- 16 Kasım 2021
- 454
- 454
- 53
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #3.841
Bnm geç döllenme olması imkansız 27 günde bir adet görüyorum adete 5 kala kaset testte gibi olduğunu öğrendim bilmiyorum bu geriligin sebebini anlamadım yani. Annemle konuştum fazla Rüya görüyorum dedim kötü rüyalar annem dedi bebeğin gelişmesine izin vermez böyle rüyalar düşüğe bile sebep olur bnm annemin 3 bebeği 4. Aydan sonra hep karnında ölmüş muska yaptıktan sonra olmadı dedi bana da yaptık bakalım hakkımızda hayırlısıBenim zaten 10 gün devam etti lekelenmem tam geçti derken yine başladı. 10 gün benim de geri attılar geç döllenme diye. Sanki hiç ilerlemiyor zaman yerimde sayıyorum gibi hissediyorum. Son ultrason kontrolümde 3 gün ileri gitmiş belki 3. Aya kadar sat ile uyumlu hale gelir öyle olan da çok duydum. Hayırlısı hepimiz içinŞu ilk 3 ayı atlatsak biraz rahatlayacağız sanki
Patatesin suyunu içmek iyi geliyor diye duymuştum ilk gebeliğimde ama ben hiç denemedim bir araştır istersen zararı yoksa içebilirsinKızlar iki gündür midem aşırı yanıyor ağrıyor deliniyor gibi ne yapsam geçmedi Gaviscon kullanmanın bi zararı olur mu
Bi araştırayım çok teşekkür ederimPatatesin suyunu içmek iyi geliyor diye duymuştum ilk gebeliğimde ama ben hiç denemedim bir araştır istersen zararı yoksa içebilirsin
Denersen yazar mısınBi araştırayım çok teşekkür ederim
İnşallah güzel haberlerle geldiniz, ne dedi Dr?Kızlar yarın kontrolüm var umarım bebisi ve kalp atışını görebilirizgeçen hafta 6+0 olmasi gerekirken 5+2 cikmisti ve sadece kese gözükmustu. Umarım güzel ilerlemistir
Ovulasyon gününde olsa bile spermin içeride 5 güne kadar yaşama ihtimali var bu da geç döllenmeye sebep oluyor. İlişkiye girdiğiniz tarih değil de tam döllendiği tarih önemli onu da biz bilemeyiz. Ben de çok kötü rüyalar görüyorum siz böyle deyince korktum şimdiBnm geç döllenme olması imkansız 27 günde bir adet görüyorum adete 5 kala kaset testte gibi olduğunu öğrendim bilmiyorum bu geriligin sebebini anlamadım yani. Annemle konuştum fazla Rüya görüyorum dedim kötü rüyalar annem dedi bebeğin gelişmesine izin vermez böyle rüyalar düşüğe bile sebep olur bnm annemin 3 bebeği 4. Aydan sonra hep karnında ölmüş muska yaptıktan sonra olmadı dedi bana da yaptık bakalım hakkımızda hayırlısı
Mide ağrıları ve yanmaları için bana doktorum Rennie şurup verdi günde 3e kadar kullanabilirsin hiç bir zararı yok dedi bilginiz olsun bana iyi geliyor.Offf ben de aynıyım yaa cesaret edemiyorum içmeye. Prospektüsünü okudum yapılan çalışmalarda olumsuz bir sonuç görülmemiş
Sanırım erkek çocuğun kalp atışının daha fazla olması ile ilgili bir söylenti var. Belki buna dayanarak söyledi. Tabi şehir efsanesi de olabilirYa benim doktorum “kalbi erkek gibi atıyor” dediöyle birşey duydunuz mu hiç
Sat'ımız aynıkediannesibiri son adet tarihi 25.01.2024
5 şubatta yumurta çatlatma iğnesi oldum. 19 şubatta hamile olduğumu öğrendim. 4hafta+6 günde kese görüldü. Bu perşembe gene doktora gideceğim. Kalp atışı duyulmayabilir dedi doktor. Ama zaten psikolojik sıkıntılarım için konuşmaya gidiyorum sık sık. Tahmini doğum tarihi 31.10.2024 sanırım
