- 17 Kasım 2023
- 307
- 223
- 30
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.161
Ay aynen bende kara kara düşünüyorum aşı öncesi acaba ateş sürücü veririm doktor önlem amaçlıİdare ediyoruz kolik durumu dışında sorun yok çok şükür kalça ultrason cektircez yarın kara kara 2ay aşısını nasıl yaptircaz onu düşünüyorum 3tane birden
Ben serçe parmağımı damağına koyuyordum onu emmeye başlayınca 20lik şırınganın ucunu ağzına koyuyordum emdikçe şırıngadan mama gidiyordu ağzına. Kendisi emerek almış oluyordu ve meme reddi yaşamadım. Bunu anne bebek uyum servisinde gösterdiler. Şırıngaya mama çektikten sonra biraz da hava çekmek gerekiyor amaKizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?
Rica ederim bende şimdi gorebildim mesajinizi ben internetten almıştım pek kaliteli çıkmadı 1 hafta içinde damlatmaya başladı ama zaten artık çok fazla kullanmadığımız için dert etmedim siz daha kaliteli bir şey alabilirsinizŞimdi baktım internetten ilk defa gördüm böyle bir şeyi , bebek için alışverişe gideceğim görürsem alayım. Çok teşekkür ederim
Bir hafta sanırım mama desteği hatta bir haftayı da geçmiş olabilir tam süre hatırlayamıyorum ama evet mamayı verirken hem kendi ağzından püskürtüyordu hem geri yolluyordu ağzından etrafı çok fazla dökülüyordu, şırıngayla o şekilde mi olur inanın hiç bilmiyorumNe kadar sure kullanmistiniz mama destegi? Kasik biberon da kullandik ama sanki disari cok dokuluyor bir de enjektor gibi az az degil de cok dokuluyor gibi geldi.
Rica ederim bende şimdi gorebildim mesajinizi ben internetten almıştım pek kaliteli çıkmadı 1 hafta içinde damlatmaya başladı ama zaten artık çok fazla kullanmadığımız için dert etmedim siz daha kaliteli bir şey alabilirsiniz
Bebeğiniz ne kadarlık 1 aylik bebeğim bizde hipp kullanıyoruz gaz oluyor doktora mamayimi değiştirsek dedim mamalarin çoğu aynı hangisini kullanıyorsanız devam edin dediBen hipp kullanıyorum ama memnunmuyum bilmiyorum yorum benim ki gazlı bebek arkadaşım bebeği ileri seviyede gazlı bebek di herşeyi kullandı Bebelac Gold la rahat etmisti
Zaten terlememesi lazım 45 günlük bebeğim hiç terlemediKizlar annemler surekli bu bebek neden terlemiyor diyip duruyor bebegim 1 aylik sizinkilerde durum nedir
Ben mamajoo üç fonksiyonlu aldım ama halen tam çözemedimSterilazatör olarak hangi markayı kullanıyorsunuz arkadaşlar
Canım ben kundak yaptığımda acayip terliyordu . Biraktim çocuk terlemiyor artıkKizlar annemler surekli bu bebek neden terlemiyor diyip duruyor bebegim 1 aylik sizinkilerde durum nedir
Benim 54 gün oldu ara ara tuhaf akıntılarım oluyor bi koyu kırmızı bi açık sarı bi kahve anlamdım bi kaç gün daha bakıcam olmadı doktoruma gidicem tekrarKızlar 43. Günüm bugün kanamam bitti dedim dün yine kahverengi akıntı oldu aranızda uzun süren oldu mu acaba ne kadar sürecek bu durum bilgisi olan var mı
Kaşık biberon deneyebiiirsiniz ilk hafta ben onu kullanmıştım şırıngadan daha kolayKizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?
Bu makine kireç yapıyor diye söylemişlerdi ama doğru mu ?Ben mamajoo üç fonksiyonlu aldım ama halen tam çözemedim
Henüz olmadı içme suyu kullanıyorumBu makine kireç yapıyor diye söylemişlerdi ama doğru mu ?
1ay 20 günlük oldu bende günde 2 sefer falan hipp veriyorum bilmem hayırlısıyla su gaz işleri geçse diye bekliyorumBebeğiniz ne kadarlık 1 aylik bebeğim bizde hipp kullanıyoruz gaz oluyor doktora mamayimi değiştirsek dedim mamalarin çoğu aynı hangisini kullanıyorsanız devam edin dedi
Banyo da yapıyor iki güne bir ama oldu yinede minnoştaBoynunu sil arada sırada havasız kalıyo kızarıklık yapar tabii
Ben emerken başım acayip terlermis bu çocuk terlemiyormus durduk yere evham yaptiriyolarTerlememesi daha iyi değil mi demek ki ortam sıcaklığına uygun giydiriyosunuz
Ben de oyle biliyorum amaZaten terlememesi lazım 45 günlük bebeğim hiç terlemedi
Yok ya hiç evham yapma bunun içinBen emerken başım acayip terlermis bu çocuk terlemiyormus durduk yere evham yaptiriyolar
Ben de oyle biliyorum ama
Kizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?
Canim siringayla ben cok zorlandim hi turku basinci ayarlayamadim olmadi. Kaşık biberona gectim onla devam ediyoruz. Eds yi de deneyebilirsin ama sanki ondan sonra bebis yeterli sut gelmiyo diye meme ucumu isirmaya başladı gibi hissettim ama bilemiyorum bana oyle gelmis de olabilir tabiKizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?