alttan muayene de 3.5 mm olan keseye benzeyen bir şey gördü kan idrar verdim bekliyorum

Kızlar ben ilk kan testini pazartesi vermiştim. O gün başka doktor ve başka hastane kese görülmemişti karından 2800 betada. Bugün de başka hastaneye gittim kan ister beta yükselişine bakar belki diye. Karından baktı keseyi gördü daha kan istemedi. Yükselişine bakması gerekmez miydi? Sordum hamilesin zaten gerek yok dedi
Ultrasonda görülüyorsa kan artışına bakmıyorlar. İlk ultrasondan görülmediğinden kana bakıyorlar.

Herkese merhaba sürpriz bir gebelik haberiyle bende burdayım 🥹 SAT 1 ocaktı 3 şubatta keseyi gördük..şuan 5+3 gibi gebelik haftası.. 2 oğlum var..bütün hislerim birbirine karışmış durumda eşimden başka kimse bilmiyor şuan, söylemeye de hazır değilim..hepimiz için hayırlı bir süreç olsun Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin🌸

Kızlar ben ilk kan testini pazartesi vermiştim. O gün başka doktor ve başka hastane kese görülmemişti karından 2800 betada. Bugün de başka hastaneye gittim kan ister beta yükselişine bakar belki diye. Karından baktı keseyi gördü daha kan istemedi. Yükselişine bakması gerekmez miydi? Sordum hamilesin zaten gerek yok dedi
Kac haftalık dedi doktorunuz benim de yaklaşık degerdeydi 3 hafta sonra kalp atışına çağırdı

Herkese merhaba sürpriz bir gebelik haberiyle bende burdayım 🥹 SAT 1 ocaktı 3 şubatta keseyi gördük..şuan 5+3 gibi gebelik haftası.. 2 oğlum var..bütün hislerim birbirine karışmış durumda eşimden başka kimse bilmiyor şuan, söylemeye de hazır değilim..hepimiz için hayırlı bir süreç olsun Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin🌸
Benimde sat 1 ocak ben kan verdim ilk başta 75 çıktı iki gün sonra tekrarlayınca 271 çıktı doktorum haftaya pazartesi gitmemi istedi kese için bende acaba görünür mü diye düşündüm ama siz 4 gün önce görmüşsünüz keseyi ben pazartesiye inşallah kalp atışını bile duyabilirim o zman 6 haftalık olurum bende çok heyecanlıyım peki sizin sezryan mı normal mi uygulama normL olarak hesaplıyor galiba 7 ekim yazıyor ama sezeryan olduğu için 1 hafta önceden alıyorlar

Benim doğumlarım da sezeryan..küçük oğlumla araları yaklaşık 3.5 yaş gibi olucak..uygulamalar da 7 ekim ama bakalım nasip ne zaman olucak😅 ctesi tekrar çağırdı kese büyümüş mü görmek istiyorum dedi

Benimde sat 1 ocak ben kan verdim ilk başta 75 çıktı iki gün sonra tekrarlayınca 271 çıktı doktorum haftaya pazartesi gitmemi istedi kese için bende acaba görünür mü diye düşündüm ama siz 4 gün önce görmüşsünüz keseyi ben pazartesiye inşallah kalp atışını bile duyabilirim o zman 6 haftalık olurum bende çok heyecanlıyım peki sizin sezryan mı normal mi uygulama normL olarak hesaplıyor galiba 7 ekim yazıyor ama sezeryan olduğu için 1 hafta önceden alıyorlar
Benimde sat 4 ocak 4 şubat ta kan verdim 500 çıktı betam. doktora gittim ama keseye bakmadı cuma günü çağırdı. o zaman bende cuma günü görürüm inşallah

Hayırlı olsun şuan bizde aynıyız eşim ve ben biliyoruz gizli bisey yapmışım da saklıyor gibi hissediyorum kalp atışlarını hayırlısıyla duysakda söylesek benim bı oğlum iki kızım var 🙈

Kendiniz mi hesap ettiniz 6+1 diye yoksa öncesi doktora gidip o mu demişti
Yok canım hiç doktora gitmedim. Örnekle açliklayayın. benim sat tarihim 11 ocak.

18 ocak 1+0
25 ocak 2+0
1 şubat 3+0
8 şubat 4+0
15 şubat 5+0
22 subat 6+0
23 şubat 6+1 olacak.

Ben şu an çok çok erken olduğu için 23 şubata doktor randevusu aldım

X