2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar benim idrarda yanmam başladı hamilelik öncesi evliligimin basından beri cok müsaitim zaten idrar yolu enfeksiyonuna. Muhtemelen şuan öyleyim. Devlet hastanesinde asla randevu yok özelde kendi doktorumun randevusuna daha 6 gün var. Acile gitsem ilac yazsa korkumdan icemiycem doktoruma sormadigim için. Tlf falan da yok. Hamile olup evde idrar yolu enfeksiyonunu hafifleten bildiginiz bisey var mi? (Maydonoz kekik tüketmiyorum)

Merhaba aralık annesiyim bende benimde kronik idrar yolu enfeksiyonu vardı hamilelikte x2 oldu ben ilaç içmedim hiç sadece 20 li haftalarda doktorum klacid verdi hamilelikte kullanılabilirmiş ama sizin daha çok küçük bebişleriniz kadın doğum önermediği sürece içmeni tavsiye etmem evde de en etkili çözümü su canım birde sık sık çamaşır değiştirmek elinde su şişesiyle 2 gün gez telefonuna alarm kur gerekirse 15 dk lık 2 gün bol suyla geçecektir

Benim doktorum dediki sende gormedim o tehlikeyi istersen veriyim dedi bende acikcasi bilmedigim icin yararini zararini bisey diyemedim doktorumda iyi bir kadin dogum doktoru beylikduzu buyukcekmece de en iyi doktorlardan medicanada ondan degistirmek istemiyorum acikcasi bu cevrede baska iyi doktor varmj hic bilmiyorum arastirmadim ilk bebegim tup bebekti herseyi kullandim gelisimi durdu bebegin kalbini duymadan acikcasi

Suyla geçerse cok sevinirim cidden aşırı korktuğum biseydi hamileyken bunu yasamak ilaç içmek istemiyorum çünkü

Ya çok sevindim maşallah bazen fark olabiliyor demiştim biri geç döllenmiş olmalı ama kalp atışı varsa ne mutlu ya rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin ikisinide

Acile gidip söylersen hamilelerin kullandığı toz var gece yatarken içiyorsun sabaha kadar lavaboya çıkmıyorsun temizliyor ondan yazar muhtemelen sonuçta onlar da Dr ya da randevunu öne çekip kendi Dr una gidebilirsin

Suyla geçerse cok sevinirim cidden aşırı korktuğum biseydi hamileyken bunu yasamak ilaç içmek istemiyorum çünkü
Ben hamileliğimi hep öyle geçirdim sürekli tekrarlıyordu yani şöyle normalde olmuyorda birden ortaya çıktıysa ilaç alman iyi olabilir enfeksiyon ilerleyebilir ama kronikse benim 2 ayda bir 2-3 gün sürer mesela o yüzden vücudum savaşabiliyor artık 2 gün elimde matarayla gezerim geçiyor hemen sende bi dene en azından doktoruna gidene kadar bi tane şase var toz suya karıştırıyorsun belki ondan verebilir ama o da benim bünyeme hiç yaramamıştı mesela hem ishal hem inanılmaz bi karın ağrısı yapmıştı ve sanki enfeksiyonum 2-3 daha uzamıştı

Doktorunuzun adi nedir?

Uromisin dediginiz sasenin adi sanırım 4kere kullanmisimdir onu (hamilelik oncesi zamanlarda) ama onunla beraber antibiyotik de basladilar hep hangisinin etkisi oldu bilmiyroum geciriyodu. En son bana doktor bi krem vermisti gnol.. tarzinda bi adi vardi hatirlamiyroum ic camsirima da vajinaya da suruyodum ara ara enfeksiyonu engellesin diye bayadir olmamıştım. Su iceyim bari napayim

Hanımlar bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı e bebekte indirim varmış baya ama ben almaya cesaret edemedim henüz
Ben de cesaret edemiyorum biraz 5/6 aylık olsun Allah ın izniyle, birşeyler almak kolay bazen anksiyete yaşıyorum ağlayasım geliyor günler geçmek bilmiyor

Hanımlar bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı e bebekte indirim varmış baya ama ben almaya cesaret edemedim henüz
Bi battaniye bi tulum aldım ben çok beğenip ama öyle görüp aldım, cinsiyet belli olduktan sonra büyük kalemleri filan almaya başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…