Bu değerler kızamık bağışıklığım var mı ve antikor var mı diye yapılıyor. Pozitif çıkmazsa sorun diye hatırlıyorum tam emin olmamakla birlikte..Kızlar merhaba, ben şu an 8+6 haftalık hamileyim. Bütün kan tahlillerim yapıldı doktorada gösterdim sorun yok demişti. Cmv ve rubella testim pozitif çıkmıştı. Bugün bir tanıdığımız kendisi hamileyken bu testlerin pozitif çıktığını sonra bir kaç test daha yaptırdığını doktorunun söyledi. Benim doktorum bakıp her şey yolunda demişti.. bu durumu yaşayan var mı
AminSat'ımız aynıhayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle Allah tamamına erdirsin canımmm
Canım ben de çok bunalıma giren bir insanım hastaneye gitmiş olsam çok sağ ol nefes sanırım başlamıştım ama hep kendi yöntemlerimle baş etmeye çalıştım ve çalışmaya da devam ediyorum günlük zikir çekiyorum salavat Kur'an ve namaz seni kurtaracak olan olanlar bunlar bence ir suya yedi İnşirah oku bismillah de iç ferahlayacaksın inşallah dediklerimi yapmaya çalışsan çok iyi olur faydasını göreceğine eminim ne zaman bıraksam ben bu alışkanlıklarımı tekrardan başlıyorum eğer mümkünse haftalık sohbetlere katılmaya çalışMerhaba. Profil kısmına doğum bilgilerini ekleyemedim. Nerden yapılacağını bulamadım. 5 buçuk haftalık hamileyim. Sanırım Ekim sonu doğum olacak. Ama ben daha hamile olduğumu öğrenmeden ağır bir depresyona girmeye başladım. Geçen hafta da çok kötü oldum 10 gün işe gidemedim. Yarın tekrar işe başlayacağım ama ne yapacağımı bilmiyorum. 10 seneden fazladır antidepresan kullandım. Gebelik düşündüğüm için kontrollü kesmiştim ama gene çok kötü oldum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Bebeğime sevinemiyorum. Uyku denilen bişeyim yok. Antidepresan ilk 3 ay kullanma en azından diyor doktorlar. Uyku için unisom verdiler ama o bile kâfi gelmiyor. Sizin gibi neşeli heyecanlı bebek beklemek, sadece hamilelik ve bebiş ile ilgili konuşmaları okumak yazmak Araştırmak o kadar çok isterdim ki ama sadece kendi derdime düştümbenim durumunda olan ya da önceki hamileliklerinde yaşayan var mı
Haddimi aşıyorsam özür dilerim, Sıkıntıların hamilelikle mi ilgili yoksa başka bir problem mi?AminAllah razı olsun cümlemizin inşallah canım şu psikolojik sıkıntılarım bir düzelseydi bebekle ilgilenmeye başlayacağım ama kafamı toparlayamıyorum
Canım akşam dualarını okumadan yatma gerekirse işin üstüne olsun daha faydalı olur eğer ki yapabiliyorsan güvenilir bir hocadan muska yapabilirsinOvulasyon gününde olsa bile spermin içeride 5 güne kadar yaşama ihtimali var bu da geç döllenmeye sebep oluyor. İlişkiye girdiğiniz tarih değil de tam döllendiği tarih önemli onu da biz bilemeyiz. Ben de çok kötü rüyalar görüyorum siz böyle deyince korktum şimdi
Eşin üstüne okursa daha faydalı olur diyecektimCanım akşam dualarını okumadan yatma gerekirse işin üstüne olsun daha faydalı olur eğer ki yapabiliyorsan güvenilir bir hocadan muska yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?