2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Süre çok uzun gerçekten canım hani devlet hastanelerinde bile 10. Haftada kontrole çağırıyor doktorlar neredeyse 2 ay sonra cagirmis seni ve ikili test zamanı falanda geciyo seni çağırdığı tarihte ilginç gerçekten
Bu grup gerçekten iyiki var kızlar ilk gebeliğim ve karşımdaki doktordan daha çok sizlerden destek alıyorum doktorumu değiştireceğim inşallah bu hafta başka doktora randevu aldım 🙏🏻

Bu grup gerçekten iyiki var kızlar ilk gebeliğim ve karşımdaki doktordan daha çok sizlerden destek alıyorum doktorumu değiştireceğim inşallah bu hafta başka doktora randevu aldım 🙏🏻
İyi yapmışsın canım insan ilk gebelik olunca daha bir evhamli oluyor inş yeni doktor daha uyumlu olur senin için :KK200:

Çok soğuk birisi insanlar tarafından çok övülüyor diye gitmiştim galiba aldanmamak lazım değiştireceğim canım doktoru artık
Hangi sehir doktor vallahi parada onlarin cebinden cikmiyor sigortan onlara oduyor sigortani yaptirmissin sigorta sirketi kendini dusunmuyorda onlar mi dusunuyor soguk doktorladq is cok zor soru soramazsin biseu diyemezsin

Süre çok uzun gerçekten canım hani devlet hastanelerinde bile 10. Haftada kontrole çağırıyor doktorlar neredeyse 2 ay sonra cagirmis seni ve ikili test zamanı falanda geciyo seni çağırdığı tarihte ilginç gerçekten
13 haftada ben hesapladim cagiriyor 2 li test tarihinden sonra cagiriyor saka gibi hic merak etmiyormu bu surecte gelisim geriligi varmi kalbi nasil

Bende böyle düşünüyorum kalbini bile zor duyduk bebeğin ve özel hastane gittiğim özel sağlık sigortam var diye sürekli bir şeyleri erteleme peşinde testlern çoğunu ısrarımla yaptı
Bence git 8 de mutlaka gelişimi iyi mi kontrol edilsin bende bugün gittim 8 buçuğuz biz . Sonra ayda bire düşüyor zaten

Sana bisey soracagim doktoruma desem bana kan sulandirici ilac icin verirmi acaba yasim var 1 kaybim var herseyden pipiriklendim acikcasi kayiplarda hep pihtilasmadan kan sulandirici verince is halloluyor anladigim kadariyla
Ben bı kere 4 haftalıkken iğneye başladım corasprin hep içiyordum ama yine de gelişmedi 6.hafta da kaldı kalbi 8 e kadar bekledim illa iğne ise yarayacak diye bir kaide yok

Anneme söyledim bugün hamile olduğumu nasıl tepki vereceğini çok merak ediyordum sevindi şimdilik ama yarın Dr dan sonra söyleyecektim benim ortanca kız okulda öğle arası dedesi yanına gelince yumurtlamis annem hamilemisin diye sorunca şok oldum 🙈😀kardesimde hamile 22 haftalık daha ona söylemedim çok ta korkuyorum yarın kalp atışı ni duyamazsam diye herkes öğrendi 🥹😔

X