2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bu değerler kızamık bağışıklığım var mı ve antikor var mı diye yapılıyor. Pozitif çıkmazsa sorun diye hatırlıyorum tam emin olmamakla birlikte..
Teşekkürler cevabınız için. Biraz doktor sıkıntısı yaşadığım bir yerdeyim de başka doktor şansım da yok tedirgin oldum.

Ne kadar istekli olsamda hamile olduğumu öğrendiğimde aynı sorunları yaşadım bi anda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak hep yorulacağım hissi yüklendi bu bende depresif bi hal yarattı bol bol yürüyüş dua müzik dinlemek bunlarla aşmaya çalışıyorum inşallah sende bebeğini hissetikçe çok daha iyi olacaksın sabır

Ben de eve girmiyorum. Evde durduğumda kötü oluyorum. Dediğin gibi yürüyüş falan yapıyorum ya da bi yere oturmaya falan gidiyoruz. Komşumla pazara gittim dün evden çıkayım diye aylardır pazara gitmediğim halde. Eşim de vardiyalı çakışıyor işten gelip uyumadan benle sürünüyor çoğu zaman. Ama inşallah vücut da alıştıkça geçer dediğin gibi sana dua edeceğim sen de bana et

Teşekkürler cevabınız için. Biraz doktor sıkıntısı yaşadığım bir yerdeyim de başka doktor şansım da yok tedirgin oldum.
Çok haklısın, insan her şeyden tedirgin oluyor. Yine de başka arkadaşlar da bilgilendirecektir. Ben yüzde yüz emin değilim

Dualarımdasın Rabbim sana ve gönlü daralan herkese ferahlık versin şifa versin inşallah

Dualarımdasın Rabbim sana ve gönlü daralan herkese ferahlık versin şifa versin inşallah
Amin cümlemizin inşallah rabbim kimseye gebelikte depresyon yaşatmasın. O ilaçları doktor iç dese bile bebeğe bişey olacak mı korkusundan fayda göremez kimse zaten. Hamilelik çok olağanüstü bişey

Onlar bende de pozitif. Igg bağışıklık var mı daha önceden geçirilmiş mi diye bakılıyor eğer pozitifse doğal bağışıklık var. Igm şuan var mı diye bakılıyor eğer ıgm pozitifse avidite bakılıyor.

İlaç kullanmak yerine terapi alsan daha iyi olmazmı canım. İlaç bende kullandım bir süre, kullandığım süreçte iyi hissediyordum ama bırakınca eski halime döndüm. Ama terapinin çok faydasını gördüm. Masraflı oluyor ama gerçekten işe yarıyor.
İşe baslamanda çok iyi. Evde kalmak insanı iyice depresyona sokuyor.

Benim ıgm 0,13 çıkmış Referans değeri 1 gösteriyor o negatif büyük ihtimalle ıgg pozitif sadece

Terapi de alıyorum zaten ama bir düzen oturtamadım. Terapistim alanında çok iyi. Ankaradan online görüşmeler yapıyoruz. Ama ilaç daha etkili oldu her zaman bende. Bilmiyorum belki terapiler olmasa çok daha kötü olurdum ama

Merhaba seni cok iyi anlıyorum. Ben de 8 yıldır antidepresan kullanıyordum ve plansız bir gebelik ile 6 haftalık hamileyim ve ilacı aniden kestik. Neler yasadıgımı bir ben bilirim ruhum acı cekiyor. Bas dönmesi bas agrısı ve fizyolojik birsürü sey yasadım 10 gündür. Yoksunluk belirtileriymiş. Bebek ile ilgili kaygılarım cok fazla.kendime hakim olamıyorum

Bugün pembe lekelenmem oldu çok korktum doktorum izinde diye başka bir doktora gittim şehir hastanesi aciline progestan verdi 100mg ve sata göre 6+3 Ken keseyi görüp 5 haftalık dedi yarın kendi doktorumla randevum var çok stres oldum ya

Rabbim gönlümüze inşirah ferahlığı versin inşallah sen de çok uzun süre kullanmışsın. Ben ani kesmediğim halde çok zorlandım. Gerçekten çok zor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dayanamayıp ilaca başlamaktan korkuyorum ben de

Kızlar ben hala hangi doktora gideceğimi karar verebilmil dğeilim buda bende çok fazla stres yaptı hangi doktora gitsem kaygısı
Sürekli doltor değiştirmekte bemce çok iyi değil

Doktorum cok zorda kalırsak daha az etki eden bir ilaç verebilirim dedi ama ben kabul etmedim. Stres ve üzüntümden bagısıklıgım düştü agır bir grip gecırdım üstelik. Terapiye basladım 3 seanstır gidiyorum sürekli kendimi telkin etmeye calısıyorum ama henüz başaramadım. Senin dediğin gibi bebekle ilgili sevinç neşe içime gelsin diye dua ediyorum çünkü sadece korku kaygı yüklendi bünyeme. İyileşeceğiz insallah…

Annenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…