- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.525
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.101
Korkma bı şey yoktur inşallahGünaydın arkadaşlar bugün kontrol günümdu ama az önce lekelenme oldu bordo rengi sonra kahve leke geldi kesin bişey var diye içim içimi yiyor 7+0 bugünrandevu saati gelmek bilmiyor
Korkma canim doktorum olur dedi bu zamanlarda kanama alani vardir yada yerlesme kanamasi olabiliyormus korkma sakin hayirlisiyla git kalbini duy gel canimGünaydın arkadaşlar bugün kontrol günümdu ama az önce lekelenme oldu bordo rengi sonra kahve leke geldi kesin bişey var diye içim içimi yiyor 7+0 bugünrandevu saati gelmek bilmiyor
Bende almiyorum korkuyorum ilk 3 ay riskli diye canim kalp atislarida durdugu haftalarmis ben cok korkuyorum yuregim benim pit pitKaynanam uğursuzluk getirir 5aydan önce bı şey alma diyor ama bu fiyatlarda can yakıyor muhtemelen doğurana kadar 2katı olacak. Bı de açıkçası deprem bölgesindeyiz ev tepemize mi çöker eşyalar kurtulur mu diye düşüncelerden de kurtulamıyorum. Şu an eve ne alsak tereddüt ediyoruz.
bende valla gerçekten aynı durumdayımBende almiyorum korkuyorum ilk 3 ay riskli diye canim kalp atislarida durdugu haftalarmis ben cok korkuyorum yuregim benim pit pit
kaç gün sonra kontrole gitmiştinizKalp atışları kuvvetlenecek demişti canım
En geç 1 Kasım gibi düşünebilirsiniz.Merhaba.. Bende 21 şubatta evde yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim. İlk kan testinde de değerim 805 çıktı. kadın doğum uzmanı geçen cuma keseyi gördü ve 10 gün sonra görüşeceğiz dedi. son adet tarihim 25 ocak. Sizce ekimde mi doğuracağım yoksa kasımda mı? internetten baktığımda 31 ekim görüyorum bazı siteler 1 kasım olarak görüntülüyor.
6-7 haftalarda bende de oldu canım şimdi kesildi çok şükür. Plasental shift denilen bir hikaye var. Plasenta progesteron üretmeye başlıyormuş bu haftalarda o yüzden kanamalar oluyormuş. Çok dert edilecek birşey değil, çok yoğun değilseGünaydın arkadaşlar bugün kontrol günümdu ama az önce lekelenme oldu bordo rengi sonra kahve leke geldi kesin bişey var diye içim içimi yiyor 7+0 bugünrandevu saati gelmek bilmiyor
Ağrın olmuş muydu peki azıcık geldi ama korktum6-7 haftalarda bende de oldu canım şimdi kesildi çok şükür. Plasental shift denilen bir hikaye var. Plasenta progesteron üretmeye başlıyormuş bu haftalarda o yüzden kanamalar oluyormuş. Çok dert edilecek birşey değil, çok yoğun değilse
Enfeksiyon sebepli kaybettik biz. Suyum geldi sonrası kabus ama 3 haftaya yakın kanamam vardı bunlar hep belirtiymiş. Evet 5. Ayda kaybettik çok zor bi süreçti benim için ..Doğru söylüyorsun canım peki neden kaybetmiştiniz öncekinibaya büyümüş çünkü ben de 2 aylıkken kaybetmiştim
Ya işte geçen sefer benimkinin 9. Haftada kalbi durdu. Bu korkuyu içimden atamıyorum. Mart ortası randevuma bı gideyim her şey yolunda mı bir göreyim. Bı de ağır salgın geçirdim ondan da korkuyorum.Bende almiyorum korkuyorum ilk 3 ay riskli diye canim kalp atislarida durdugu haftalarmis ben cok korkuyorum yuregim benim pit pit
Maşallah aynıyız sanırımTeşekkürler canımm.8+6 olduk bugün
Çok geçmiş olsun bu bebeğin sağlıkla gelsin inşallahEnfeksiyon sebepli kaybettik biz. Suyum geldi sonrası kabus ama 3 haftaya yakın kanamam vardı bunlar hep belirtiymiş. Evet 5. Ayda kaybettik çok zor bi süreçti benim için ..
ay ne zor ya cok uzuldum genetige gittin mi ,annelik duygusu filmlerdeki gibi olsa hemen cocuk doguyor vallahi bu surec cok eziyet surekli bedenimde isaret ariyorum korkuyorum 8 ile 10 hafta arasi bebek kayiplari cok oluyormusYa işte geçen sefer benimkinin 9. Haftada kalbi durdu. Bu korkuyu içimden atamıyorum. Mart ortası randevuma bı gideyim her şey yolunda mı bir göreyim. Bı de ağır salgın geçirdim ondan da korkuyorum.
Çok hafif oldu evet. Azıcıktan birşey olmaz diyorlar ama sen yine de hekimine görün muhakkakAğrın olmuş muydu peki azıcık geldi ama korktumhafifte sancı var bende
Benim de kaybım vardıay ne zor ya cok uzuldum genetige gittin mi ,annelik duygusu filmlerdeki gibi olsa hemen cocuk doguyor vallahi bu surec cok eziyet surekli bedenimde isaret ariyorum korkuyorum 8 ile 10 hafta arasi bebek kayiplari cok oluyormus
Çok sevindim canım . Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar çok şükür kalp atışı gayet güzel di herşey normal dedi tabi daha düşük riski var ilaç yazdı onun için de bakalım inşallah sağlıkla ilerler
Sancılar normal, rahim büyüyor yerleşiyor yerine bebiş iyice yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor çok şiddetli olmadığı müddetçe sancılar doğal süreçAğrın olmuş muydu peki azıcık geldi ama korktumhafifte sancı var bende
Diğer düşüncenize saygı duyuyorum kesinlikle Allah bir daha yaşatmasın deprem gibi felaketleri ama kayınvalidelerin hurafelerini bir kenara bırakmak lazım ben pek karıştırmıyorum açıkçası çok sinirimi bozuyor çünküKaynanam uğursuzluk getirir 5aydan önce bı şey alma diyor ama bu fiyatlarda can yakıyor muhtemelen doğurana kadar 2katı olacak. Bı de açıkçası deprem bölgesindeyiz ev tepemize mi çöker eşyalar kurtulur mu diye düşüncelerden de kurtulamıyorum. Şu an eve ne alsak tereddüt ediyoruz.
Bizimde kayibimiz var vallahi korkuyoruz cok ,ayni sizdeniz hayal kuramiyoruz hic vallahi esim hic kurmuyor ben ara ara dusunuyorumda doktorumda bana kan sulandirici vermedi bende ona taktim kafayi herkesde pihtilasma sorunu varmis hep bebeklerini ondan kaybetmis ondan cekiniyorum tedbir almadik diye kizmaktan korkuyorumBenim de kaybım vardıhiç gebeliğin tadını çıkaramıyorum hep bi kaygı içimde eşimle doğru dürüst sevinemiyoruz bile. Hayal kurmaya bile korkuyorum.. ben hamile kalınıp doğuruluyor sanırdım hep bu çileleri hiç tahmin etmemiştim