-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.081
Bende yasadim pazar gunu sabaha karsi resmen et parcasi gibi bi parca geldi sabah ilk is ozel bir klinige gittim ama kesin bebeklerim gitti dedim cok sukur kuzularim iyi ama bir tanesinin kesesinin dibinde 2 cmlik kanama alani var kanamam ve lekem kesildi umarim yawrularima zarar gelmeden kaybolur giderAmin çook teşekkür ederim geçti şimdilik Allahıma şükürler olsun Rabbim sizlere yaşatmasın bu korkuyu sağlıkla geçsin gebelikleriniz
Ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bana eczacı gece yatmadan önce kullan dedi ben midem rahatsız diyince öyle yapıyorum bisey farketmiyorum bir deneyin isterseniz bu arada bizde 8 haftalığızİyi akşamlar kızlar 8 haftalik olduk çok şükür ama şey dicem size folik asit beni mahvedio ya acayip yan etki yapio bulantı halsizlik ilaci almadan önce gayet iyiyim aldiktan sonra cok fena oluyorum yani geçen gün Bi dozunu almayı unuttum o gün okadar mükemmel geçti ki yani yan etkilerini azaltmak için bise yapılabilir mi yemek arasında almak gibi felan? Benim gibi olan var mı yoksa birtek ben mi böyle hissediyorum
Folactive kullanıyorum bakalim yarın sabah doktorla da paylascam bu durumu önerinizi dikkate alcam çok tesekkurlerNe kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bana eczacı gece yatmadan önce kullan dedi ben midem rahatsız diyince öyle yapıyorum bisey farketmiyorum bir deneyin isterseniz bu arada bizde 8 haftalığız
Şuan çok erken ama cinsiyetini öğrenince yavaş yavaş başlayacağım inşallah alışverişe. Son aylarda mağaza gezecek hali olmuyor insanın.Hanımlar bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı e bebekte indirim varmış baya ama ben almaya cesaret edemedim henüz
Ben ilk bebeğimde 30. Haftaya kadar beklemiştim alışveriş yapmamıştım. Elimde kızımdan kalanlar var zaten yine beklerim herhaldeHanımlar bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı e bebekte indirim varmış baya ama ben almaya cesaret edemedim henüz
Çook geçmiş olsunBende yasadim pazar gunu sabaha karsi resmen et parcasi gibi bi parca geldi sabah ilk is ozel bir klinige gittim ama kesin bebeklerim gitti dedim cok sukur kuzularim iyi ama bir tanesinin kesesinin dibinde 2 cmlik kanama alani var kanamam ve lekem kesildi umarim yawrularima zarar gelmeden kaybolur gider
EvetGec döllenme oldu demekki bizde
Kalp atışları kuvvetlenecek demişti canıminşAllah bende bir daha gittiğimde daha kuvvetli duyabilirim doktorunuz ilk başta ne demişti sanırım aynı durumu yaşıyoruz
Aynen canım ben de fiyatlar artmadan alayım dedim seçimden sonra zamlar gelir malumBiz hepsini aldık fiyatlar artmadan. cok erken evet ama bir sey olmaz insallah sag saglim kucagimiza aliriz
AminBiz hepsini aldık fiyatlar artmadan. cok erken evet ama bir sey olmaz insallah sag saglim kucagimiza aliriz
Doğru söylüyorsun canım peki neden kaybetmiştiniz öncekiniBende korkuyorum ilk hamileligimde 4 aylikken arabasını bi kaç kıyafet almıştım bir ay sonra kaybettik çok zor eşyalarına bakmak. Ben 8. Aya kadar hiç bisey almayacağım kızlar travma oldu bende sağlıklı olsunlarda gerisini 2 günde de hallederiz ..
Aminmerak ettim aşağı yukarı ne kadar tuttu fiyatlar baya tuzlu
Amin inşAllah ikimiz icinde hayırlı olurYa çok sevindim maşallah bazen fark olabiliyor demiştim biri geç döllenmiş olmalı ama kalp atışı varsa ne mutlu yarabbim inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin ikisinide
Set seklinde aldık biz yatak bebek arabasi anakucagi ataba koltugu mama sandalyesi vs trendyoldan 9bine. Bebek bezi sampuan islak mendil vs de aldik. Annem ve kayinvalidem de zaten bir suru sey ormustu öncedenAminmerak ettim aşağı yukarı ne kadar tuttu fiyatlar baya tuzlu
Aynen canım ben de fiyatlar artmadan alayım dedim seçimden sonra zamlar gelir malum
Hayırlı olsun canım kaç haftalıktı seninSet seklinde aldık biz yatak bebek arabasi anakucagi ataba koltugu mama sandalyesi vs trendyoldan 9bine. Bebek bezi sampuan islak mendil vs de aldik. Annem ve kayinvalidem de zaten bir suru sey ormustu önceden
Teşekkürler canımm.8+6 olduk bugünHayırlı olsun canım kaç haftalıktı senin