2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım kilo alımı nasıldı sizin. Bizim son 3 ay 600 400 500 gr şeklinde kilo aldı. Ben de az alıyor eke geçeyim mi diye sordum da bizim doktor da 6.ayı bekle dedi.
Bu ay 500 gram almış, ama genel olarak doktor kilosunu iyi buluyor hatta bu ay aşırı meme reddi oldu bizde ona rağmen kilo almasına şaşırdım hiç almaz diyordum. Doktor da ısrar etme emmek istemezse zaten kilosu gayet iyi dedi

Bebeğime hiç kitap almadım artık bol renkli büyük resimli birkaç kitap almak istiyorum öneriniz var mı
Büyülü fener yayinlarini da inceleyebilirsin canım. Bana Domingo yayınlarından arkadaşım hediye almıştı o da güzel bi kitaptı. Bir de Yükselen zeka nin da cirtlı kitapları şu sıralar meşhur.

Kızlar gece bebeğim soğuk terlediyse göğsü soğuksa yapmam gereken şey battaniye örtmek mi ay bu konularda hep tıkanıyorum. Bu sefer daha çok terler diye düşünüyorum ama soğuk terlediği için öylece bırakırsam üşüyebilir

30 yıllık ömrümde şu bayram kadar tedirgin bi bayram yaşamadım 😂 ay öpmeyelim, kıyafetine dokun sadece, bak böyle sevebilirsin, ayy veremem yabancılıyor, biz gidelim uykusu geldi (külliyen yalan) çok şükür bitirmek üzereyiz bayramı 😂 sadece ben böyle olamam dimi

30 yıllık ömrümde şu bayram kadar tedirgin bi bayram yaşamadım 😂 ay öpmeyelim, kıyafetine dokun sadece, bak böyle sevebilirsin, ayy veremem yabancılıyor, biz gidelim uykusu geldi (külliyen yalan) çok şükür bitirmek üzereyiz bayramı 😂 sadece ben böyle olamam dimi
Yemin ederim aynısını yaşıyoruz ama had hudut bilmeyen, saçma sapan bebek sevmeye çalışanlardan yıldım. Dün biri çocuğumun kolunu ısırdı yaa.. Bu kadar da olmaz olmamalı yani. Neler söyledim de iş işten geçtikten sonraa neye yarar

Kızlar gece bebeğim soğuk terlediyse göğsü soğuksa yapmam gereken şey battaniye örtmek mi ay bu konularda hep tıkanıyorum. Bu sefer daha çok terler diye düşünüyorum ama soğuk terlediği için öylece bırakırsam üşüyebilir
Onu ben de bilmiyorum ya sıcakladığı terlediği için mi soğuk yoksa üşüdü mü emin olamıyorum

Terlediği için soğuk uyuyosa örtün ama çok kalın örtmeyin soguk sıcak hasta olur

Back
X