2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Onu bende duydum onda bebegin cinsiyeti de belliymis herhalde canim demi masallah bebislerimize insallah saglikli buyurler

Kızlar genelde kimse yazmıyor bana cevap olarak ama yine yazayım activia yoğurt yenir mi kabızlık için hamilelikte hiç bir soruma cevap alamıyorum jsjsjsjsj
Bnce yenir kefir yiyin diyorsa doktorlar ben kabızlık için doktoruma sordum sabah aç karnına magnezyum sair şeklinde kullan dedi ama mide hassasiyetimde çok deneyemedim daha hayır midem kötü olmasa zeytinyağ su karışımı da çıkartıyor ama içemiyorum

Kızlar benim 9.haftadan itibaren bulantilarim gecti gogus hassasiyetim kasık ağrım da kalmadi sadece uyku hali mide yanmasi hafif kabızlık vs var korkuyorum
Korkma canim bende 8 haftada gittim doktora ayni korkuyla doktor belirtilere kafani takma deei zaman zaman gecer dedi biz genelde su hastalarda korkuyoruz cok asiri yasayan hastalarda bir anda butun belirtiler kesilince korkuyoruz dedi

canim cogu doktor icin yasadigin duygu onlara gecmiyor Allah razi olsun hepsinden onlar olmasa isimiz cok zor meslek olarak baktiklari icin senin ne hissettigin kismi ona gecmiyor uzulme sen benimde ilk hamileligimde hem tup bebek doktorumdu.hem kadin dogum doktorumda 1,5 yila yakin bir sure tedavi gordum kendisiyle butun surecime hakim ,bebek gelisimi durdu kurtaj olmam gerekti beni ameliyathaneye goturuyorlar agliyorum niye agliyorsunki neden uzuldun bukadar dedi ve sadece baktim ben ozaman sadece is olarak gordugunu anladim

bende belirtiler cok asiri degildi rahatsizlik vermiyordu yani. Tesekkur ederim canim doktoruma da sordum 9. Haftadan sonra belirtilerin gecmesi cok normal dedi
Korkma canim bende 8 haftada gittim doktora ayni korkuyla doktor belirtilere kafani takma deei zaman zaman gecer dedi biz genelde su hastalarda korkuyoruz cok asiri yasayan hastalarda bir anda butun belirtiler kesilince korkuyoruz dedi

Kabizlik bir ben de yok herhalde oldukca sansliyim sukurler olsun duzenli 2 gunde bir gun cikiyorum beni mesela sekersiz turk kahvesi cok aciyor 2,5 lt yakin su iciuorum sebze cok yiyorum corba cok iciyorum
Ben de cok su iciyorum normalde hic icmezdim cay kahve icerdim susamazdim simdi cay kahve cok icmeyince su icer oldum

Gunaydin kizlar. Ben kafami yastiktan kaldiramiyorum. Boyle ustumde agirlik varmis gibi gunun herhangi bir saati evin herhangi bir yerinde aninda uyuyakalabilme rozeti takmis gibiyim. Sabah uyaniyorum yataktan kalkamiyorum, 5 dk daha diyorum gozumu kapatiyorum, 2 saat daha uyumusum. Aptal gibi oldum boyle suratim sis gibi hantal hantal is yapiyorum. Insallah vucut alisinca gecer bunlar.

8 , kırmızı koyu kahvemsi ama kıpkırmızı değildi
Doktorunuza sorma sansiniz yoksa yine mutlaka bi acile gidip danisin isterseniz. Benim doktorum kahverengi pembe akinti onemli degil ama kirmizi kan gelirse beni haberdar et neden olduguna bakalim demisti. Cok sukur sizinki kirmizi degilmis. Belki kanama alani vardi o akti gitti. Bi doktor yorumlasin iciniz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…