2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Amin çook teşekkür ederim geçti şimdilik Allahıma şükürler olsun Rabbim sizlere yaşatmasın bu korkuyu sağlıkla geçsin gebelikleriniz
Bende yasadim pazar gunu sabaha karsi resmen et parcasi gibi bi parca geldi sabah ilk is ozel bir klinige gittim ama kesin bebeklerim gitti dedim cok sukur kuzularim iyi ama bir tanesinin kesesinin dibinde 2 cmlik kanama alani var kanamam ve lekem kesildi umarim yawrularima zarar gelmeden kaybolur gider

Ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bana eczacı gece yatmadan önce kullan dedi ben midem rahatsız diyince öyle yapıyorum bisey farketmiyorum bir deneyin isterseniz bu arada bizde 8 haftalığız

Ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bana eczacı gece yatmadan önce kullan dedi ben midem rahatsız diyince öyle yapıyorum bisey farketmiyorum bir deneyin isterseniz bu arada bizde 8 haftalığız
Folactive kullanıyorum bakalim yarın sabah doktorla da paylascam bu durumu önerinizi dikkate alcam çok tesekkurler size de sağlıklı hayırlı bir gebelik dönemi dilerim

Çook geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallah çok zor o korkuyu yaşamak yaşayan bilir çok sevindim Allah size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın benimde tamamen durdu çok şükür dinleniyorum doktor baska bir sey demedi size doktorunuz ne önerdi acaba

Doğru söylüyorsun canım peki neden kaybetmiştiniz öncekini baya büyümüş çünkü ben de 2 aylıkken kaybetmiştim

en iyisi en kalitelisi diye bakarsan 40 civarında canım anne yanı beşik+ bebek arabası puseetle beraber+ müzikli ana kucağı bakmıştım bi de en iyilerini chicco falan alırsan 40 bin ortalama bişeyler alırsan da 24 diye hesapladık dün e bebekte
Amin merak ettim aşağı yukarı ne kadar tuttu fiyatlar baya tuzlu

Amin merak ettim aşağı yukarı ne kadar tuttu fiyatlar baya tuzlu
Set seklinde aldık biz yatak bebek arabasi anakucagi ataba koltugu mama sandalyesi vs trendyoldan 9bine. Bebek bezi sampuan islak mendil vs de aldik. Annem ve kayinvalidem de zaten bir suru sey ormustu önceden

Günaydın arkadaşlar bugün kontrol günümdu ama az önce lekelenme oldu bordo rengi sonra kahve leke geldi kesin bişey var diye içim içimi yiyor 7+0 bugün randevu saati gelmek bilmiyor

Kaynanam uğursuzluk getirir 5aydan önce bı şey alma diyor ama bu fiyatlarda can yakıyor muhtemelen doğurana kadar 2katı olacak. Bı de açıkçası deprem bölgesindeyiz ev tepemize mi çöker eşyalar kurtulur mu diye düşüncelerden de kurtulamıyorum. Şu an eve ne alsak tereddüt ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…