• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar merhaba , tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ikizlere . Şuan 6+6 yiz. İlk muayeneyi gecen cumartesi yaptık doktor alttan muayene yaptı alakası varmıdır bilmiyorum ama aynı gün biraz kahverengi lekelenme oldu sonra bir kaç gün sürünce salı günü başka bir doktora gittim bir sorun yok dedi. Salı günü gittiğim doktora yarın tekrar gideceğim lekelenme azaldi kasıklarım da biraz batma var yine ultrasona girsem bebeklere zararı olur mu bide bu batmalar normal mi sizce çok endişeliyim hergun endişeliyim üstüne bulantı ve mide yanması da yaşıyorum bu kadar endişe ve stres ile nasıl geçireceğim bu günleri bilmiyorum
İlk hamileliğimde bende aynı şeyi yaşamıştım. Normalde hiç kanamam yoktu alttan muayene edince kahverengi lekelenme olmuştu. Doktoru aradım hemen sorun yok alttan muayene edince olabiliyor demişti. Boşuna stres yapma canım.

Kızlar iki gündür midem aşırı yanıyor ağrıyor deliniyor gibi ne yapsam geçmedi Gaviscon kullanmanın bi zararı olur mu

Sadece gebelikte değil genel olarak reflü problemi olan biriyim ben. Baharatlı ve aşırı yağlı tüketimini sınırlamanız gerek. Akşamları belli bi saatten sonra mideyi dinlenmeye bırakmalıyız. Gaviscon gebelikte kullanılıyor ama ben elimden geldiğinde ilaç kullanmamak taraftarıyım

Merhaba 🌸
Ekim annesi olarak aranıza katıldım. Birlikte bilgi paylaşımı bulunmak için sabırsızlanıyorum. Sanıyorum grubun en geç sat tarihi bende. Sezaryen doğum olacağı için Ekim annesi olacağım inşallah🥹

kediannesibiri kediannesibiri
Sat 02.02.2024
4+2 gebelik
Keseyi için cuma günü gideceğiz
Bu arada tahmini doğum tarihi 30 Ekim yazalım🤍

Kızlar iki gündür midem aşırı yanıyor ağrıyor deliniyor gibi ne yapsam geçmedi Gaviscon kullanmanın bi zararı olur mu
Offf ben de aynıyım yaa cesaret edemiyorum içmeye. Prospektüsünü okudum yapılan çalışmalarda olumsuz bir sonuç görülmemiş 😔

Sadece gebelikte değil genel olarak reflü problemi olan biriyim ben. Baharatlı ve aşırı yağlı tüketimini sınırlamanız gerek. Akşamları belli bi saatten sonra mideyi dinlenmeye bırakmalıyız. Gaviscon gebelikte kullanılıyor ama ben elimden geldiğinde ilaç kullanmamak taraftarıyım
Buna ben de katiliyorum, midem yandigi hafta hamile oldugumu bilmiyordum kokorec iskembe ne bulsam yemistim, simdi baharatli cok eksi cok aci vs yemiyorum ve doktorum dedi ki sindirimin eskisinden yavas calisiyor eskiden uyumadan 3 saat once yemek yerken simdi rahatsiz olmamak icin uyumadan 5-6 saat once yemegi kesmen lazim. Boyle dikkat edince gaviscona gerek kalmadi. Ama evde bukunduruyorum nolur nolmaz guven veriyor 😄

Merhaba 🌸
Ekim annesi olarak aranıza katıldım. Birlikte bilgi paylaşımı bulunmak için sabırsızlanıyorum. Sanıyorum grubun en geç sat tarihi bende. Sezaryen doğum olacağı için Ekim annesi olacağım inşallah🥹

kediannesibiri kediannesibiri
Sat 02.02.2024
4+2 gebelik
Keseyi için cuma günü gideceğiz
Kasıma denk geliyor sizinki sanki ama

Back