2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
kediannesibiri uzun zamandır buradayım, listeye kaydedilmek için kalbi bekliyorum. dün kesede bebişi gördük kalp görülmedi henüz. Kalbi duyunca bilgileri ekliycem inşallah

Ben de böyleyim normal herhalde aynaya bakıyorum uyumaktan şiş şiş her yerim. Bugün biraz kendime zaman ayıracağım bakım, ağda falan yapacağım. Acil kendimi güzel hissetmeye ihtiyacım var

Merhaba çok önemli birşey sormak istiyorum. 3 gün önce de yazmıştım doktorum bebeğin kalbi yavaş dedi. Dün gittiğimizde yeniden baktı kalp atışı yok dedi. Ama ikinci bir halka oluştuğu görünüyor. Kalbi atmasa ilerleme olur muydu? Üstelik anlık olarak sesi açtı kapattı hemen. kalbi atmasa eko gibi o çizgiler görünür mü? Bi de dedıkı yarın pazar gelin yine bakalım olmazsa alalım hafta içi buradan çok ücret istiyorlar o kadar para vermeyin pazar gibi ben hallederim yardımcı olurum dedi. Bu da güvenilir gelmedi bana. Dinden beri kafam çok karışık lütfen fikriniz nedir?

İsterseniz başka bir doktora daha görünün. Sonuç ne olursa olsun kafanızda soru işareti kalmamış olur umarım bebeğin seninledir.

Böyle bir durumda başka doktora gitmekte fayda var derim böyle bir soru işareti ile operasyona girmek mantıklı değil. Her türlü sonuca kendine hazırla zor bir şey ama emin olup devam et

Kabizlik bir ben de yok herhalde oldukca sansliyim sukurler olsun duzenli 2 gunde bir gun cikiyorum beni mesela sekersiz turk kahvesi cok aciyor 2,5 lt yakin su iciuorum sebze cok yiyorum corba cok iciyorum
Sebze olarak neleri tercih ediyorsun. Bulantım çok salata filan yesem iyi gelir mi acaba

Bazı doktorların gerçekten bu kadar anlayışsız şekilde konuşması deli ediyor beni. Doktordan doktora çok farklı yorumlar gördüm insanlardan. Başka bir doktora görünebilirsin. İnşallah her şey yolundadır

Aynisi sabah kalkıyorum yoksa belim ağrır diye ama gün içinde kendimi bıraksam yürürken uyuycam o derece uykucu olsun 10 doğru uyandım bugün mesela kahvaltıdan sonra öğlen 1.5 saat uyumuşum yine kendi kendine gözüm kapanıyor

Benim bebeğimin kalbi durduğunda daha doktor söylemeden ekrana bakınca ben anlamıştım keseye göre küçük kalmıştı ve ultrasonda hiç hareket yoktu o yüzden başka doktora görünme ihtiyacı duymadım. Belki kalbi durmadı kalbinin yakında duracağını öngördü doktor bilemeyiz bu durumda kalbinin rahatlaması için yapılacak en doğru şey ikinci bı doktorun görmesi. Baya stresli bı sürece sokmuş sizi Allah yardımcın olsun

Ücret almayacaksa bugün git tekrar baktır ama aldırma 1hafta daha müsade iste

Sana kan sulandırıcı başladılar mı canım?

Merhabalar, ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. İlk kez yaptıracağım ama henüz doktorumun fikrini almadım. Bu testi yaptırınca ikili, üçlü test ve ayrıntılı ultrason yaptırmaya gerek kalmıyor mu acaba?

Merhaba hayır ikili üçlü teste gerek kalmıyor ben de o yüzden bu teste karar kıldım. Ama ayrıntılı ultrason başka bir şey bununla ilgisi yok onu da yaptıracağız biz haftası gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…